pühapäev, 8. veebruar 2015

Presidendil närvid täitsa läbi



Tea, kas suhtekriisi või mõne muu asja pärast, aga meie president Ilvesel on närvid täitsa läbi. Täna hommikul taheti tema käest küsida olukorra kohta Venemaal, ent Ilves rebis omal prillid peast ja juhtme kõrvast ning pobises telejaama Sky News otsesaates midagi arusaamatut.

Paar päeva tagasi postitas presidendi väidetav armuke Iivi Masso Twitterisse kogenud Soome teleajakirjanikku Risto Vuorineni laimava teksti, mis valas veelgi õli tulle Eesti-Soome niigi pingelistele suhetele. Kas see oli samuti presidendi poolt soovitatud?

Mingi kamm on Ilvesel ajakirjanikega, kuigi ta ise on elukutselt ajakirjanik. Samas peaks president jääma igas olukorras kindlaks, see on tema kohustus, eriti kriisiolukorras.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno on ka ise ajakirjanik aga millegipärast on tal nii ajakirjanike kui ka teiste inimestega mingi kamm...

Anonüümne ütles ...

Mina ei ole täheldanud, et Innol mingi kamm oleks kellegagi.
Minu arvates suhtleb täitsa vabalt siin kui seal. Kunagi mõned aastad tagasi nägin teda RIMI kalasabas kalamarja ostmas: oskas väga ilusti ütelda tänan kui ka palun. Mis te veel tahate?
Aga Ilves on oma olemuselt arrogantne ja enesekeskne tüüp. Konkreetses situatsioonis tuli see erakordselt reljeefselt esile.
Mees ei andnud üldse aru enesele-keda ja mida ta esindab. Tema "tagasihoidlik" persoon polnud üleüldse oluline. Oluline oli tema positsioon-amet,see, et teda esitleti Euroopa -Vene piiririigi Eesti Vabariigi Presidendina , paluti otse-eetris vastata ning kui otse eetris hakkab üks poliitik sellise tühja koha peal tähte närima või primadonnatsema-siis peaks olema selge:see inimene ei näe mitte asja ennast vaid ennast asjas. Väga paha lugu.
p.s. ma pole olnud algusest peale selle Miki poliitikutalendi austaja, lausa põlgan selliseid eneseimetlejaid ksenofoobe.

Stakan K.Butõlkin/poliitikahuviline/

Anonüümne ütles ...

Evka uus boyfrend on noor lõõtsamängija Siim, kes oskab lõõtsad kikki ajada, hea et mõne kandlemängijaga ei käi ning karvakannel ei helise (valesti ja kõvasti).

Anonüümne ütles ...

hea komment, Butõlkin

ärmajokkija olemusest pikem loeng:
https://www.youtube.com/watch?v=agD90v1NVfQ

Anonüümne ütles ...

Kui Eestil oleks tuumapomm ja selle pult ilvese portfellis...

Teie
elektrik