kolmapäev, 1. juuli 2015

Rosimannused mängust väljas?

Pärast tänast Pentus-Rosimannuse taandumist peaministri järel tähtsuselt teiselt välisministri võtmekohalt valitsuses võib aimata, et Rosimannused on Reformierakonnas mängust väljas. Võibolla polegi see nii halb, seda nii Eesti kui Reformierakonna tulevikku silmas pidades. Midagi asjalikku pole Rosimannustelt viimasel ajal tulnud, ilmselt läheb kogu aur nende isikliku kohtuasjaga tegelemise peale.

Sellega on ühtlasi vana kaardivägi erakonnast lõplikult minema löödud ja üks, 2004. aastal Andrus Ansipi Tallinna tulemisest alguse saanud epohh Reformierakonna ajaloos läbi.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tasuks veel välja uurida ja kohtua alla anda poliitikud, kes ohverdasid omakasu nimel rahvuslikud huvid võõrpankadele, tekitades sellega Eesti praeguse vaesuse ja inimeste meeleheite.
Selleaegne ülevaade: http://www.oleteadlik.ee/pangad-korporatsioonid-ja-riigijuhid-ehk-eestist-kaduvad-miljardid/

Anonüümne ütles ...

mulle meeldib lugeda inno ja irja blogi,sest nad on otsekohesed ja kallutatud jõud puuduvad.mis aga puutub nn.välisministrisse siis arvan,et kui neil see asi poleks suure kella külge läinud istuksid need riigivargad rahulikult toompeal edasi..ja poliitkorrektsus nagu tibi suvatses väljendada on tema sõnavaras esimest korda kasutusel.seda ka tänu abilistele kes talle tavaliselt kõned ja muu jutu suuna kätte
näitavad...