teisipäev, 17. november 2015

Eesti on usuterrori üle elanud- need olid ristisõjad

Euroopat on tabanud viimasel ajal usuterrori laine. Eesti jaoks pole selles midagi uut- Eesti on selle üle elanud, tuhat aastat tagasi ristisõdade näol.

Ususõdijad on väga ohtlikud tegelased ja nii nagu Eesti kaotas oma vabaduse aastasadadeks võib sama juhtuda praegu teiste Euroopa rahvastega. Praegust olukorda Euroopas võib võrrelda Rooma langemisega, kus heauskselt sisse lastud barbarid lõpuks võimu üle võtsid.

See, et Euroopas on sündivus väike ei anna õigustust võõra rahva ja kultuuri massiliseks invasiooniks. Pigem vastupidi, see nõrgestab veelgi siinsete elanike elukorraldust, või nagu moodsalt öeldakse, kultuurilisi alustalasid. Kas Liibanoni restoran Tallinnas õigustab näiteks riski, et koos toiduvalmistajatega saabub Tallinna mõni pommipanija, kelle tegevuse tagajärjel hukkub mitusada süüta inimest, nende seas lapsed?

Selle asemel, et võõrast kultuuri massiliselt importida tuleks rohkem mõelda sellele, kuidas kohapeal sündivust tõsta, kuidas luua noortele peredele, emadele, kõigile siinsetele elanikele senisest paremad tingimused.

Kommentaare ei ole: