kolmapäev, 27. jaanuar 2016

Eesti riigil raha on

Väljavõte Postimehe veebist.

Kõigepealt eksivad need, kes räägivad, et Eesti riigil raha pole. On küll- tervelt 180 miljonit, mis kulutatakse soomusmasinate peale, millel Eesti jaoks praktiline väärtus puudub. Sõja korral Venemaaga langevad need esimesena vaenlase saagiks nii nagu juhtus Gruusias sealse soomustehnikaga.

Nüüd selgub, et soomustehnika on ostetud pealegi veel liiga kallilt- kasutatud masinad märksa kallimalt kui seda on teinud soomlased. Tekib küsimus, miks ei oleks võinud oste kooskõlastada soomlastega ja osta nendega koos? Et nagu ei kõlvanud või?

Nagu selgub, on ka soomukikerede eest ülemäära makstud ligi 20 miljonit eurot, see on kümmekond kaasaegset 100-kohalist lasteaeda.

Eesti riigil raha on, küsimus on vaid prioriteetides, kuidas seda jagada.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Haigekassa teatas just 9- miljonilisest eelarve puudujäägist, tühja nendest katkistest hammastest ja väljaravimata gripi tüsistustest, ikkagi soe tunne, et meie riik kaitsva soomuse varjus end turvaliselt tunneb...

Anonüümne ütles ...

Eestis tegutseb juba aastaid eliitvaraste grupp kes süstemaatiliselt varastavad riigi tagant!Tundub ,et isegi erinevatest erakondadest.Tänaseks on nende ahnus tublisti tõusnud ja nad on väga julgeks läinud ,sest võib vaid arvata ,et suurte varastatud rahadega on allutatud nii meedia ,prokuratuur kui kapo.