esmaspäev, 30. mai 2016

Kohvikus tulekul: eksklusiivintervjuu presidendikandidaat Allar Jõksiga!

Kuna presidendikandidaate tuleb kogu aeg marulise hooga juurde, siis peab ka Kohvik ajal sabas sibama ning eksklusiivintervjuudega jätkama. Kuidas te muidu teaks, kes on Eestile parim president, eks ole?

Siiani on intervjuust ainsana ära öelnud Jaak Jõerüüt - ta kostis Kohviku intervjuusoovile vastuseks, et on temale osaks saanud laimukampaaniast nördinud ning peab edaspidi targemaks suu koomal hoida. „Pealegi ei tea ju, mis suvel saab. Võib-olla Venemaa ründab? Siis peab Putinile kiidulaulu laulma hakkama. Ei, ma parem ei räägi praegu midagi,” märkis ta ja lõpetas telefonikõne kiiresti.

No hüva, jäägu Jõerüüdiga pealegi nii. Küll võttis Kohviku ettepaneku intervjuu anda rõõmsalt vastu IRLi presidendikandidaat, endine õiguskantsler Allar Jõks. Tavaliselt oleme kandidaatidel endal valida lasknud, kus intervjuu tegemiseks kohtume, ja sellest ka siin Kohvikus teada andnud. Nagu mäletate, siis Marina Kaljurannaga kohtusime palmide all, Siim Kallasega rannas, Indrek Tarandiga hotellitoas ja Mailis Repsiga tema enda kodus. Jõksiga nii kergesti ei läinud. "Räägime sellest intervjuu tegemise päeval,” ütles ta muhedalt naerda pugistades.

Nii et põnevust kui palju! Jääge Kohviku lainele - see Jõks paistab olevat üks muhe mees!

3 kommentaari:

Jüri ütles ...

Pole kahtlust, et kõikidest seni presidendiks kandideerinutest on Allar Jõks mitte ainult kõige parem, vaid ka ainukene kes Eesti Vabariigi presidendiks tõeliselt kõlbaks. Kui presidentiks pressitakse valelikke vene mutte, suursulisi, neljas kuriteos süüdistatuid või partorge, siis on Jõksi kandidatuur nagu kopsutäis värsket õhku lämbujale. Kahju muidugi, et meie partokraatidest ja poliitbroileritest presidendi ametisse määrajatele ei ole aus president vastuvõetav.

Anonüümne ütles ...

Jõks on ju liiga kämbu!
Kas kujutate teda ette näiteks mõne välismaa pikakasvulise poliitiku vastuvõtul?

Anonüümne ütles ...

pooled neist on kompleksides kämbud, hollande, putin, medvedev, rosimannus...

aga lisaks on jõks erakordselt libe sell, liberast, kes soosib maailma pea peale keeramist ja leiab, et kooseluseaduse kohta ei tohiks referendumit korraldada, et see tuleks vägisi valitsuse poolt läbi suruda. äärmiselt nilbe kuju.