reede, 10. juuni 2016

Eriti valus on muidugi lumehange kukkuda ;)

Järjest naljakamaks muutub see Ojasoo näitlejanna löömise lugu. Nüüd on siis NO99 ees toimunud intsidendi osas selgunud, et löömine oli tegelikult hoopis tõukamine ning siiamaani nimetu näitlejanna tõugati lumehange. Lumehange! Oi, see pidi väga valus olema!! Mõelge - lumehang!!!

Nii et siin ei ole muud midagi kui Ojasoo kohtu alla ja täislaks - vanglakaristus! Muudmoodi ei saa kohe kuidagi!! Sest see on vägivald, VÄGIVALD, V Ä G I V A L D!!!! Kuidas te aru ei saa?

Ja tõesti - miks NO99 midagi ei ütle? Lumehange tõukamine on tarvis kohe, kiiremas korras ja karmilt hukka mõista!!!

Tõsisemalt - no jumal, ma olen naine ja mu elus on olnud mitu korda, kus mõni mees on mind kas naljaga või poolnaljaga tõuganud. Iga tõukamine ei ole kohe kindlasti vägivald. Sellisel juhul peaks vägivald olema ka see, kus üks armusuhte osapool teist kirehoos vastu seina tõukab. Mõelge, kui palju menetlusi selliste "tõukamiste" kohta alustada saaks? Struktuurid kiljuksid mõnust.

Nii et säilitagem ikka kaine mõistus ja kaitskem neid naisi, kes reaalselt kaitset vajavad. Neid, keda koduseinte vahel iga päev rusikatega tümitatakse. Mitte mingeid solvunud näitlejannasid, kelle õilis valge pepu pehmesse lumehange potsatas ;).

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuidas nimetu? Uudisteagentuur Naised Saunas Rääkisid (mis alati teab kõike!) teatab, et tegu olnud Linda Vaheriga ja et kogu selle asja põhjused olevat väga sügavalt eraelulised.

Anonüümne ütles ...

Tõukamine on siiski alati vägivald. Kõige nõmedam on, kui naised ise hakkavad õigustama naiste suhtes toimepandud vägivalda. Need õigustajad on tavaliselt "ma saan meestega palju paremini läbi"-tüüpi naised. Naised, kes peavad naisi meestest alaväärsemaks ja loodavad meeste heakskiitu saada teiste naiste halvustamise kaudu.

Irja ütles ...

Okei, aga siis ei saa mina ka enam teemat kommenteerida, sest Linda Vaher on minu vennatütar - minu venna Vello Vaheri tütar. Sellegipoolest ma leian, et iga tõukamine ei ole vägivald ning enne Tiit Ojasoo kampaania korras materdama asumist oleks vaja teada, mis asjaoludel tõukamine täpselt toimus. Aga kuna tegemist on LIndaga, siis teemat arutavad edasi teised.