kolmapäev, 9. november 2016

Laar võiks ka suu kinni pidada

Mart Laar võiks ka suu kinni pidada. Keda huvitab, mida arvab Mart Laar?

Laar on minevikumees, täpselt nagu Savisaar. Las noored mehed tegutsevad ja näitavad, milleks nad võimelised on.

5 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Arvad, et Ref jätab niisama? Eks Refi agendid müttavad IRLi tagatubades hoolega ja pole üldse välistatud, et IRL mingil hetkel murdub ja kukub kõhklema. Laar on ka selleks mängu kaasatud.

Irja ütles ...

Ma arvan, et IRL on juba aru saanud, et Refiga jätkates nad lihtsalt kaovad ühel päeval poliitiliselt areenilt ära - Ref sööb nad lihtsalt ära. Uues koalitsioonis on nad ainus paremerakond ja paistavad silma.

olge ise ka tublid ütles ...

IRLiga on kööga nii või teisiti. Munajuku nui-neljaks kontrollikotta surumisega kirjutasid nad sisuliselt alla enda surmaotsusele. Enamus nende valijaid olid nagunii juba hakanud EKRE või Vabaerakonna toetajateks. Nii et praegusest 6-7protsendisest toetusest kaks protsenti kaob Purtsujuku-manöövri tõttu ning paar protsenti ilmselt kaob ka seetõttu, et minnakse koalitsiooni kesikutega. Järele jääbki 2-3 protsenti toetust ja ajaloo prügikast. Foorumis oli päris koomiline vaadata Tsahkna programmeeritud juttu, et mingit astmelist tulumaksu ei tule. Kuidas ei tule, kui kaks suuremat koalitsioonipartnerit on selgelt selle poolt? Ilmselgelt tulebki. Kui IRL sellega vägikaigast hakkab vedama, võetakse asemele EKRE + vabakad ja IRLi agoonia lõpeb veelgi kiiremini.

Anonüümne ütles ...

Laar on ajaloolane, kes omal ajal pandi juhtima majandust ja riiki. Selle katastroofi tagajärjed kestavad siiani. Lisaks on ta ka russofoob.

Anonüümne ütles ...

Mind pani ka imestama Tsahkna enesekindlus tulumaksu osas. Mis õigusega ta seda nii kindlalt väidab üldse?