kolmapäev, 7. detsember 2016

Mina muretsen Ummelase pärast. Mart vabaks!



Nagu kuulda, siis peeti koos suli/suller/aferisti Lepaga kinni ka Tallinna Televisiooni arvamustoimetaja Mart Ummelas. Meie lemmiksaate Meedia keskpunkt üks juhte.

Ma olen kohutavalt mures, kuidas Mart vastu peab. Ta on nii tundlik. Kui Savisaar jala kaotas, siis ta oli saates alatasa pisarais ja rääkis, et see oli mõrvakatse. Ettekavatsetud tapmine. Kuidas selline tundlik natuur need läbiotsimised ja kinnipidamised üle elab?

Kohvik nõuab: Mart kiiremas korras vabaks. MART VABAKS! MART VABAKS! MART VABAKS!

Kui Marti kiiremas korras vabaks ei lasta, siis me tuleme homme Tallinnasse prokuratuuri juurde demonstreerima. Päriselt ka!

PS. Vasta ka küsitlustele: Kas Toomas Lepp on pätt?
Kas Mart Ummelas on pätt?

PPS. Meedia keskpunkt (pildil, Ummelase asemel oli saates Allan Alaküla) ei valmistanud ka täna pettumust. Urmi Reinde säras oma tuntud headuses ja Allan Alaküla ei ajanud ka närvi. Kuid siiski - mure närib hinge Ummelase pärast.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ummelas oli lahe kommenteerija tõepoolest. Nn kodanik suure algustähega.
Mäletan teda veel Vikerraadiost, kus tema sõnavõtud olid alati huvitavad ja omanäolised.
Loodetavasti õiglus võidab ja ta ei mõisteta süüdi. Kesk-krimka pole ka nii poliitiline kui see teine.

Irja ütles ...

Ma arvan, et ju kuulatakse Marti lihtsalt tunnistajana üle. Ta tundub nii aus mees, tema kindlasti midagi kõrvale ei pannud.

Irja ütles ...

Kuigi praegu uudistes öeldi, et Ummelas peeti kinni kahtlustatavana.

LPR ütles ...

Eesti on väike. Iga eestlane jõuab vähemalt ühe satsi riigikogus ja teise vanglas ara istuda.

Anonüümne ütles ...

Kas teete Tallinna sõiduks korjanduse? Bensiin ju maksab palju, kummid kuluvad, ega siis ei saa väsitavat teekonda tagasi samal päeval ette võtta, mis tähendab, et tuleb mõnes nooblimas hotellis ööbida, lapsed nõuavad saia ja muud head... Vaevalt Ummelas teile kõik need kulud korvab, aga Savisaarel pole endalgi.

Irja ütles ...

Rääkisin täna Etsiga, ta lubas meile helikopteri järgi saata!

Anonüümne ütles ...

teate täna oli elronis nii et sai nõmmelt tondile sõidetud ja kui teie blogi tahvlis lahti võtsin tuli kiri ette et isp on selle blokkind kui porn contendi, kummaline kuna elronis on telia juhmevaba nett