teisipäev, 27. detsember 2016

Jebedi-jee! Minu vanaema keha on jälle moes!

Nüüd on moes sellised naised nagu minu vanaema, väljavõte Vogue'i veebist.

Seda ma imestasin, kui oma vanaema lapsena saunas paljalt nägin, ja siis pilte ajakirjadest vaatasin, et kuidas kunagi sellised, minu vanaema sugused naised üldse omale mehe leidsid. Ja veel terve karja lapsi sünnitasid. Et kuidas kellelgi üldse selliste peale kõvaks läks, kui arvestada, et mõni aeg hiljem peeti ilusateks ainult piitsavarsi. Stiilis, et mida piitsavarrem seda parem. Igal lugupeetud mehel oli oma piitsavars käevangus. Moeikoon ja iluideaal oli pikka aega näiteks Angelina Jolie (Daily Mirrori veebist):


Ning eestlaste oma Carmen Kass (ftape.com veebist):

Aga nüüd, tundub, et midagi hakkab nagu muutuma. Näiteks jaanuarikuu Vogue'i esikaanel on Ashley Graham. Ma ei tea, on see hea või halb, aga mulle isiklikult meeldivad sellised Grahami-sugused naised rohkem kui Jolie-sugused naised. Võimalik, et minu iluideaali kujunemises mängis rolli saunas paljalt nähtud vanaema. Aga mis on siis praeguse laiema suunamuutuse põhjus? Raske uskuda, et kahh vanaemad. :)

Selline näeb välja Graham:
A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jolie on halb näide, sest tema muutus nii kõhnaks alles paar aastat tagasi pärast operatsioone, mis kutsusid esile enneaegse menopausi. Enne oli tal väga ilus keha.

LPR ütles ...

Naise ilu on kaerandme ja jala pahkluu peenuses. Muud parameetrid on vähem olulised. See on uks asi mis kõiki neid mõnusalt pehmeid naisi ühendab - ilusad kannad ja randmed. Neid ei muuda mingi dieet ega meik ega kallid riided.

LPR ütles ...

Ja loomulikult peene põlvekont nung kõrge kulmukaar. Need on homo sapiensi järeltulijate tunnused. Madal kulm, totsakad jalad, laiad põlved ja randmed on neandertaallaste geenifondi esindajate tunnused.