teisipäev, 16. mai 2017

Eesti positiivne programm ELi eesistumiseks: isade võõrutamine, kirjanike vangistamine ja maaelu väljasuretamine

Igal riigil on Euroopa Liidu eesistumiseks oma positiivne programm, mis just selleks ajaks ajastatakse ja millega laiemalt tähelepanu püütakse.

Eesti puhul eristuvad eesistumise ajaks selgelt kolm asja: isade võõrutamine lastest, kirjanike vangistamine nende loomingu pärast ning maaelu väljasuretamise programm, mida ka hellitavalt haldusreformiks kutsutakse.

Siis muidugi veel sellised „pisiasjad” nagu Rail Baltica raudtee miljardiprojekti arendamine rahva tahte vastaselt, koolide ja raviasutuste massiline sulgemine, erivajadustega inimestelt raha äravõtmine ja naiste varjupaikade likvideerimine. Need viimased on ette võetud selleks, et raudtee ehitamiseks raha leida.

Kohvik pakub välja ka Eesti ELi eesistumise moto: Õnn on elada me maal!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ahoi! Seksige, läheb tuju paremaks!
Pee Ess: ise te Võrus ei taha sinna vaimse puudega inimeste keskuse rajamist. Miks teie selle eest ei võitle?'??

Irja ütles ...

Mis mõttes ise? Minu arvates on see hea mõte ja küll see ka ära tehakse.

Anonüümne ütles ...

Tehke ära jah, ja kohe! Innot on juba jube kuulata, nii kuradi kuival et kiunub kui eit.
Ja puudega inimeste keskusele tehke promo!

Anonüümne ütles ...

Kirjanik on keegi, kellel võiks eksisteerida ikka mingi moraalitunne, eetika, keegi kes on maailmale eeskujuks. Kender pole seda teps mitte, oma abikaasa ja lasteema korduv petmine ning mahajätmine ja see rõveda sisemaailma lugejate ette valamine. Mõelge nüüd ikka ka, keda te siin eeskujuks toote, tõuske ometi veidi kõrgemale ja ärge püherdage samas poris kenderiga.

Eesti kui riik ei ole süüdi selles, et Ingrid lapsed sinust võõrutas Inno, on väga palju lahkuläinud paare, kus lapsed suhtlevad edasi mõlema vanemaga. Pigem on selline vaatenurk, et lapsed jäävad emaga nõukaaja jäänuk, isal lihtsam uut elu alustada jne. iganenud kuvand ja läheb veel aega, enne kui see päriselt muutub.

Tean maalt inimesi, kellel on mitmesajapeased loomakarjad, üks töö ajab teist taga ning neil pole aega isegi teie blogi lugeda :) Pigem ägiseb, kiratseb, kiibitseb linn, maal on asjad paigas ja inimestel mõistus selge.