laupäev, 20. mai 2017

Halloo! Eesti rahvas hääbub!

Esimest korda üle mitmesaja aasta Eesti rahvas hääbub. Seda olukorras, kus Eesti on iseseisev, Euroopa Liidu ja NATO liige.

Kui Eesti on veel NLiidu osa, isegi siis eesti rahvas ei hääbunud. Eestlaste sündivus oli küll väike võrreldes Soomega, aga eestlaste arv kasvas. Ja mis kõige hullem, Eestisse on hakatud taas sisse vedama ukrainlasi ja venelasi. Selle eest ju Eesti NLiidust lahku lõigi, et vene massi-immigratsioonist, migrantidest vabaneda! Nüüd on venelased Eesti taas kätte saanud, ja seda Euroopa Liidus!

Kui Eesti oli veel NLiidu liige, siis lõid Eesti poliitikud kõvasti Moskvas lokku teemal, et eesti keel, kultuur ja rahvas on ohus. Seda olukorras, kus eestlaste arv kogu aeg kasvas! Nüüd aga kuivab rahvas, selle keele ja kultuuri kandja kokku ja selle koha pealt ollakse vait kui sukk. Mis toimub? Miks lastakse eesti rahval vaikides välja surra?! Miks ei löö Eesti president ja peaminister välismaal lokku sel teemal, et eestlased, Euroopa üks väheseid põlisrahvaid sureb välja?! See peaks olema peamine teema igal kohtumisel ja nõupidamisel! Kõik peavad teada saama, mis eesti rahvaga toimub!

Halloo! President! Peaminister! Äratus! Eesti rahvas hääbub!

Lõuna-Euroopa rahvad, kes vajavad heaoluühiskonna säilitamiseks raha, löövad kogu aeg Brüsselis lokku ja nende juhid võitlevad igapäevaselt raha välja. Eesti rahva nimel peab ka võitlema. Kui ise ei tee, siis ei tee seda mitte keegi!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mind teeb hoopis murelikuks puuetega laste rohkus. Minu meelest ei tohiks sellised paarid, kel üks puudega vänts juba olemas, enam lapsi juurde saada. Sageli on ju need ka metsa poole ja meie siis maksku eksole. Nad peaks kohustuslikus korras lshitama ja otsigu endale sobivam kaaslane, keda kehakeemia eemale ei lükkaks (loe: geenimutatsioone ei põhjustaks).

Anonüümne ütles ...

Miks te imestate? Eestis on abordid seaduslikud ja aastas surmatakse üle 6000 lapse Eesti riigis, siin ei ole midagi imestada. Kõik on normaalne, eestlaste loogika ja matemaatika hoopis lonkab ning aru ei saada põhjuse ja tagajärje seosest, olematu iive on tagajärg.

Anonüümne ütles ...

Puuetega lapsi on eestis palju äkki just sellepärast, et seda va geneetilist kaardipakki tuleb vahel ikka segada ka. Kuna lääne-euroopast eestisse eriti ei abielluta, siis järelikult...? :D

muide kui ukraina oma eu viisavabaduse kätte saab, vaat siis alles hakkab sealt neid tulema. teoreetiliselt on täiesti võimalik, et kümnekonna aasta jooksul muutub eesti sisuliselt kakskeelseks.

Anonüümne ütles ...

no kuule, Eesti on vene ajast peale jätkuvalt sisuliselt kakskeelne, PMis Arkadi Hodos loeb veel Kaire Uusenile sõnu peale, et pole ilus teda sundida kohalikku keelt õppima