neljapäev, 14. september 2017

Juulike sai endale lõpuks uue käru. Suur tänu, Invaru tiim!



Puuuhhhh. Üks Kolgata teekond sai lõpuks ometi läbi! Kes seda enam mäletab, kui kaua aega tagasi ma perearstilt kõik vajalikud tõendid võtsin ja me Innoga Tartus ITAKi ja Egero teeninduspunktis käisime. No see oli ikka mitu-mitu kuud tagasi. Kevadel. Eesmärgiks siis saada Juulile uus jalutuskäru ja eritool. Kuna sotsiaalkindlustusametist öeldi, et asi käib kiiresti, tuleb vaid kahelt erinevalt firmalt pakkumus võtta, siis olime väga optimistlikud. Käisime ITAKis ja Egeros, esitasime oma soovi ja jäime lubatud pakkumust ootama.

Ootasime kuu. Kaks. Kolm, neli. Aga meie hämmastuseks ei tulnud kummastki firmast mitte mingit vastust. Ei pakkumusi ega ka käru. Nagu nad oleks maa alla vajunud! 

Septembri alul mõtlesime, et pagan, kaua me ootame. Juulikese Amazonist tellitud Britaxi käru on vanusele kuni viis aastat ja Juulike saab veebruaris kuus. Vana käru hakkab talle kitsaks jääma. 

Mõtlesime siis viimases hädas, et tellime siis ise Amazonist uue käru, kuna seal on selline olemas, nagu meil vaja. Inno ütles, et ma läheks küsiks sotsametist, kas nad Amazonist tellitud kärusid ka erimenetluse korras hüvitavad.

Läksin uuesti sotsiaalkindlustusametisse ja kurtsin oma häda. Selgus, et Amazoni kärusid ikkagi ei hüvitata, aga väga sõbralik klienditeenindaja soovitas meil küsida Invarust. Et lapsevanemad on Invaruga väga rahul. Invarul küll Lõuna-Eestis teenindust pole ja seepärast me alguses ITAKisse ja Egerosse läksimegi, aga no mis sa hädaga teed, eks ole. 

Inno saatis Invarule käru ja tooli kohta meili. Ja imede ime, vastus tuli juba mõne tunniga! Koos ettepanekuga, et nad tulevad ise kahe nädala pärast Tallinnast Võrru ja me saame kohapeal proovida, kuidas käru Juulikesele istub! 

Täna oligi Invaru kaheliikmeline tiim meie maja ees ning saime proovida kaht Cricket'i  käru. Juurde põhjalikud seletused ja soovitused. Juulikesele sobis suurem käru paremini. Otsustasime, et võtame selle esialgu rendile. 

Ja meie suur mure saigi naksti lahendatud! Kahe nädalaga!

Lõuna-Eestis ei pakkunud ükski firma, et tuleb ise kohale ja on nõus käru kohe rendile andma. Nii et suur kummardus Invaru ees ja südamlik tänu terve meie pere poolt!

Kui järgmine kord jalutama läheme, siis teeme kärust koos Juulikesega ka pilti! :) 

Ülal: selline see Cricket'i käru välja näebki. Juuli kärul on ainult hall iste. 

Inno täiendus:

Kaasaja kaubandusettevõtted peavad mitte lihtsalt kaupa müüma, umbes nagu kiloga naelu või tihuga saematerjali, vaid pakkuma lahendusi. Meil oli erivajadustega lapsele käru vaja ja mitte ükski, kordan, mitte ükski Lõuna-Eesti firma ei suutnud pakkuda lahendust, kuigi ühel neist on esindus isegi Võrus olemas. Täiesti häbiväärne! Ja samas tohutu ressursi raiskamine. Samas Tallinna firma esindajad sõitisid spetsiaaalselt kliendi jaoks Võrru kohale. Vot see on tase! Invaru edestab kõiki teisi pika puuga ja ma usun, et neil läheb ka äri hästi.