reede, 8. juuni 2018

Kasulikud kommu-sead


Soome pealt hakkas jooksma Saksa sari Tannbach - ühe küla lugu, mis räägib elust Saksamaal sõja lõpu ajal ja pärast seda.

Päris huvitav on jälgida, kuidas natsidest said üleöö Ameerika sabarakud. Hitleri pildid ja parteipiletid põletati kiiruga ära. Ja ameeriklastele see isegi meeldis, kuigi ütlesid nende kohta „natsi-sead”.

Eestis oli samamoodi, et endistest kommunistidest said üleöö iseseisvuse pooldajad, suured Eesti mehed (ja naised). Ja ameeriklased teevad nendegagi koostööd, kuigi neid ilmselt kutsutakse selja taga kommu-sigadeks, ehk nö kasulikeks idiootideks, kes on nõus misiganes võimu kintsu kaapima ja koostööd tegema.

Igal juhul on tegemist väga õpetliku seriaaliga lihtsate sakslaste elust, mida eriti pole filmides kirjeldatud.

4 kommentaari:

Luule, Uku-Tooma augu talu perenaine ütles ...

Inno, kas tahate oma kirjutisega vihjata, et Eesti on ameeriklaste võimu all? Nagu nagu Kaplinski ütleb, et Eesti on klientriik.

Miks te aga Ansipit jt endisi kommuniste sigadeks sõimate? Eks eestlased põhiosas olegi sellised. 700 aastat võõra võimu all. Pole imestada. Me ei ole iraanlased. Pärslasi ei ole ajaloos keegi suutnud enda alla painutada.

Veelkord Marina Kaljuranna sotsikssaamisest. Kas siin on mingi taust või polnud Marina Kaljurannal lihtsalt ühtki teist parteid, kuhu teda oleks võetud. Ei tahaks uskuda. Muide, kas Marju Lauristinil ja Marina Kaljurannal pole üllatavalt palju ühist? Kui peaks juhtuma mõeldamatu ja Putin Venemaa piiri Baltikumis paarisaja km võrra lääne poole peaks lükkama, siis tõenäoliselt sotsid saavad võimule. Võib tüürib Kaljurand hoopis sotside laeva põhja, nii nagu Joh. Lauristin miiniristleja "Jakov Sverdlov" põhja viis?

Anonüümne ütles ...

Ehedaimalt ütlas THI Rüütli kohta. Paraku selgus hiljem et THI on ise ümberlõikamata siga.

Anonüümne ütles ...

tere, delfi on ikka täiesti alla käinud saast et sellist asja avaldab, kurb lugu, see liis oli kohalik loomakaitseaktivist ja muidu abivalmis inimene https://virumaateataja.postimees.ee/4473079/aasta-vabatahtlik-jai-koduvaravas-auto-alla, lihtsalt masendav lugeda.see sensitiiv tuleks ka vastutusele võtta nagu mangiki kes leinas inimest expluateerib.http://kroonika.delfi.ee/news/inimesed/leinav-tonu-trubetsky-sai-sensitiivi-kaudu-uhendust-hukkunud-elukaaslase-liisiga-ta-sai-surma-satanistliku-surmarituaali-tulemusena?id=82594729 https://elu24.postimees.ee/4482995/tragoodia-koduvaravas-tonu-trubetsky-leinab-hukkunud-kallimat ja kollane ajakirjandus takka otsa, liisil olid väiksed lapsed ka, teie blogi on 100 korda parem lugemine.

Anonüümne ütles ...

Seda seriaali on ETVs ka näidatud.