neljapäev, 30. jaanuar 2020

Gripp ja mida sel ajal mitte mingil juhul teha

Kes veel ei tea, siis me olime terve jaanuari kuu gripis. Terve perega. Lastel oli 39-40 palavik ja meil Innoga natuke vähem. Roosil kõigele lisaks veel köha ja minul ERITI HULL KÖHA. Haukusin ööd läbi ja olin vaikselt hullumas. Noh, nüüd õnneks on see kõik läbi. Lapsed on terved ja rõõmsad ning meie ka.

Aga! Nii kui gripist terveks sain, enam liha süüa ei saa. Juba pelk mõte liha söömisest paneb vastikusest õlgu võdistama. Mine võta nüüd kinni - kas rääkisid veganid mu ära või on see selle viiruse pärast. Inno targutab, et seepärast ma põdesingi seda grippi palju raskemini kui tema, et ma liha sõin. Temal näiteks üldse köha polnud, aga minul oli hull köha. Võib-olla on tal õigus :D

Igatahes nüüd saan süüa ainult kala ja mereande, midagi pole teha :( Nii juba nädal aega järjest. Positiivne külg on see, et metsik energia on tulnud, täna praktiliselt jooksin mäest üles. Või on see siis sellest, et ma olen lihtsalt terveks saanud. Jube haigus oli see küll, nii et minu sügavaim empaatia kõigile kaaspõdejatele!

P.S. Inno ütleb, et ärge mingil juhul haigena liha sööge, põete palju kergemalt.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

"Inno ütleb, et ärge mingil juhul haigena liha sööge, põete palju kergemalt."

Inno võiks parem öelda: "Vaktsineerige end enne gripihooaega ära, idikad, siis ei põe üldse-"