teisipäev, 25. november 2008

Mida Inno ja Irja täna söövad

Keegi palus, et kirjutaksime, milline näeb välja meie päeva menüü. Heakene küll, võtame siis tänase päeva. Kõigepealt pean mainima, et postkastist puudus Kroonika ja Inno oli nati pahane, sest ta tahtis lugeda Tõehetke-Veigo intekat, aga ok.

Läksin kööki ja tegin endale suuuure tassi (tõeliselt suur tass, ostetud meie lemmikpoe Potomac Mills'i - asub Ameerikas, Virginia osariigis, Woodbridge'i linnas - Walt Disney poest. Tassi peal on Miki Hiir) English Breakfast teed. Siis võtsin pakist mõned Dr Nature riisigaletid (khm! me ei saa ju saia-leiba süüa), määrisin nende peale Valio laktoosivaba võid ning sõin nad ära koos hispaania jamon serrano singiga. Väegade hää!

Inno, kes on juba tükk aega üleval olnud, väidab, et jõi oma suuuurest tassist (ostetud sealtsamast, aga peal on karupoeg Puhh) kummeli teed ning sõi peale küüslauku (ta on ikka haige) ja natuke tatraputru.

See oli siis me hommikusöök. Lõuna ajal raporteerime taas.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kohvikupildil on sigar ja sigarett. Kas need on lihtsalt illustratsioonid või olete mõlemad suitsumehed?
Teie päevad vist mööduvad peamiselt seltskonna- ja muu ajakirjandusega tutuvdes. Kuidas selline asi end ära tasub? Või kas blogi toob juba piisavalt sisse?

Irja ütles ...

Need rohkem meeleolu pärast. Kuigi ise pole kunagi suitsetanud, olen ma suitsulõhnaste kohvikute kadumise pärast sügavad leinas. Loodan, et kusagil Euroopas neid ikka veel on. Barcelonast ei või nad ju ometigi kaduda?

Kohvikupidamisega muidugi ära ei ela, jahh. Veel. Äkitselt tulevikus. Meil on mõned plaanid, millest praegu ei räägiks, las nad tulevad meie kohvikukülalistele rõõmsa üllatusena.

Arvamusliider ütles ...

Eesti keeles võiks öelda "serrano singiga", sest muidu oleks lause veidi imelik: "sink serrano singiga". Jamon == sink.

Anonüümne ütles ...

lahe idee, kuna inimesed on uudishimulikud, siis on eriti põnev piiluda teiste inimeste külmkappi ja sahvrisse. inimene on see, mida ta sööb ja teie toitute kahtlemata tervislikult, näitate teistele eeskuju.

tatar on vitamiinirikas ja sibul aitab organismi tugevdada:)

Anonüümne ütles ...

tehke vahel ka minu lemmiktoitu mannavahtu ja mustikakisselli vahukoorega ja pildid juurde paluks:)

Irja ütles ...

Teeme, mis suudame :), aitähh.

Anonüümne ütles ...

Brüsseli kesklinnas on ehe CHE baar elava muusika ja "sinise" suitsuhaisuga, otse keskväljaku kõrval 10m kaugusel väikses tänavas. Sain seal eelmisel aastal tõelise elamuse. Muuseas, ma ei ole suitsetaja, aga see oli lahe koht!

Kati

Irja ütles ...

Me Innoga käisime möödund aasta detsembris Brüsselis, heal sõbral Vahur Afanasjevil külas... mõtlen heldimusega Brüsseli šokolaadipoodidele :). Ja kui oma järgmisele Euroopa-reisile läheme, siis sõidame kindlasti Brüsselist läbi.

Anonüümne ütles ...

njamm!
muide, alternatiivmeditsiini asjatundjate seas on arvamus, et kummel ei ole seedeorganitele mitte üks hea asi. pidavat mikrofloorat hävitama. ka piparmünt ei olevat hea.

Anonüümne ütles ...

Suur tass? Pildi järgi tundub, et on ikka jupp maad väiksem kui minu lemmik-teetassid (alla 0,4 liitri pole mõtet teed tehagi).