reede, 13. märts 2009

Tere hommikut, Igor!


Väljavõte Äripäeva veebist.

Äripäeva peatoimetaja Igor Rõtov kutsub õhinal ettevõtjaid investeerima, justkui oleks eila sündinud või täna hommikul pikast unest ärganud.

Nojah. Kui Läti majandust on võrreldud autoga, mis kihutas suurel kiirusel vastu seina, siis Eesti majanduse olukorra kirjelduseks kõlbab ehk lennuk, mis on mõni aeg pärast õhkutõusmist alla prantsatanud, keset üht vaikset äärelinna elurajooni. Ja praegu on olukord vahetult pärast allasadamist, kus lennuk on raskesti viga saanud ja leekides, ühest tiivast niriseb bensiini, mis võib iga hetk plahvatada, pääste- ja kiirabitöötajad pole veel saabunud, kellelgi pole aimu tegelikust olukorrast, üksikud inimesed, kes on end lennukist välja aidanud, komberdavad eemale. Ja Igor Rõtov on siis üks neist reisijatest, kes on püksisääred tolmust puhtaks pühkinud ja annab esimesena kohale saabunud TV-võttegrupile intervjuud selle kohta, et ta on valmis kohe uuesti lennu broneerima ja lendama minema, sama kompanii lennukiga. Kõik vaatavad talle imestusest otsa ja kui kiirabibrigaad saabub, siis juhatatakse temagi igaks juhuks arstlikku kontrolli.

Selline lugu siis.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno, minu meelest peaksid sa oma mõtteteradest juba kogumiku koostama :D Ei tea, kust sa need mõttelennud võtad, aga alati teevad südame soojaks, panevad muigama ja loovad aegajalt ka täitsa äratundmis-tunde. Ehk oleksid isegi sama populaarne, kui Peebu kõige tähtsam küsimus ;)

Parimatega,
Teie igapäevane fänn

Anonüümne ütles ...

mulle kah meeldis, kujutasin asja elavalt ette ja ajas lihtsalt naerma:)

Anonüümne ütles ...

Nagu kaks tilka vett...
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/bizarre/usa/article2319123.ece

Anonüümne ütles ...

Ajaleht Äripäev valmistub langeva majanduse tingimustes aktiivselt turgu haarama ja kavatseb seoses ümberkorraldustega alandada kõigi töötajate palku.
Äripäeva peadirektori Igor Rõtovi sõnul selgub palgakärbete aeg ja suurus hiljemalt aprillikuu jooksul.
Rõtovi sõnul puudutavad palgakärped kõiki firma fikseeritud palgaga töötajaid alates temast endast ja peatoimetajast.
"Äripäev on lõpule viimas sisemisi ümberkorraldusi ja valmistub aktiivselt turgu haarama nii uute toodete kui paindlikuma müügi abil. Firma kaalub mitmeid ülesostmisi," rääkis Rõtov.