esmaspäev, 24. november 2008

Siin saad karjuda üle kohviku


Väljavõte ühelt mikrofonide-alaselt saidilt.

Lugeja soovis võimalust karjuda kõva häälega üle kohviku. Misiganes teemal.

Ja miks mitte, selline võimalus on nüüd loodud. Selle sissekande juures. Et nagu vaba mikrofon või nii.

89 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tahaks karjuda, et tänane Tuuli saade oli hea!

Anonüümne ütles ...

Youtube lingina vasakule serva lisatud Opium Flirdii lugu on lahedalt nostalgiline sellisel lumisel talveõhtul. Väärib üle terve kohviku mängimist.

Anonüümne ütles ...

http://www.maaleht.ee/2008/11/18/arvamus/3286-kelle-kaes-on-toe-monopol

Üks vana lugu, aga ehk avaldab keegi arvamust. Mulle igatahes tundub, et err koos äraostetud surnalistikaga on otsustanud tõe monopoliseerida

Anonüümne ütles ...

Sellisena see karjumise idee kahjuks ei tööta, sest keegi ei kuule seda :(

Teie kohviku puudus on ikka veidi piiratud suhtlemisvõimalused.

Lahe oleks kui kusagil nurgas jookseks a la mingi chat line. Aga no ilmselt seda ei saa bloggeris lisada.

Anonüümne ütles ...

Täna Õhtulehes seoses ühe mehe kadumisega, on üks selline kommentaar:
"Toomas:
Umbes neli aastat tagasi oli mu õe sõbranna Tallinnas Amigos tuttava sünnipäeval koso mehega, läksid mehega tülli, tibin tõmbas siis omaette pidutsema, pirtsutades ja meest armukadedaks ajades. Leidiski mingid tyybid, jõi nendega, tantsis jne. Kui silmad lahti tegi, siis avastas, et magas kuskil Riia kesklinna pargis pingi peal. Õnneks oli suvi! Läks siis politseisse sooviga koju jõuda ... Siis saigi teada, et ta oli neli päeva maganud!!!!!!!
Koju jõudes avastas selja pealt endal haava, millega läks arsti juurde. Arst tuvastas, et tal oli tehtud neerueemaldus operatsioon, perfektne operatsioon! Selline, mida pidid tegema spetsialistid, mitet asjaarmastajad!
Siit loo moraal, ära joo suvalistega, ära mine suvalistega jne, jne!
Aga need kadumised võivad tõesti olal seotud just sellega, et kellelgi Eesti ärieliidis on vaja mõnda elundit, ja kuna piole sobivat doonorit veel leitud, siis otsitakse, pingsalt ikka veel edasi .... doonorielundit ootavate inimeste järjekorrad on ju Eestis sadades, ja ajaliselt kolme aasta pikkused!" ja ma hüüaks üle kohviku, et KUULGE KAS SEE ON TÕSI?
Et Inno Irja, äkki uuriks seda asja? ja kui ei uuriks siis miks parem ei uuriks? aga väga jõhker ja miks nii maha vaikitud? ilmselt on asjaosalised ikka eluks ajaks vait ehmunud, arusaadav, aga...

Anonüümne ütles ...

Kellel jõuludel aega üle jääb võiks veeta aega vaadates ülimalt huvitavat filmi Zeitgeist (http://www.zeitgeistmovie.com/). Ma tõesti loodan, et see ei ole tõsi, mida seal väidetakse.
Ja teine supervaatamisväärsus on muidugi kunagine Otseliin Illar Hallaste vs Kati Murutar prostitutsiooni teemal (http://etv.err.ee/arhiiv.php?kullafond_id=104).
Häid pühi!

Anonüümne ütles ...

Häid jõulupühi!! http://www.youtube.com/watch?v=EGdrMOttV_s

Anonüümne ütles ...

tere kohvikulised :) siin on koos paljukuulnud ja -näinud inimesed, mõtlesin, et uurin, kas keegi teist ka Heiti Kenderit tunneb ja oskab ehk öelda, mis mehega on tegu? hiljuti tutvustati teda mulle ja jättis sümpaatse mulje, aga samal õhtul kuulsin tema kohta ka kehvemaid kommentaare. kuidas siis on, kas jälle pillutakse ausat meest poriga?

Anonüümne ütles ...

Strangers In The Night, Sinatra, see video on eemaldatud!

Anonüümne ütles ...

Kui soovid teada, kus sõber, naine, mees parasjagu viibib, kliki lingile ning sisesta tel nr. ja näedsa leiabki ülesse:
http://www.sat-gps-locate.com

Anonüümne ütles ...

Küsimus süütuse presumptsiooni teemal. Kutsute Liis Haaveli isa pedofiiliks ilma mingite tõenditeta, välja arvatud õigussüsteemi ja vanematega pahkusis oleva tütre ütluste põhjal. Miks teie arvates Liis on süütu ja tema isa on süüdi? Miks te annate inimesele nii karmi hinnangu nii kergekäeliselt?

Inno ütles ...

Ütlus on ka tõend.

Anonüümne ütles ...

Aga ka tema ohvrid on öelnud, et kaotasid raha. Järelikult on liis süüdi! Või te võidate vastupidist.
Ja kui mina ütlen, et Inno on UFO, kas sa siis oled UFO?

Inno ütles ...

Jah.

Anonüümne ütles ...

Mis UFO teemat te kogu aeg siin ajate?! UFO on tundmatu lendav objekt, aga ma saan aru, et teie tahate rääkida tulnukatest, need on 2 eri asja! Ja need keda te nimetate UFO deks on lihtsamalt öeldes rumalad ja saamatud olendid!

Anonüümne ütles ...

Ei, Inno on just UFO mitte tulnukas. Kas sa siis ise ei lugenud, ta ju ütles, et on?

Anonüümne ütles ...

Menyy teil ka kuidagi ei muutu, kohvik on majanduslanguses?

Inno ütles ...

Miks see menüü kogu aeg muutuma peaks? Las ta olla natuke aega selline.

Anonüümne ütles ...

Kirjutasite hiljuti, et blogi loetavus läheb üles, aga samas ei ole teid enam blog.tr'i esisajas, kus te kunagi kindlalt sees olite. Kas ikka läheb üles?

Inno ütles ...

Mulle endale tundus ka kummaline. Millegipärast ei jõua Blogtree-sse enam kohviku postitused. Juba pikemat aega. Avastasin selle, kui tahtsin üht postitust mõned kuud tagasi seal nö esile tõsta. Seda polnudki. Ega ka teisi. Küsisin Blogtreest järgi, juba mitu kuud tagasi, et milles asi, nad põhjendasid mingite IT-probleemidega, mis pidid kohe-kohe korda saama. Aga ju siis pole saanud. Soovitasid blogi uuesti registreerida Blogtrees, aga kui seda tegin, ei ilmunud ikka ühtegi postitust kohvikust.

Aga ega see suur probleem pole, nagunii on enamik külastajaid käib otse kohvikus. Ja see ongi parem.

Anonüümne ütles ...

Edgar Savisaar avaldab Teile kiitust : Loodan ka uue meedia tugevnemisele, mis peaks tooma ajakirjandusse rohkem demokraatiat. Toon ühe näite: hea komme on põlglikult öelda, et meie keegi ei loe Inno ja Irja blogi. Aga tänapäeval on ju võimalik järele vaadata, millistest arvutitest seal käiakse. Ja selgub, et kõik me – ajakirjanikud ja poliitikud – piilume seda salamisi. Mille pärast? Sellepärast, et see pilt, mida selles blogis kirjeldatakse, erineb põhimõtteliselt sellest, millisena mainstream meedia soovib maailma näha.

Anonüümne ütles ...

Kuna olete juba IITV-ga kätt proovinud siis soovitaks Teile uue idee. Hetkel on väga populaarsed igasugused otsestriimid - metsastriim, kotkastriim, leopardide striim, lindude söögimaja striim, siis võiksite teha-Supiköögi striimi.
Seda otsestriimi oleks ka Riigikogu saalis igavlejatel hea vaadata ja näha mis toimub all-linnas teisel tasandil.

Anonüümne ütles ...

Luik müüb kinnisvara riigile. Vastutasuks tohib Martin Kala, tuntud pepupoiss, eestiekspressis plagiaate avaldada.
enamuse juttu aritotelesest ja wall streetist on ta pihta pannud Le Monde 17 okttobri numbrist (2008).
Kommentaarium, kus ellele viidati, suleti peale 3 kommentaari. Elagu vaba ajakirjandus.

Anonüümne ütles ...

Huvilisena tekkis blogi sisu põhjal pilt meisterdada..

http://img84.imageshack.us/my.php?image=devaltotkauz2.jpg

Anonüümne ütles ...

Eriti salajane info. Elqoteq Tallinnas pakib asju kokku...aadressist tean ainult peamaja nr.66.
Järjekordne pankrot ?

Anonüümne ütles ...

pill tuleb pika ilu peale.

http://www.orkut.com/Main#FullProfile.aspx?rl=pcb&uid=12239884230263749547


lugu on järgmine.meelis puur oli täna etv saates aeg luubis,kus ta kurtis et ta kodu müüdi võla kattex maha.te kindlasti tunnete kaasa,aga siin on üks aga...nimelt mingi aeg tagasi oli delfis üleval fotoseeria ,kus antud isik tartus ühe maja ees keset tänavat sittus autode vahel,pilte oli nii näost kui urruaugust ja junnist kümneid,tehti see hunnik võõra auto ette kuskil puitelamu rajoonis.sõbrad veel õigustasid et mel on jackass vend!vot sulle nüüd jackassi!

08.01.2009 Enampakkumisteated Prindi
Tallinna kohtutäitur Mati Kadak müüb 28. jaanuaril 2009. a kell 12.00 toimuval enampakkumisel Meelis Puur’ile (sünd 17.09.1980. a) kuuluva elamumaa 100%, mis on kantud Harju Maakohtu kinnistusosakonna Tallinna kinnistusjaoskonna registriossa nr 1843401, asukohaga Harjumaa, Tallinna linn, Kristiine linnaosa, Linnu tee 27, pindala 999 m². Elamumaal paikneb kahekorruseline elamu, ehitusaluse pindalaga 204 m².
Kinnisasja koormavad kolmandate isikute väljaselgitatud õigused koos nende järjekohtadega ja muud kinnisomandi kitsendused:
1. Keelumärge kinnisasja käsutamise keelamiseks OÜ CityInvesteeringud & Konsultatsioonid (registrikood 10949780) kasuks. 7.10.2008 kohtutäituri avalduse alusel sisse kantud 16.10.2008.
2. Hüpoteek summas 1 920 000.00 krooni ALG Liisingu aktsiaselts (registrikood 10308153) kasuks. Kinnistu igakordne omanik on kohustatud alluma kohesele sundtäitmisele hüpoteegiga tagatud nõude rahuldamiseks. 21.02.2008 asjaõiguslepingu alusel sisse kantud 17.03.2008.
3. Hüpoteek summas 1 400 000.00 krooni OÜ CityInvesteeringud & Konsultatsioonid (registrikood 10949780) kasuks. Kinnistu igakordne omanik on kohustatud alluma kohesele sundtäitmisele hüpoteegiga tagatud nõude rahuldamiseks. 19.03.2008 asjaõiguslepingu alusel sisse kantud 28.03.2008.
Vara alghind on 2 500 000.00 (kaks miljonit viissada tuhat) krooni. Enampakkumine toimub hüpoteegi katteks.
Enampakkumine toimub kohtutäituri büroos aadressil Kaupmehe 14-40, Tallinn. Isikud, kellel on keelumärke kinnistusraamatusse kandmise ajaks sissekandmata õigused müüdavale asjale, tuleb need teha enne enampakkumist kohtutäiturile teatavaks ja kohtutäituri nõudmise korral need põhistada. Isikud, kellel on enampakkumist takistavaid õigusi, peavad saavutama kokkuleppe sissenõudjaga või kohtulahendi alusel enne tulemi jaotamise päeva enampakkumise lõpetamise või peatamise.
Enampakkumisel osaleda sooviv isik peab tasuma tagatisraha, mille suurus on 10% müüdava vara alghinnast kohtutäitur Mati Kadak ametialasele kontole SEB Pangas 10010124474013 enne enampakkumise päeva või enampakkumise päeval enne konkreetse pakkumise tegemist sularahas või elektroonilise rahavahendiga või muu raha kohest laekumist kontrollida võimaldava vahendi abil. Sularahas võib tagatisraha tasuda, kui tagatisraha suurus ei ületa 10 000 krooni. Ostja peab kohe pärast enampakkumise lõppemist tasuma 1/10 ostuhinnast, ülejäänud ostuhind tuleb tasuda 15 päeva jooksul.
Kinnisasjaga tutvuda soovijatel teatada oma soovist kohtutäiturile telefonil 660 4604 või e-post teel mati.kadak@taitur.just.ee.

Tallinna kohtutäitur Mati Roodes, kelle büroo asub Kentmanni 22-12, Tallinnas, edastab täitmisteate võlgnikule MEELIS PUUR, ik 38009170260.
Sissenõudjaks on PÕHJA POLITSEIPREFEKTUURI LÄÄNE-HARJU POLITSEIOSAKOND. Nõude summa koos täitekuluga on 476.50 kr.
Harju tööpiirkonna kohtutäitur Mati Roodes, kelle büroo asub Kentmanni 22-12 Tallinnas, edastab esimese täitmisteate võlgnikule MEELIS PUUR, isikukood 38009170260.
Sissenõudjaks on LÕUNA POLITSEIPREFEKTUUR. Nõude summa koos täitekuluga on 10280.30 kr.

Anonüümne ütles ...

lisaks sellele aeg luubi kangelasele meelis puurile siin originaalinff

http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=9&i=552248&t=551846

pildid kahjux maas.

Anonüümne ütles ...

Need videolingid tõmbavad kohviku kiirust meeletult alla ja peab ikka veidi mõtlema, kas tasub siia tulla arvuti ventilaatorit kurnama. Ilmselt pole blogger mõeldud sellises mahus info edastamiseks. Sellele võiks mingit lahendust nuputada.

Anonüümne ütles ...

Lõpuks ometi saan välja öelda otse seda, mida olen aastaid endas hoidnud. Kaua olen selle pärast piinelnud ja kannatanud. Nüüd aga tunnen, et enam ei suuda. Ma pean seda ütlema. Ärge te arvake, et ei ütle. Ütlen küll. Ülemus ka palus. Vaatamata kõigele on ta siiski tore inimene.
Saingi südamelt ära...

Anonüümne ütles ...

Toompea Uudised...
Spetsiaalse väljaõppe saanud politseikoerad hulguvad nüüd õhtupoolikuti ringi Riigikogu esisel platsil. Paljud nördinud inimesed peavad pettunult koju tagasi pöörduma, sest tänu erakordsele haistmismeelele suudavad koerad hõlpsasti avastada need, kes on tulnud platsile, mädamunad taskus.

Anonüümne ütles ...

Toompea Uudised...
Näljastreiki alustas grupp Kopli töötuid. Nõutakse tasuta kapsasuppi ja viinerite asendamist märksa mitmekesisemate roogadega.
Võimud ähvardavad koerte ja pisargaasiga.

Anonüümne ütles ...

Toompea Uudised...
Ootamatult jäi ära presidendi teleesinemine Kalev Sport kanalil. Ärevuseks pole põhjust. Nagu presidendi pressisekretär teatas, lutsis president kompvekki, mis oli aga tavalisest kõvem, nii et Tom murdis hamba. Telekanalile tekitatud kahju peab hüvitama neid kompvekke tootev Kalev.

Anonüümne ütles ...

http://www.ekspress.ee/2009/01/13/meelelahutus/6228-tipp20-ee-nadala-sonad---sarisittuja-afromaardulane

Punkt 15.

Anonüümne ütles ...

30.jaanuar.Elqoteq Tallinnas pakib asju kokku...
Täna siis alles jõudis see uudis ka meediasse !

Anonüümne ütles ...

Henry Kõrvitsa firma ka pankrotis? Toe Tag, A Rühm, äri pole laulmine.
http://www.varad.ee/et/vallasvara

Anonüümne ütles ...

Innole kui EÜS liikmele peaks huvi oakkuma huvitav pööre Mihkelson (Marko) blogis. Oravate valimisideedest läks jutt EÜSile.
Huvitavad teemad mõlemad.
Kas EÜS enam ei koti Innot? Välja heita ei ähvarda?

http://markomihkelson.blogspot.com/2009/02/oravate-idee-ei-kasvata-poliitilist.html

Inno ütles ...

Mind juba heideti välja ;)

Anonüümne ütles ...

Võitluses laialt levinud altkäemaksuvõtmisega Eestis otsustas valitsus selle tehingu natsionaliseerida. Et vältida tülikaid operatsioone sularahaga ja kinkekaartidega, tuleb nüüdsest altkäemaksu andja soovijal see eelnevalt tasuda mõne valitsusliikme pangaarvele. Pistise suurus määratakse kokkuleppel.

Anonüümne ütles ...

Delfi nimeline portaal blokeerib kommentaare. Eriti selliseid kriitilisi, eriti selliseid Reformikriitilisi!!! Mina ei saa nt oma ip aadressilt enam ühtegi kommentaari kirjutada! Uurige asja!

Anonüümne ütles ...

Hea nostalgiline artikkel, mis on jälle päevakorras.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=203059&q=tasuta+seks

Anonüümne ütles ...

(Kohvikus)Homsest alates on 20-krooniste lõunate hinnad alandatud 30-lt kroonilt 25-le.
Kas viimased postitused siin ei võiks olla üleval esimesed?
Terv.iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Täna siis veel viimane tasuta info Teile, kes te igalt poolt pappi kasseerite. Tolli ja Maksuamet puistas täna Grossi poode, võib olla ka muid poode. Korjati ära ja viidi kaasa kõik Offex Group ja Remedia tooted. Mingi jama on selle viinaga...?!
Terv.iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Hiljaks jäite, BNS jõudis ette, kuigi ma andsin Teile eile võimaluse pommi panna..kuigi teise firma viinadest nad ei pajata?...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=322921
Terv.iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Postimees ärkas ka nyyd, kui kellaaega vaadata, samas on nad põhjalikud, lisada nagu polegi midagi.
http://www.postimees.ee/?id=102217
Terv.iluspoiss

Anonüümne ütles ...

hea meelega röögataks, et suu kinni raisk vabamüürlased ja muidu vereimejad, jätke rahvas rahule ja ärge plämage, et me riigis on sõnavabadus kui te ise suid kinni üritate liimida, ise aga rahvale suurt käru ja pläma pannes. seda röögataks, sest tean, et nii või naa on neil kõrvad ka siin.

Anonüümne ütles ...

Ka siin toimub tsensuur, GLAVLIT, vabameelsed my ass ! Pettumus...
terv.iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku äärel.
Valides Reformierakonna astume me suure sammu edasi!

Anonüümne ütles ...

Äkki te püstitaksite uue teema, kus saaks veidi arutlede teiepools tsensuuri üle. Millistel ideoloogilistel kaalutlustel te jätate osad kommentaarid avaldamata? Mitmed minu teie suhtes kriitilised, aga mitte solvavad, kommentaarid on jäänud avaldamata. See devalveerib teid kui sõnavabaduse kantsi. Nii et, miks te seda teete?

Anonüümne ütles ...

http://inmotion.magnumphotos.com/essay/chernobyl

veidi mõtlemist tuumasõpradele

Anonüümne ütles ...

mõistatus!
kuhu on kadunud peituse kihlasõrmus?
uurige välja.
kas näksip viis pandimaja?
http://pilt.delfi.ee/picture/7062169/

Anonüümne ütles ...

Kirjutage sellest kuidas elavad töötud, kes ei saa riigilt sentigi.
6 kuud saad hädist 925 krooni aga peale seda sitta mittegi. Näksi muru...jära käbi...ime...
iluspoiss

Indrek ütles ...

Millesse siis Baari-Talis suri?

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=355844

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=356771
Starman koondab ka paljusid...
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kuidas te selgitate otsust Rakvere Soojuse nõukogusse valida mees kelle firmal on 2,6 miljoniline maksuvõlg. Ta ei oska ettevõtet juhtida ju, ei saa hakkama. Mis ülesanded R. Kusmal Rakvere Soojuse nõukogus on ?
Rakvere Vesi nõukogust kutsuti tagasi Roman Kusma ja Rakvere Soojuse nõukogusse määrati Roman Kusma. Kas keegi teab selliste vangerduste - ühest nõukogust teise - tagamaadest midagi?

http://www.virumaateataja.ee/?id=193973
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Miks ei ole naispeatoimetajate valikus, selle plogi naispeatoimetajat Irjat või poolnaist Inno? Mina tahaks neile oma paksu-hääle anda.

Anonüümne ütles ...

Nagu kaks tilka vett...
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=357404#1

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=347707

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

IRLi poliitik jäi purjuspäi politseile vahele.
http://poliitika.postimees.ee/?id=195881
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Hea artikkel. Aga kuidas JSG elab?
http://www.virumaateataja.ee/?id=196397
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Tutvustage pedofiile edasi! Edu!
http://maaelu.postimees.ee/091206/esileht/krimi/226213.php
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

http://www.youtube.com/watch?v=dAqqAnUxACY&feature=related

VAADAKE,KUULAKE SEDA VIDEOT.
SEEEEE ON LIIGA HULL LIHTSALT.
Kohviku omanikud, te peate selle meedias avalikustama????????

Anonüümne ütles ...

Uudiseid koondamise lainelt!
http://www.tallinnapostimees.ee/?id=216557

koondatu

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Millal te Inno ja Irja teete otseülekande meedia kanali mis saadab saateid ööpäevaringselt?
Selle Iphonega ja teiste mobladega ju saab ka saata otseülekandeid.
Ööseks võiks anda kaamera mõnele turvamehele kes filmib mööduvaid jalakäijaid või tilkuvaid jääpurikaid või mida iganes.
Võiks võtta punti mitukümmend või mitusada inimest...
Ma ühineksin kah selle pundiga,lihtsalt pean ostma selle Iphone või mõne muu millega teha otseülekandeid...
Kuulge,pundi peale see kanal teha ei olegi liiga koormav sest isiklikku asju tahaks ka ajada jne.
Ideaalne oleks kui oleks kokku kaksteist inimest igaüks on eetris kaks tundi ööpäevast...aga miks mitte kui osaleks kakssada inimest või kaks tuhat inimest...Kas kujutate pilti oma blogis kus kolmest aknast tuleb otseülekandeid nii Eestimaalt kui Iirimaalt ja Barbeidoselt...
Noh,mida ütlete selle peale?

Mul ajab südame öökima kui kuulan neid Eesti uudiseid...kas saate aru meie kodumaast on tehtud soomülgas...kuulan hetkel Kuku Ärataja saadet ja minu lemmik Rohke Debelakk on saates aga andke andeks need uudised on küll keegi teine valinud...no mida kuradit kellegile läheb korda Ukraina presidendivalimised??
Sa Inno nüüd muidugi kirjutad pika loo neist presidendivalimistest,ma tean sa oled üks vastik jäärapäine:)))

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuidas saab ELEKTRIT TASUTA ?
Küsimus:Kuidas saab ELEKTRIT TASUTA ?
Vastus:katuseharja elektrituulikutel(Rooftop wind turbines) ja päikesepaneelidel peale tasuvusaja möödumist on elekter tasuta:

1.Koduleheküljel www.veebikiri.ee 10.2008
http://ehra.ee/veebikiri/taastuvenergiapohised-tehnoloogiad/
taastuvenergia seadmete kohta oli kirjas tekst:
Kui kiire on tasuvusperiood?
Tasuvusperiood ei ole ülitäpselt määratletud ja on sõltuvuses tarbimisest. Reeglina, mida suurem on tarbimisvajadus seda lühem on tasuvusperiood.
On juhuseid, kus tasuvusperiood on 0 päeva ja juhuseid kus tasuvusarvutuse tulemus on 20 aastat. Reeglina on tasuvusaeg praeguste hindade jures 5-10 aastat. See ei ole pikk aeg. Tuulegeneraatorite/päikesepaneelide puhul tuleb arvestada, et peale tasuvusperioodi lõppu on elekter nö. Tasuta. Ja mis peamine seadmed kuuluvad kliendile ning lisamakse kohustused
puuduvad. Soojuspumpade tasuvusaeg jääb 3-8 aasta piiridesse.
http://www.scoraigwind.com/

2.Kommentaar Äripäeva kommentaariumist:
vaatleja 06.10.09 09:41
Kas Te tõesti arvate, et elektrienergial on kuhugi veel tõusta? See oleks üpris imelik .... sest energia hinnale paneb piirid tavatarbija. Nimelt minnakse alternatiivide kasutamise peale ... päikeseenergia koos mõne kW-te tuulegeneraatorite peale ... nende vallas on areng kiire ja seadmed on juba kättesaadavad igale internetikasutajale eriti soodsalt. Hetkel tasuvusaeg on langenud 5-7-le aastale ja normaalsed seadmed peavad vastu 20-25 aastat ehk 20 aastat tasuta energiat. Tasuvusaeg aastast aastasse aina lüheneb ja tulevik on selle päralt, kes hakkab pakkuma majapidamisele täit lahendust ... mida varem seda parem, sest vastasel korral minnakse internetti ja ostetakse otse tootjalt. Ideaalis ei ole majapidamisele vaja salvestusjaama, kui ta saaks müüa oma üleliigse energia EE-le ning pimedal ajal teha tasaarvelduse. Ma usun, et sellisel juhul langeb tasuvusaeg 2-3le aastale majapidamise kohta. Tulevik on inimeste kätes...s.o. http://www.scoraigwind.com/

3.Arvutagem siis millal hakkab jooksma TASUTA ELEKTER katuseharja elektrituulikute(Rooftop windturbines)http://www.scoraigwind.com/ puhul:

a.Säästa liitumistasu arvelt:Rahvasuu teab rääkida,et Eesti Energia küsib kõrget liitumistasu kuni miljon krooni.Vello Väärtnõult küsiti 250 000 Eesti krooni... Peale liitumistasu tasumist jääte ikka ja aina võlgu Eesti energiale,igakuiste elektri arvete näol mis aina tõusevad koos "elektri hinna tõusuga"-see on legaalne väljapressimine.
Liitumistasu asemel muretsege taastuvenergia seadmed http://www.scoraigwind.com/ja siis hakkab areng minema teises suunas-te hakkate lugema päevi mil hakkate saama tasuta elektrit...http://www.scoraigwind.com/

b.www.energiaekspert.ee on kirjas tekst:
ELEKTRITUULIK MAKSAB END TAGASI
Kasu elektrituulikust on näha juba järgmises elektriarves! Elektrituuliku tasuvusaeg sõltub tuulte tingimustest, toodetud elektrienergia kogusest ja elektrienergia lõpphinnast.
5 kW-ne elektrituulik peaks tuulte tingimustest olenevalt tootma 10 000 kuni 20 000 kWh elektrienergiat aastas. Aastane energia tarve normaalselt soojustatud tänapäeva väikeelamu kütmisel on u. 120 kWh/m2 ehk näiteks 100 m2 majal umbes 12 000 kWh aastas. Valgustusele ja majapidamismasinatele kulub seejuures ca 5000...6000 kWh aastas
http://www.scoraigwind.com/

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

4.Kõikse odavamalt saab katuseharja elektrituuliku(Rooftop windturbin)http://www.scoraigwind.com/ siis mil toda ise ehitada.www.otherpower.com http://www.scoraigwind.com/
USA-s on katuseharja elektrituulikute valmistamise buum,elanikud ise ehitavad katuseharja tuulikuid autogaraazides-http://www.scoraigwind.com/

5.Katuseharja elektrituulikute (Rooftop windturbines) s.o. väikesevõimsusega elektrituulikute http://www.scoraigwind.com/ kasutamiseks ei ole vaja tegevusluba.Teisisõnu,elektrituuliku jaoks mis tagab oma kodu tarbeks vajaliku elektrivoolu ei ole vajadust taodelda luba:https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=13123108&searchCurrent
§ 22. Tegevusluba
(1) Tegevusluba on nõutav:
1) suurema kui 1 MW netovõimsusega tootmisseadme kasutamise lõpetamiseks;
2) elektrienergia tootmiseks, välja arvatud tootmiseks ühe tootja poolt kokku alla 100 kW netovõimsusega tootmisseadmete abil.
Ühepereelamu jaoks ju piisab 5 kw elektrituulikust.
http://www.scoraigwind.com/

6.Päikesepaneelide ise meisterdamine Eestis on hoogu võtmas,www.saklubi.ee ja nende valmistamise kursused samuti:
http://ttysak.blogspot.com/2009/12/christmas-with-ttu-sak.html#comments
7.KUIS ISE EHITADA MAASOOJUSPUMPA:http://www.ehitusfoorum.com/viewtopic.php?f=9&t=12859
8.TASUTA ELUMAJAD(vaid 20 000 krooni)- ei ole enam vajadust maksta üüri-talgute korras ehitatud majad päästavad meie inimesi pagaorjusest s.o. kodulaenust,vaata www.savikodu.pri.ee Pange tähele,et ehitusmaterjalide peale kulub vaid umbes 20 000 krooni.Kui mitme kuu üüriraha on see summa linnas? Kui maksad kuus kolm tuhat krooni üüri siis kusagil kuue-seitsme kuu üüri raha asemel saaksid omale kodu kus poleks vaja maksta kellegile üüri...vaba ja odavat maad leidub palju.www.savikodu.pri.ee-siin peitub võti küsimusele kas olla peremees või pangaori.
9.PASSIIVMAJAD,NULLENERGIAMAJAD,ÖKOMAJAD-neis pole vaja maksta soojuse ega elektri eest sest need majad ise toodavad soojust ja elektrit...http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/01/nullenergia-majadpassiivmajadokomajad.html
Passiivmajade ehitamise ja hooldamise koolitus:
http://www.ehitusuudised.ee/Default.aspx?ArticleID=239ac00b-4a9b-4d6d-b038-301b8d297063

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuna minu e:mailid ei jõua kohale siis olen sunnitud panema selle kirja siia:
Kiri Nõmme raadiole

Palun keskenduge väikesevõimsusega elektrituulikute ja päikesepaneelide ehitamisele
...
From:
Michael OTool
...
Add to Contacts
To: toimetus@nommeraadio.ee
Tervist lugupeetud
Margus Lepa!

Kas võiksite teha Eestlastele ühe suure heateo ja kuulutada välja tõe,et ELEKTRIT SAAB TASUTA.See on kirjas:
http://ehra.ee/veebikiri/taastuvenergiapohised-tehnoloogiad/
Seal on kirjas,et elektrituulikutel ja päikesepaneelidel peale tasuvusaja möödumist on elekter tasuta.

Selleks ei pea olema ettevõtja,et ehitada oma kodu tarbeks väikesevõimsusega elektrituulikut ja päikesepaneeli.Juba paljud on seda teinud ja ehitusmaterjalide peale ei kulu teps mitte palju raha.
Jätavad mõned korrad kõrtsis käimata ja saavad raha kokku mis kulub materjalide peale.
Mul on teile palve,oleks väga tore kui külastaksite Lembit Merilat ja paluksite tal õpetada Eestlastele kuis ehitada elektrituulikuid ja traktoreid.Temast kirjutati Sõnumitoojas..
Elektritraktori tegi ta valmis kahe kuuga.http://www.sonumitooja.ee/vanaleht/2008/St43/lembit.htm
http://www.sonumitooja.ee/vanaleht/2008/St43/lembit.htm

LEMBIT MERILA Kolgast tegi sel suvel puuküttega Moskvitšiga proovisõitu ja tegi mitu elektrituulikut.
Ja oleks väga tore kui kutsuksite saatesse noored kes ehitasid päikesepaneelid ja paluksite neid õpetada ehitama päikesepaneele.Nad seda lubasid teha.

www.saklubi.ee nad lubasid korraldada päikesepaneelide ehitamise kursused:
http://ttysak.blogspot.com/2009/12/christmas-with-ttu-sak.html#comments

Oleks tore kui räägiksite Ökomajadest,passiivmajadest,
nullenergia majadest ja sellest kuis oma maja muuta sellisteks sest neis majades pole vaja maksta toasoojuse ja elektri arveid.

Teie raadio on huvitav aga palun keskenduge peamiselt tuulikute ja päikesepaneelide,elektritraktorite ja autode valmistamise kursusetele sest tavakodanikud ei saa panna tööle poliitikuid ja pankureid Eestimaa hüvanguks aga saavad oma tegemistega tagada omale tasuta elektri,transpordi jpms.

Väljamaal on tuntuimad veebid kus õpetatakse ehitama tuulikuid:
www.scoraigwind.com
www.otherpower.com

P.S. Palun rääkige talgute korras majade ehitamisest sest sel viisil inimesed pääsevad pangaorjusest:www.savikodu.pri.ee

Lugupdamisega,
elektritsaabtasuta.blogspot.com

Sama kirja saatsin ka aadressil:
info@nommeraadio.ee

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Inno küsis Ansipilt mida ta täna tegi tööpuuduse likvideerimiseks...


Kui kellegil peaks olema soovi likvideerida tööpuudust:

Sõltuvalt nõudlusest suudaksime riigi huvi korral toota 30-100 autot aastas.
http://www.epl.ee/artikkel/478923

Eesti autotööstus asub maailma vallutama
http://www.e24.ee/?id=217850
28.01.2010 18:32
Kuu aja eest valmis Tallinna lähedal Lool esimene Combat T98, mis tootjate sõnul on kiireim nelikveoga raskelt soomustatud sõiduauto maailmas.

Aga elektriautosid ja elektritraktoreid juba tasapisi toodetakse:

Eesti esimene elektrisportauto ZEV Seven http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/majandus/article.php?id=28223945

http://www.tigerprises.com/2009/12/big-story-presenting-the-first-estonian-electric-roadster-zev-seven-2-videos/#more-915 ZEV Seven

http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/majandus/article.php?id=28223945

http://www.tigerprises.com/2009/12/big-story-presenting-the-first-estonian-electric-roadster-zev-seven-2-videos/#more-915

http://elektriauto.blogspot.com/

http://www.sonumitooja.ee/vanaleht/2008/St43/lembit.htm

http://www.zev.ee/foorum/viewtopic.php?f=2&t=22

Firma plaanib paari aasta pärast elektriautosid tootma hakata:
http://www.epl.ee/artikkel/478477
http://ee2020.wordpress.com/category/eesti-asjad/
Sõltuvalt nõudlusest suudaksime riigi huvi korral toota 30-100 autot aastas.
http://www.epl.ee/artikkel/478477

http://ee2020.wordpress.com/category/ee2020-klaster/

Kui me fossiilenergiale asendajat ei leia, tuleb meil naftasajandi tasuta lõunad hingehinnaga kinni maksta.
http://www.meiemaa.ee/index.php?content=artiklid&artid=34620⊂=1

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Haridus on kõige olulisem

http://www.parnupostimees.ee/?id=215544
On tekst:
"Kogu aeg hindame olukorda ja küsime õpilastelt tagasisidet, et mis neile huvi pakub ja gümnaasiumisse toob. Tahame järgmisel õppeaastal jätkata neid suundi."
Nõnda tähtsad küsimused jätavad õpilaste otsustada...
Selle kohta Obama kõne:www.wepower.us

Mujal maailmas juba lasteaedadest ja algkoolidest õpetatakse ehitama elektrituulikuid sest kasvatus algab maast madalast:

ttp://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/02/green-doll-house-with-furniture.html

www.kidwind.org

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/02/for-scholars-of-next-generation.html

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/02/educational-science-set.html

http://www.engineeringthefuture.info/etf_wind_turbines_s1/etf_wind_turbines.pdf

http://www.thisiswesternmorningnews.co.uk/greennews/Pupils-check-wind-turbine/article-1118318-detail/article.html

http://www.snh.org.uk/snhi/schoolActivities/WF_activity17.asp

http://news.bbc.co.uk/2/hi/school_report/7965493.stm

http://www.thisisstaffordshire.co.uk/news/future-eco-home-project/article-1491509-detail/article.html

Kõikse odavamalt saab katuseharja elektrituuliku(Rooftop windturbines)siis mil toda ise ehitada,õpetused on siin www.otherpower.com http://www.scoraigwind.com/
Kursused:
"How to build a wind turbine"
Workshop courses - Calendar of upcoming courses
http://www.scoraigwind.com/navbar.htm
http://scoraigwind.blogspot.com/2010/01/course-in-leitrim-ireland-soon.html
http://www.i-love-windpower.com/00%20Workshop%20rev01/02%20WS%20-%20Denmark%202009/WorkshopBrande.html
http://www.i-love-windpower.com/00%20Workshop%20rev01/01%20WS%20-%20Helvoirt%202008/WorkshopHelvoirt.html
http://www.thekevdog.com/projects/wind_generator/
http://www.youtube.com/watch?v=9UPe6A_UVPc&feature=player_embedded
http://www.instructables.com/id/DIY-1000-watt-wind-turbine/
3.Päikesepaneelide ise meisterdamine Eestis on hoogu võtmas,www.saklubi.ee ja nende valmistamise kursused samuti:
http://ttysak.blogspot.com/2009/12/christmas-with-ttu-sak.html#comments
http://www.mdpub.com/SolarPanel/index.html
http://www.instructables.com/id/Build_a_60_Watt_Solar_Panel/
http://www.instructables.com/id/DIY-Solar-Panel/
http://www.instructables.com/id/How-To-Build-A-Solar-Panel/
4.http://www.ehitusfoorum.com/viewtopic.php?f=9&t=12859



Valgas saab õppida passiivmaja ehitajaks ja hooldajaks
http://www.ehitusuudised.ee/Default.aspx?ArticleID=239ac00b-4a9b-4d6d-b038-301b8d297063

Valgas alustati 180 mln kroonise kutsekooli ehitusega
25.01.2010 09:02

Valgas hakati ehitama uut võimsat kutseõppekompleksi, mille juurde kuulub õpilaskodu - otse Läti piiril asuvasse kutseõppekompleksi investeeritakse 180 miljonit krooni.

Õpilaskohti tuleb 550.

ERR vahendas, et Valgas plaanitakse pakkuda erialasid, mida mujal õppida ei saa. Üks neist on passiivmaja ehitaja ja hooldaja, sest Valgas on energiasäästlike majadega Baltimaades kõige suuremad kogemused.

Kui me fossiilenergiale asendajat ei leia, tuleb meil naftasajandi tasuta lõunad hingehinnaga kinni maksta.
http://www.meiemaa.ee/index.php?content=artiklid&artid=34620⊂=1

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Maailma vaeseima riigi fenomen.
Minu vaatevinklist on maailma ajaloos tähsaim sündmus,oluliseim kui Vancouveri olümpia mängud ja mis tahes sündmused mida peavoolu meedia on teinud tähtsaks on Mali elektrituulikute ehitamise kursused:

Mali is considered to be one of the poorest nations in the world.
http://www.i-love-windpower.com/01%20Projects%20rev01/01%20Mali/01%20POD/02%20ProjectOverviewDocument_inet.htm

http://www.i-love-windpower.com/01%20Projects%20rev01/01%20Mali/07%20Press/Press.html
http://www.i-love-windpower.com/01%20Projects%20rev01/01%20Mali/01%20POD/02%20ProjectOverviewDocument_inet.htm
Mali is considered to be one of the poorest nations in the world.

Furthermore, this robust wind power project provides an economical means of providing electricity as well as local capacity building in a sustainable manner. This project tests a business model enabling the supply of environmentally friendly and healthy electricity to the rural population of Mali. The pilot project is getting a business model up and running that provides benefits in three different ways: people, planet and profit.

* People: Give opportunities to the rural population of Mali by giving them access to electricity, technical training and technical work opportunities.
* Planet: Protect environment by eliminating the needs of conventional energy use.
* Profit: The project will not only benefit from a concept that is profitable but most importantly opens up the possibilities to develop an electricity market that has been absent until now.

The wind turbine is made of very basic materials that are almost all available in Mali. However a few parts might need to come from outside Mali, like magnets. Yvonne and Baba take care of investigating the local supply chain needed for constructing a wind turbine. As of today it seems that only magnets are not locally available.


The wind turbine is made of very basic materials that are almost all available in Mali. However a few parts might need to come from outside Mali, like magnets. Yvonne and Baba take care of investigating the local supply chain needed for constructing a wind turbine. As of today it seems that only magnets are not locally available.


The wind turbine is made of very basic materials that are almost all available in Mali. However a few parts might need to come from outside Mali, like magnets. Yvonne and Baba take care of investigating the local supply chain needed for constructing a wind turbine. As of today it seems that only magnets are not locally available.


The wind turbine is made of very basic materials that are almost all available in Mali. However a few parts might need to come from outside Mali, like magnets. Yvonne and Baba take care of investigating the local supply chain needed for constructing a wind turbine. As of today it seems that only magnets are not locally available.


Jutu uba on selles,et maailma vaeseimas riigis korraldati kursused kus õpetatkse välja harimatud inimesed ehitama väikesevõimsusega elektrituulikuid ja kasutatakse materjale mida leidub dzunglis...

Kui neegrid dzunglist suudavad korraldada kursusi väikesevõimsusega elektrituulikute ehitamiseks ja ehitavad väikesevõimsusega elektrituulikuid siis miks Eestlased ei korralda samalaadseid kursusi?

Neegrid dzunglist suudavad tagada endile tasuta elektri aga Eestlased mitte...
Elektrit ju saab tasuta,vaata:
http://ehra.ee/veebikiri/taastuvenergiapohised-tehnoloogiad/

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ma oma üleeelmises kommentaaris tahaksin teha vigade paranduse:
Selle kommentaari lõppu kirjutasin ajalehe Meie maa lingi ja sellest artiklist lõigu.
Ma ei ei oleks pidanud seda tegema sest selle artikliga Eestimaa Rohelised kes on sisuliselt kollased teevad ajupesu.Nimelt fossiilsetele kütustele on juba ammu leitud asendaja.
Isegi neegrid dzunglis on leidnud fossiilsetele kütustele asendaja.
Sestap panen selle loo uuesti kirja kuna see on väga oluline.
Fossiilsetele kütustele on asendajakas tasuta elekter...
Isegi neegrid dzunglis on taganud endile elektri tasuta:
http://www.i-love-windpower.com/01%20Projects%20rev01/01%20Mali/07%20Press/Press.html
http://www.i-love-windpower.com/01%20Projects%20rev01/01%20Mali/01%20POD


Kui juba neegrid suudavad tagada endile elektri tasuta siis küllap ka ajupestud Eestlased saavad sellega hakkama.Paraku on nii,et Eestlased on ajupestud ja neile peab puust ette tegema ja punaseks värvima ja siis nad ikka ei saa aru...
Neegrid dzunglis on ses suhtes taibukamad.

Anonüümne ütles ...

VÄRNER SAI LOKSA (uue nimega Lootsa) LINNAPEAKS!!!! see ei ole karje, see on meeleheitlik röögatus :(((

Anonüümne ütles ...

http://keenjus.wordpress.com/2010/04/19/ammendamatu-inspiratsiooni-allikas/

Vot see on tegelik reaalsus!

Anonüümne ütles ...

Vaat mis juhtub, kui mehele "ei anna"
http://www.postimees.ee/?id=245952

Anonüümne ütles ...

pedofiilide äratundmiseks:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread568769/pg1

Anonüümne ütles ...

Pakuksin teile Ansipile esitamiseks uue küsimuse, kuna tööpuuduse teemale on keerulisem vastata. Küsige talt, mida ta on teinud selleks, et Eestis saaks, nagu lubatud, teadmiste põhine riik. Seni on teadusele ja arnedustegevusele suunatud summad ainult vähenenud. Kui Eestist saaks tõesti innovaatiline riik, küll siis hakkaks ka tööpuudus vähenema.

Anonüümne ütles ...

Miks ei kajastata Savisaare synnipäeva ja tema metsikut mõnitamist isegi sel päeval igal pool,ka myygimaksu mahavõtmist?

Anonüümne ütles ...

Kohvik hääbub. Nii et te ikka kaotasite võitluse meediamaastikul?

Anonüümne ütles ...

kahju et innoirja kohvikust karlovas midagi välja ei tulnud:(
nüüd selline avatud- mis tundub samuti kena ja hubane...
http://www.tartupostimees.ee/?id=273872

Blogger ütles ...

wow päris huvitav sissekanne

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

1.Tuulepargid suudaks toota elektrit kaugelt rohkem, kui Eesti ära tarbib.
http://www.e24.ee/?id=271346
2.www.arileht.ee on artikkel "Elumajad ehitatakse päikse abiga elektrijaamadeks"07.03.07 Selles on üks vägev lause:"Teadlaste hinnangul langeb maapinnale nii suur hulk päikseenergiat,et Eesti-suurusest alast piisaks kogu maailma energia-vajaduse rahuldamiseks"
3. 62 protsenti eelmisel aastal Euroopasse paigaldatud elektritootmisvõimsustest pärinesid taastuvallikatest; neist omakorda kolmandik tuulegeneraatoritest.
http://www.spiegel.de/wissenschaft/technik/0,1518,704- 967,00.html
4.Aastal 2012 naftabarrel maksab 300 USD
http://www.epl.ee/artikkel/579590
5.Harimatud neegrid tagavad endile elektri tasuta
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/07/harima- tud-neegrid-tagavad-endile.html
6.Võrumaale hakatakse rajama Eesti esimest päikeseparki
http://majandus.delfi.ee/news/uudised/vorumaale-hakat- akse-rajama-eesti-esimest-paikeseparki.d?id=32023679
7.Kuidas saab ELEKTRIT TASUTA ?
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/07/kuidas- -saab-elektrit-tasuta.html
8.Kuis taastada Eesti küla ehk mida tähendab vabadus ja sõltumatus?
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/07/kuis-t- aastada-eesti-kula-ehk-mida_07.html
9.Ahto ehitab elektrituulikut
http://www.fieldlines.com/board/index.php/topic,12873- 8.html
http://www.fieldlines.com/story/2007/1/21/161318/773
10.Inglismaal kahe kilowatise elektrituuliku ehitusmaterjalidele kulub vaid 350 poundi ehk siis 350 kilogrammi riisi hind.
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/06/inglis- maal-kahe-kilowatise.html
11.TASUTA ELEKTER VABASTAB SIND...
TASUTA ELEKTER ANNAB SULLE VABADUSE...
TÄNU TASUTA ELEKTRILE SAAB TÖÖD KÕIGILE...
TÄNU TASUTA ELEKTRILE SAAB TÄIDETUD LASTEGA KÕIK EESTIMAA KÜLAD...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Elumajad ehitatakse päikese ja tuule abiga elektriautode laadimisjaamadeks ja seetõttu kogu Eestis sõidukite mootorid vahetatakse elektrilisteks.
Elumajad ehitatakse päikese ja tuule abiga elektriautode laadimisjaamadeks ja seetõttu kogu Eestis sõidukite sisepõlemismootorid vahetatakse elektrimootorite vastu.

Elumajad ehitatakse päikese abiga elektrijaamadeks
http://www.arileht.ee/artikkel/377069?lk_id=1111&sisu=27
Von Krahli teatri juht Peeter Jalakas on juba rajanud oma maakodu nii,
et ei maksa monopolistist Eesti Energiale mitte sentigi.
Teatrimees Jalakas on juba praegu jätnud oma suvekodu majandades
Eesti Energia pika ninaga. Ta rajas viis aastat tagasi omaenese
tarkusest tuule ja päikese jõul töötava elektrisüsteemi, mis
varustab ligi 200-ruutmeetrise maja viit elanikku toimetulemiseks
piisava hulga elektriga.

Ehita tavaautost elektriauto 101 osaline youtube dok. film
http://www.youtube.com/watch?v=VgNTkvEqnRs&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=qn-JLgly0x0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=GLultcRQBAU&NR=1


http://www.youtube.com/watch?v=ffAC5zXhwSQ&feature=related

Elektriauto ehitamise juhised
http://www.evcapri.com/Kearons_EV_Capri_-_100_electric_car_conversion/Watch_Video.html

Auto ehitamise blogi You may even get some ideas for your own build!
http://www.evcapri.com/Kearons_EV_Capri_-_100_electric_car_conversion/EV_Build_Photos/EV_Build_Photos.html

IN ELECTRIC WE TRUST
http://www.evcapri.com/Kearons_EV_Capri_-_100_electric_car_conversion/Blog/Blog.html

http://www.evcapri.com/Kearons_EV_Capri_-_100_electric_car_conversion/Blog/Entries/2010/6/28_Odyssey_Batteries_sponsors_ourFormula_Green_prototype_racecar.html

Tekkis endal kindel plaan ehitada elektriauto ja mitte mingi mäguauto vaid suur keskklassi auto. Käepärast saada 5'ne BMW.
http://www.zev.ee/foorum/viewtopic.php?f=3&t=125
Re: Alustame ABC'st

Ehita tavaauto elektriautoks,paar kutti on ehitanud ja seda protsessi ka linti võtnud:
http://www.zev.ee/foorum/viewtopic.php?f=3&t=125


http://www.makinnoize.com/evcapri/Kearo ... Video.html - siin üks austraalia kutt ja tema ehitatud cabrio ( LiFePo4 akudega )

http://www.kiwiev.com/1_2d_the_donor_car.html

http://www.zev.ee/foorum/viewtopic.php?f=3&t=125
Re: Alustame ABC'st

Postitas mart K 21 Okt 2009, 15:24

Üks väga põhjalik kirjeldus tavaauto elektriautoks ümberehitamise kohta on MetricMind kodulehel olev Audi ümberehitamise projekt.
Sisaldab ka põhjalikke arvutusi ja selgitusi ning kõik mõõdud on ilusti ka eestlasele mõistetavas meetermõõdustikus.
http://www.metricmind.com/audi/main.htm

Miks kasutada käigukasti - aga sellepärast, et sedasi saab hakkama tükki väiksema ja odavama mootori ning kontrolleriga

Lähemalt saab lugeda selgitusi siit: http://www.cafeelectricpress.com/blog/?p=22

Lisaks soovitan säilitada ka siduri - palju mugavam on näiteks parkida ja tagurdada. Kuigi see otseselt vajalik ei ole, on siiski siduriga käiku palju mõnusam ja mugavam vahetada kui ilma.

mart

This is my third conversion of a conventional vehicle to a pure electric.
http://www.metricmind.com/audi/main.htm

I will describe the process of converting a gasoline car to electric one.
http://www.metricmind.com/ac_honda/main2.htm

Shift gears, or direct drive?
http://www.cafeelectricpress.com/blog/?p=22

Netgain Motors
http://evcomponents.com/cscart/index.php?dispatch=categories.view&category_id=181

This website is devoted to those who are involved in or interested in the conversion of electric cars and other electric vehicles in South Australia.
http://www.aevasa.kestar.com.au/

Malcolm Faed's Electric Vehicle Blog
http://a4x4kiwi.blogspot.com/2010/08/central-nsw-recharging-region-expo.html

Rudi Tuisk is setting up shop in Sydney
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/08/malcolm-faeds-electric-vehicle-blog.html

I had originally created this site to share my automotive experiences with friends and fellow enthusiasts.
http://www.dpcars.net/

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mida tähendab vabadus ja sõltumatus ehk kuis taastada Eesti küla? EELLUGU: 1. Vaba on see inimene kes ei pea ostma kütust ja maksma transpordi eest,ei pea maksma toasoojuse ja elektri eest,ei pea maksma kodulaenu ja üüri eluaseme eest,ei pea ostma süüa...jne.

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Õllepurkidest päikesepaneelid kütavad teie toa soojaks talvisel ajal
Building the “Beer-Tubes”
http://www.sorkollektor.hu/eng/?p=97

THE CHEAPEST & EASIEST POP CAN HEATER EVER!!
http://www.youtube.com/watch?v=XsF9RvVxFc4&NR=1

Pop soda beer can Solar heater furnace cansolair panel -- Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=Jzxw1j-dzY4&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=pyofhLYYVC8&p=1100BC2BCCB98F65&index=27&playnext=2

http://www.youtube.com/watch?v=QLNViUsRCVU&feature=related

Kuidas ühendada purke ilma liimita
http://www.youtube.com/watch?v=F0ghIFvR4-k

How to put cans togheter without glue
http://www.sorkollektor.hu/eng/

Soda can solar heater, v2, completed
http://blog.hemmings.com/index.php/2010/06/22/soda-can-solar-heater-v2-completed/

HOW TO - Almost free garage heat - just drink a lot of soda
http://blog.makezine.com/archive/2007/04/how_to_almost_free_garage.html?CMP=OTC-0D6B48984890

Solar Heater
http://www.instructables.com/id/Solar-Heater/
introSolar Heater

almost free garage heat – just drink a lot of soda
http://blog.hemmings.com/index.php/2007/04/26/almost-free-garage-heat-just-drink-a-lot-of-soda/

Soda Can Solar Panel
http://www.treehugger.com/files/2007/04/pop_can_solar_p.php

DIY Passive Solar Heat for Your Garage
http://planetgreen.discovery.com/home-garden/solar-garage-furnace.html

Warm Up with Beer Can Solar Collectors
http://www.greenjoyment.com/warm-up-with-beer-can-solar-collectors

Beer Can Solar Heater
http://www.squidoo.com/beercansolarheater

http://www.cansolair.com/videos.php?page=cbcthenational

http://napenergia.freeweb.hu/gyak/szp/sztgyi_en.htm
Solar heater made of beer-cans

Dear Reader,

First of all look at this site, please:
www.cansolair.com

http://www.cansolair.com/videos.php?page=ntv

http://www.cansolair.com/videos.php?page=heaterdemo1

http://www.cansolair.com/videos.php?page=heaterdemo2

http://www.cansolair.com/videos.php?page=advert

http://www.cansolair.com/videos.php?page=testimonial

http://cbs4denver.com/green/pop.cans.solar.2.912499.html

http://napenergia.freeweb.hu/gyak/szp/sztgyi_en.htm

Küta talvel toa õhku Õllepurkidest päikesepaneelidega!!!
Õllepurke vedeleb kõikjal ja lauajuppe saab ka kuidagi moodi,seega saab ehitada päikesepaneeli tasuta materjalidest ja selle ehitamine on lihtne:
http://www.cansolair.com/videos.php?page=cbcthenational

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kui tahad ainult sooja saada, siis lihtsamat pole kui küttekeha ämbrisse ja tiivik pöörlema küll siis vesi soojaks läheb!
http://www.ehitusfoorum.com/viewtopic.php?f=9&t=11463&start=50
Re: Küttelahendus: soojuspump + tuulegeneraator + inverter+akud
PostitusPostitas põletiPena » 09 Juun 2010, 12:56

külaline12345 kirjutas:Minul küsimus siin targematele. Kas oleks mõtekas kütta tuulegeneraatoriga nt tarbevee boilerit?
Kas saab ka otse generaatorist piisava voolu kätte, või tuleb ikkagi vahele panna aku ja inverter ja siis 220V el. küttekeha.


miks siis ringi käia kui otse saab??
kui tahad ainult sooja saada, siis lihtsamat pole kui küttekeha ämbrisse ja tiivik pöörlema
küll siis vesi soojaks läheb!
kõik muundamised tekitavad kadusid
Sõltub tiiviku võimsusest, millist pinget kasutada
1000W geneka puhul peaks see olema 48 või enam V, et juhtmed oleks sobiva ristlõikega ning siirdekaod minimaalsed
Pinge valikul tasub arvestada ka akude kasutamise vajadust, üks akupatearei on 12V

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

veepaagis olev küttetenn ühendada kolme tuulegeneraatoriga otse
http://www.ehitusfoorum.com/viewtopic.php?f=9&t=11463&start=25
kordades lihtsam ja odavam on sul kütteks kasutada päikesepaneele mis soendavad lihtsalt vedelikku. lisaks plaanin hakata ise aretama süsteemi kus veepaagis olev küttetenn ühendada kolme tuulegeneraatoriga otse. küttetenn ei vaja ju ei kontrollereid ega 50Hz vaid lihtsalt kõik mis tuleb läheb otse soojuseks. igaks juhuks jämedad juhtmed ja vast hakkab toimima. eesmärk pole ka maja ära kütmine vaid puukütmise vähendamine . samas eks ma hakkan kah varsti abi vajama kui asja ehitsueks läheb

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html


http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html


http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html


http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html


http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html

http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html


http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html


http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2010/09/mida-tahendab-vabadus-ja-soltumatus-ehk.html

Anonüümne ütles ...

Soovin teada saada juristist Irja arvamust "Sind otsides" Mariuse loole. Kas siin pole tegemist suisa kriminaalse teoga? Laps smuugeldati riiki ja jäeti tänavale. Andekas poiss tuli riiki ja talle ei õpetatud Eestis muud, kui temast sai kiminogeen.

Anonüümne ütles ...

sooviks arvamust: http://majandus.delfi.ee/news/uudised/minister-vaher-hakkab-karakat-muuma.d?id=50055259

Anonüümne ütles ...

Millal saab maaomanik õiguse omal maal alkoholi destilleerida?

Tervitustega Toomas Suigust.