neljapäev, 30. august 2007

Veel üks teooria seoses Estonia hukuga


Estonia kaptenid Arvo Andresson ja Avo Piht (kujutis Estonia-teemaliselt kodulehelt)

Seoses homse printsess Diana 10. surma-aastapäevaga (ma mäletan küll, mis ma tegin sel ööl 10 aastat tagasi, seksisin ühe Leedu ajakirjanikuga), millega seoses on liikvel kümneid eri vandenõu-teooriaid, hakkasime Irjaga nõu pidama teise vandenõuteooriaid sünnitanud suursündmuse, Estonia huku üle.

Ja pärast mõningast arutelu genereerisime sellise versiooni, mis vajab veel tõestamist: Estonia nn katastroofi organiseerisid laeva kaptenid Avo Piht ja Arvo Andresson. Sest nad teadsid, et laevaga veetakse, no mida ikka laevaga on veetud, loomulikult, RAHA!!! Raha on laeva vrakil hiljem otsimas käidud, nagu on kirjutatud lehtedes. Ja raha võis seal olla veel, näiteks võis seda vedada lausa Rootsi valitsus. Ma mäletan, kuidas kadunud Rein Kaarepere kunagi rääkis, et vedas kohvrite sees selsamal Estonial suuri koguseid Tartu Kommertspanga raha.

Ja laevahukuga tekkinud kaoses lasid kaptenid lihtsalt koos rahaga jalga (jah, kaks kaptenit olid korraga laevas, kas pole imelik kokkusattumus?!). Ilmselt jäi üks mees kuskil telepildile, kui tema naine ta ära tundis. Naine ikka tunneb oma mehe ära. Aga siis mees kadus. Ning praegu ilmselt puhkavad sõbrad kaptenid mõnusalt kusagil välismaal. Ja pole võimatu, et koos mõne näitsikuga laeva pealt, kellega meestel võis olla juba pikem suhe ja kes võisid olla kuriteo kaasosalised.

Millega asjaosalised ilmselt ei arvestanud, oli, et laev nõnda kiiresti põhja läheb. Nad kangutasid visiiri veidi lahti, et vesi laeva pääseks ja laev vajuma hakkaks, aga tormine meri rebis visiiri eest ära ja laev kadus kiiresti vee alla. Võib arvata, et mehed lasid enne jalga, kui laev päris põhja vajus.

Kuni pole leitud Pihti ega Andressoni laipa, ei saa olla kindel, et mehed tõepoolest koos laevaga põhja läksid. Ja tundub jabur teooria, et Rootsi valitsus neid kuskil kinni hoiab. Nii pikka aega.

2 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Helje Kaskel väidab,et Jutta Rabe tõestus laeva keresse pommiplahvatuse läbi tekitatud augu kohta vastab tõele.
Seega sellega on laevahuku uurimine lõppenud,nüüd tuleb võtta vastutusele süüdlased,selleks peab Helje Kaskel kirjutama avalduse eesti politseisse.
Õigemini oleks väga õige kui Eesti õigusorganid ise algatanuks uue kriminaalasja seoses uute tunnistusmaterjalide ilmsiks tulekuga...kuna seda pole tehtud siis on ilmne,et tegemist on sooritatud õigusvastaste kuritegudega-seetõttu on eesti õigusorganid kehtetud!!!

Anonüümne ütles ...

Rohtude võtmisega oled ilmselt hiljaks jäänud.