teisipäev, 23. oktoober 2007

Ja tubli, Ingrid, ka!!!


Väljavõte viimasest Kroonikast.

Kui olen siin Ingridit justkui kirunud, või on selline mulje jäänud, siis nüüd tahaks küll kiita! Sest Londonist on tehtud tõesti vinged reportaažid, mis näitab, et Ingrid on võimekas igal alal, you only name it! Ja loomulikult ka spordiajakirjanikuna. Nii et Pullerits, hoia piip ja prillid, uus täht on sündinud!

Ja loomulikult ei jäta Ingrid kogenud ajakirjanduslõvina kasutamata ühtki võimalust välismaale minna. Nii nagu ka Ekspressi peatoimetaja Priit Hõbemägi. Ja kui Ingridile vahel ütlesin, et las läheb mõni Kroonika ajakirjanik, siis ütles ta, et olgu ma vait, sest kutseid välismaale tuleb vähe ja kuidas sa muidu välismaale saad, kui ise neid võimalusi ära ei kasuta! Muidu tuleb endal maksta, ja mis see sõit kõik maksab! Oi-oi-oi. Ja välismaalt on maru edev kirjutada ka eesti rahvale. Kõik loevad õhinaga.

Ses mõttes on täielik "luuser" Äripäeva juht Igor Rõtov, kes kõik kutsed teistele ära jagab. Igor, jagajale jäävad näpud, kas sa ei tea seda ütlust!? Vähemalt Ingrid ütles nii mulle, kui talle rääkisin, et Igor kõik "võimalused" ära annab.

Ja rõõm on ka sellest, et Kroonika on hakanud avaldama Ingridi endise armukese Peep Vainu pildikesi:


nagu see


ja see.

Eks näis, kas Peebul läheb paremini kui Ingridil, kes just neljandas ehk uue hooaja eelolevas saates välja kukkus. Igatahes on Peep panustanud kõvasti: valis partneriks eelmise hooaja võitja ning teeb kõvasti trenni. Tema näoga reklaame ilmub lehtedes üha rohkem. Peep on nii hea müügimees, et Riigikogu võiks ta valida üheks järgmiseks presidendiks ilma konkursita.

Kommentaare ei ole: