esmaspäev, 17. detsember 2007

Kas presidendipaar läheb lahku?!


Presidendipaar, kujutis Delfist.

Presidendipaari kehakeel ütleb, et lahkuminek pole enam kaugel. Panin üles küsitluse, kas Evelin ja Toomas Hendrik Ilvese vahel on armastus ja kas nad seksivad.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Polegi nii osanud neid vaadata. Noh kui arvestada, et Efka on end ju eriti lille ajanud ja kindlasti paljud mehed nüüd tähelepanu pööravad ei olegi see just eriti utoopiline süzee. Vat kui teaks natuke paremini nende inimeste iseloome võiks ju täpsemini ennustada. Ma eeldan, et kui isegi siis mitte enne aastat. Kuigi tavaliselt on nii, et need, kes peale pikka paksuaega end jube lille ajavad ja seeläbi ootamatult palju tähelepanu saavad, need ka varvast teevad. Kuid sellega kaotaks ta ju esileedi privileegid. Võimalik, et love is gone aga kokku ikka jäävad. Võimalik, et voodis on nii, et Inx ütleb Tomile, et seljaga ja meeter eemale, kuid ega meie ju seda ei tea.
Kusjuures mingi veider sarnasus on Ingrid ja Evelinil viimasel ajal. Efka on vähe kobedam ikka, noh kui seal Eestimaa uhkusel vaadata siis ta ikka oli jumekas ja Inx oli suht hall. Muide mis sa arvad inxi pisarapühkimistest seal? Vaatsite üldse?

Irja ütles ...

See sarnasus on naljakas, minagi teinekord ehmun vaadates, et kumb see nüüd on, kas ingrid või evelin. Väga sarnased tõepoolest!

Anonüümne ütles ...

Vat vat. Kusjuures ma esialgu kogemata kirjutasin ka postituses et Inx ja Inx ja siis sain aru et oot oot oot ma ju räägin hoopis tesisest tädist nimega Evelin. Ma postitan palju anonüümseid komme teile siia ja arvan, et peaks end kuidagimoodi vist ära märkima, kuna leian, et meil Irjaga on ikka suht üks laine. Ei noh Innoga ka ikka aga Irja on nagu selline sõbrantsikas tunne, kusjuures ma ei ole üldse sõbranjetaja.

Anonüümne ütles ...

minust näitab see, et mehe jalg on üle põlve naise poole, poolehoidu.Ristatud jalad või käed tähendavad ka kaitseseisundit, aga siin võib arvestada üritusest tulenevat ärevust.Kole oleks ka kui mees istuks põlved koos või laiali.

Anonüümne ütles ...

Irw, kusjuures Ingrid, ups siis Evelin põrutab jälle turvameeste pundiga Eestist minema, seekord siis Soome asemel Egiptimaale, ausalt öelda, ma kahtlen tõsiselt, kas niivõrd ülekaaluline keskeas mees nagu seda on Toomas, enam üldse oma mehekohust täitsa suudab. Ma usun, et Evelini alateadlik enda vormi löömine täidab just seda uue mehe leidmise eesmärki.
Tavaliselt turvalises abilus naised jätavad end suhteliselt ruttu hooletusse.