neljapäev, 13. detsember 2007

Üks huvitav tagasiside naiselt, kes oma mehega ei seksi

Tuli selline tagasiside, seoses Irja artikliga meeste renessansist:

Ärgitas see artikkel ka mind kirjutama. Olen NAINE KES EI TAHA OMA MEHEGA SEKSIDA. Miks?

Natuke tausta. Järgmisel aastal saab meil 20 aastat abielu (vahel mõtle küll, et äbielu!!), meil on 3 last. Miks ma siis ei taha??!!

Aga sellepärast, et mul ei jää muud üle. Ma annan endale väga hästi aru, et see on nõme ja tegelikult ma isegi tahan. Kuid kasutan seda moodust kui relva. Sest ma ei oska teisiti. Kui mees on absoluutselt ükskõikne minu hinges toimuva ja minu tegemiste vastu. Teda ei huvita, mida ma tööl teen, kuidas mul läheb, kuidas lastel läheb, mis mu soovid-mõtted-unistused on tulevikuks. Ta ei märka, kui ma olen ennast ja kodu "üles löönud". Suurim kompliment, mida ma kuulen on see, et minu jaoks sa küll ei pinguta. Kuigi just seda ma ju teengi. Minu isik teda lihtsalt ei huvita. Ja tegelikkuses seda juba viimased 15 aastat.

Varem peitsin oma hingevalu ja üksinduse lastega tegelemisse, kuid nüüd enam ei suuda.

Lapsed juba suured ja rohkem ma neid sellele mehele küll sünnitada ei taha.

Ja kuna mind ei paelu perspektiiv olla vaid oma mehele sokipesija ja kumminukk, siis nii ongi. Olen püüdnud temaga rääkida, käisime pereterapeudi juures, olen nii hea kui ka meeleheitehoogudel halvaga proovinud talle selgeks teha, et see on tähtis minu jaoks pliiiss aga teda lihtsalt ei huvita. Kõrvalsuhete kohta hetkel ma ei tea, minevikus on neid küll olnud. Praegu juba enam isegi ei huvita.

Vot, võivad asjad ka nii olla. Ei ole vist ainult nii, et naised on halvad ja mehed head. Mina pean küll kahekordset koormat kandma ja lisaks veel ka üksi endaga abielus olema. Hingelises mõttes!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

100% nõus selle kirjutajaga! Nu kuidas saan ma seksida mehega, kes absoluutselt ei huvitu ei minust ega kodust! ja kui üritad temaga rääkida, siis talle LIHTSALT EI JÕUA KOHALE!!! Ja tema jaoks polegi juskui midagi valesti - lihtsalt naine ei oska teda hinnata ja vingub!
Vot sellepärast ma ei usugi, et teie abieluprobleemides oli ainult Ingrid üksi süüdi. Alati on probleem kahepoolne... Järelikult ei saanud Sina aru, mida tema Sinult ootas. Ja vastupidi. Ja järelikult polnud ta sugugi ka seksi suhtes ükskõikne, kui kõrvalsuhteid harrastas... Ju sai siis kelleltki teiselt midagi, mida oma mehelt ei saanud...
Mis samas ei välista sugugi seda, et ta üks paras bitch ei olnud:). Aga suhetes ja suhte lagunemises on alati oma osa mõlemal poolel.

Anonüümne ütles ...

Ja milleks taoline piin?

Anonüümne ütles ...

Riik ja kirik löödi omal ajal lahku. Inimese eraelu ja abielu on kaks erinevat asja. Seda kinnitab praktika, kuid veel mitte ametlik avalik suhtumine. Küll muutub see ka üks päev.