neljapäev, 13. detsember 2007

Meeste renessansist II

Lastel on väga kasulik teada oma vanemate seksuaalsusest. Mõistagi ei pea vanemad laste juuresolekul seksima, nagu, jumalhoidku, me ei seksi ka kellegi teise kõrvalise juuresolekul, küll aga peaksid lapsed teadma, et nende vanemad seksivad. Mina teadsin lapsena kindlalt, et mu ema ja isa e i seksi. Nad magasid eri tubadeski ja aeg-ajalt pinnisin isa, et miks see nii on. Isa siis ohates, et esimese naisega juba läks nihu ja vanus ka juba sealmaal, et hakka nüüd 60-aastaselt uut naist otsima. Kurb oli ta, kuigi sellest ei rääkinud. Ja kuna mina isa nii väga armastasin, siis olin ka mina kurb. Ja vihkasin ema. Kogu südamest. Nüüd juba suhtleme. Aga ikkagi, me oleks palju lähedasemad, kui ema ja isa oleks lahutanud ja leidnud oma õnne. Ja ma oleksin läinud elama isa juurde, kes oleks mind takistada saanud.

Mehed, lahutage enne, kui on hilja. Enne kui te olete 60-aastased. Lapsed armastavad oma vanemaid, lihtsalt, nagu nad on, mitte tingimata koos.

Ja ärge jahuge miskitest india vatratest. See kõik on jama. Inimene on lihalik olend ja keha piitsutamine viib selleni, et ükspäev keha lihtsalt lülitab end välja. Ja sureb. Kõmm. Ihu peab saama rahuldatud, et meel oleks helge ja kerge. Ja see on ilus ja loomulik. Jumalik lausa.

Nunnud lapsed on alati heaks ettekäändeks. Ära ole nii aus, mis nunnud lapsed sest küll arvavad. Ära joo, ropenda, niku, sest see ei pruugi meeldida nunnudele lastele. Ela tasapaksu elu, orja, tapa end aeglaselt - nunnude laste nimel!!! Toppige oma nunnud lapsed endale perse. Lastel on oma elu, nad kasvavad suureks ja tahavad ka seksida. Võib-olla isegi orgiaid pidada. Nad on meie elus vaid üürikesed külalised, kes tuleb lahti lasta. Kui te ei lase, küll nad siis näitavad teile "nunnut". Ükski laps ei süüdista oma vanemat selle pärast, et too oma elus liiga palju seksis või aus oli. Lapsed on ise kuratlikult ausad. Valelikuks õpetavad neid nende vanemad - teie ise. Väljapressimist õpivad lapsed vanematelt endilt. Ole hea laps, siis toob jõuluvana kommi - tuleb tuttav ette???

Nii et mehed, võidelge oma õiguste eest. Ja saatke seksist keelduv naine perse. Mitte paha pärast. Sel naisel on siis võimalik leida endale mees, kellega ta tahab seksida. Sest seda usun ma kindlalt, et iga naine tahab seksida. Ja igal ajal. Küsimus on vaid selles, millise mehega.

Naisele, kes ei taha oma mehega seksida - saada oma mees perse. Mis piinad ennast ja teda? Sa oled küllap noor ja elu ees, ära oota hauani. Elagem oma elu nüüd, kohepraegu ja täna!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga kui lapsi ei saa keegi takistada, miks siis Inno lapsed ei ole ise vabatahtlikult oma vägivaldse ema juurest Inno juurde tulnud?

Inno ütles ...

Aga kes neid laseb? Nad on alles 12 ja 5.

Anonüümne ütles ...

Seda minagi, et ei lähe see väike laps kusagile isa juurde elama. Irja siin kirjutas, et keegi ei oleks teda takistada saanud. Aga mees saab naise huvipuudusest aru ju juba siis, kui laps on väike. Teie nõuannet järgides ei peaks ta aastaid kannatama, vaid kiiresti uue naise otsima. Samas laps jääb emale ja sageli võõrdub isast. Seepärast küsisingi Irjalt, et kas tema meelest oleks see tõesti hea variant olnud. Ilmselt oleks siis temagi suhted oma isaga jäänud sama leigeks kui vendade omad. Kas see oleks ikka olnud see, mida isa tegelikult tahtis ja kas see oleks olnud parim lahendus ka Irjale?

Irja ütles ...

Ainult mina tean, kui väga minu isa kannatas, sest ei leidnud oma "unistuste peegeldust", nagu ta ise ütles. Ainult mina nägin ta silmis aasta aastaga üha enam kustuvat leeki. Jahh, ta armastas mind. Aga tas hõõgus see nimetu igatsus, mille nägemine ajas mind hulluks, võttis mult eluisu.
Isa oli juba liig vana, kui mõistis, et oleks ikkagi pidanud lahkuma. Ja tänase päevani painan ma end mõttega, et miks ma ometi ei tõuganud teda rohkem tagant.
Ma armastasin teda rohkem kui elu, rohkem kui iseennast. Ma oleksin olnud nõus tema eest surema. Ja mu südame suurim soov oli, et ta oleks õnnelik.
Ma olin 15, kui isale uue naise juttu ajama hakkasin, ja isa oli 65. Siis oli veel kõik võimalik. Aga isa kõhkles. Kartis, et ühiskond mõistab ta hukka. Ja lõpuks oli hilja.
Räägin seda juttu meestele oma isa pärast, teie nende laste nimel, kes ei oska seda veel sõnadesse panna - lahutage ja otsige armastust. Teie lapsed on teile siis tänulikud.

Anonüümne ütles ...

no vanem osataks oma taskuraha eest pileti ja tuleks. või vähemalt helistaks-kirjutaks isale kui temaga suhelda tahaks.
tänapäeval pole enam võimalik et kuri ema keelab lapsel hea isaga suhelda, laps valib ise kas ja kellega ja kui palju suhelda /usaldada eelistab