kolmapäev, 12. detsember 2007

Postimees kopib ideid Inno ja Irja blogist


Väljavõte Postimehe elu24.ee veebist.

Postimees on asunud oma celebrity-saidil elu24.ee kahh seksikamaid valima. Ja mitte nii nagu seda varem on tehtud, et pandud mingid suva seksikad ritta, vaid valdkondade kaupa. Ja põhjalikult. Käes on näitlejad, täpsemalt meesnäitlejad. Täpselt nagu meie blogis, umbes poole aasta eest, kui oma seksikamate valimisega algust tegime.

Mis on iseenesest tore. Tore pole aga see, et Postimehes töötab mitusada inimest, aga mingeid originaalseid ideid ei suuda välja mõelda. Tammuvad sabas, kopeerivad kõike. Nagu ahvid. Millest on kahju. Aga jah, loovust koolis ei õpetata. Kahjuks. Ja loovusega on Eestis lood, nagu nad on, kehvakesed. Sest koolisüsteem tegutseb selle nimel, et loovus õldse välja süüa. Ja et alles jääks robotid, kes oskavad miljoni piires peast arvutada, miljoneid fakte meelde jätta ja ma ei tea mida kõike veel. Millest on kahh kahju. Ja siis imestatakse, mis asjad ei õnnestu, miks pole leiutisi, miks pole tippteadlasi, miks pole head kirjandust ja ajakirjandust, miks firmad lähevad üksteise järel välismaalaste kätte. Miks on Eestis üha vähem inimlikku, igal tasandil.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hohohohoo, noo kamoon. Sel juhul võiks ma tuua palju peenema näite. umbes aastal 2000 saatsime sõber Martiiniga Jaak Lõhmuse soovitusel ETVsse kasseti oma eksperimentaalfilmidega, millest üks pealkirjaga "Film Fix" oli selline kus kaks tüüpi kommenteerivad improvseerides suvalisi filmikaadreid. Ja kanäe ei läinud mööda aastatki, kui ETV programmi ilmus absurdihuumorisarjake, kus Ivo Uukkivi ja Mait Malmsten kommenteerisid humoorikas võtmes juhuslikke filmikaadreid.

Ideede varastamine käib kogu aeg.

Anonüümne ütles ...

Aga Inno, kas sa missioonist ei võiks natuke eesti teadust aidata ja neile mõne hea idee pakkuda. Ära ole kade!

Anonüümne ütles ...

Minu meelest alustas seksikate eestlaste hoogsa valimisega hoopis meesteportaal mees.eu, mis lisaks Eesti seksikaima naispoliitiku valimistele, viis läbi ka Eesti seksikaimate seltskonnadaamide ja lauljataride valimised. Et pole siin midagi uut ja innovatiivset!