neljapäev, 24. jaanuar 2008

Katrin Karisma mõnusalt šeikimas


Katrin Karisma, näeb natsa kustunud välja, ilmselt magamatusest. Või on nutnud? Jaa, kurb saatus, mitmemehepidamine, kõrvaltpanemine, Kilgas tekkis veel enne, kui Krumm suri, ilmselt süümepiinad vaevavad. Nüüd leidis see lehtsaba Kilgas jälle uue, selline see elu on. Foto erakogust.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis mitmemehepidamises ja kõrvaltpanemises paha on? Te olete ise oma blogis ju kirjutanud, et iga inimese õigus on prostituute külastada ja soovi korral magada kellega tahes.

Anonüümne ütles ...

i3 ( loe I kuubis) = Inno@Irja Inkvisitsioon
Hullem kui keskajal

Anonüümne ütles ...

Inkvisitsioon?

Innol (ja tema kintsu kaapival Irjal) on vaid üks ühine eesmärk - teha nii, et kõik inimesed Ingrid Tähismaast kui katkust eemale hoiaksid. Kas te tõesti arvate, et neid vähimalgi määral huvitavad mingisugused labased väljamõeldised reformarite kohta? Tegelikult, täiesti võimalik, et isegi huvitavad, nad paistavad olevat sedasorti inimesed, kellel lause "Kati seksib Matiga" ajab ihu kihevile ja erutus matab hinge.

Lihtsalt Ingrid Tähismaa mõlgutab mõtteid Reformierakonnaga liitumisest... Sellepärast tulebki sinna suunda võimalikult palju saasta loopida. Kui Inks tahaks ühineda Rohelistega, siis soriks Inno ja irja Strandbergi kubemekarvades justkui parasiite otsivad ahvid üksteise karvas sobravad. Kui Inks mõtleks ühineda katoliiklusega, siis tõmmataks Eesti piiskopid liistule. Kui Inks mõtleks ühineda Eesti Ekspressiga, siis oleks kõik Ekspressi ajakirjanikud kenasti reas, mingid nilbed kuulujutud neid ümbritsemas.

Erapooletus ja sõltumatu ajakirjandus my ass. Ainus "ajakirjandus" maailmas, mis sõltub mingi suvalise eide tutikarvadest (kes neid parajasti näpib, kes on näppinud, kellel on lootust näppida) ja tema tegemistest.

Inno Tähismaa annab väljendile "hüsteeriline eksabikaasa" täiesti uue tähenduse.

Andke aga tuld, Vennad Tühismaad, Ingrid Tähismaa on Eesti Vabariigi kodanik ning kes on Eesti Vabariigi valitseja (peale eest rahva, muidugi, eksole)? Eesti president! Eesti president on seega otseselt seotud Ingrid Tähismaaga! Kas Ilvesel on ka armukesi? Kes? Kus? On ta homo? On ta ehk zoofiil? Teate te midagi?

Kala hakkab ju mädanema peast, eksole. Seega ärge te siin raisake aega mingite väikeste tegijate sitaga katmisega - võtke ette suurelt! Paljastage korruptsioon kõige kõrgemas tipus!

Inno ütles ...

Me oleme tavalised kodanikud ja hoiame silma peal, mis meie rahaga tehakse. Kuidas seda kasutatakse. Kes seda kasutavad, kes need inimesed on?

See peaks huvitama iga maksumaksjat. Ja kui mitte, siis pole kaugel jälle see diktatuur, või mis ta oligi.

Kui inimene kandideerib poliitikas, see tähendab pretendeerib rahva rahale ja usaldusele, peab ta taluma kriitikat. Kui ta seda ei suuda, siis pole ta mingi poliitik. Aga mingeid mõmme pole poliitikasse ju vaja, või kuidas?!

Anonüümne ütles ...

Ära aja seda oma padupopulistlikku jama, Tähismaa, sa oled selles juba nii osav, et teed juba Savikale ka silmad ette. Vasta konkreetselt püstitatud teemale sama aususega, mida sa igal pool mujal tagasi ajad.

Miks ei tegelenud sa nende neiudega, kelle sa oled nüüd avalikult hooradeks tembeldanud, enne? Ära tule ajama oma jama, et see blogi on ilukirjanduslik katsetus, kõik teavad, et ei ole.

Su katsetused on ilmselged - sa tahad Ingrid Tähismaale enda äramäärdunud nime nõnda sappa haakida, nii et kõik temast eemale hoiaksid hirmunult. Teie hoiatus on ilmselge - tehke Ingridiga tegemist ja me paljastame kõigi oma lugejate (keda küll eriti palju ei ole - arvestades teie pollidele vastamise ülimadalat sagedust ei saa teil rohkem olla kui mõnedsajad lugejad päevas)ees, mismoodi te Kadastikuga seksite ja mismoodi Vändra-Aveli on teie seni salastatud viisikute ema.

Tehke aga Ingrid Tähismaaga tegemist, ja me surume oma räpased sõrmed ka teie külge, olge te kes tahate ja tehke mis tahate.

Kui te aga Inksist eemale hoiate, olete te tublid ja me premeerime teid sellega, et ei avalda teie kohta totraid väljamõeldisi!

Ma olen nõus kihla vedama saja miljoni dollari peale, et oleks Inks üritanud liituda... No ma ei tea millega, Eesti Loomakaitseseltsiga, siis te oleksite nimetatud seltsi juhtidest võimalikult nõmedad pildid võtnud ja nende kohta kirjutanud ükskõik mida, mida väärastunud huumorimeelega kirjutajad teie blogisse paiskavad või mida te igavusest genereerida oskate. Kindlasti on neil kõigil armukesed ja kindlasti on nad kõik Koorbergi või Kadastikuga maganud.

Noh, isegi kui on, siis ei ole nad selle seksi eest maksma pidanud :)

Te peaksite oma blogi nimeks panema: "Ingrid Tähismaast sõltuva ajakirjanduse lipulaevad" :)

Inno ütles ...

Rahu, ainult rahu. Ei maksa peeglit lõhkuma hakata nüüd siis kohe.

Irja ütles ...

Täitsa õige, n. Kaabin tõesti iga päev Innol kintsu. Ikka kaaps-kaaps, kraapsa-kraapsa.
Soovin Ingrid Tähismaale ja Reformile õnnerikast koostööd! Ta sobib Reformi nagu suhkur kohvisse.

Anonüümne ütles ...

N.? Nirti, sina vä? :P

Sinul ei kõlba küll kellelegi moraali lugeda :P

Anonüümne ütles ...

Mina neh, pean Kadastikuga seksimise ja Ingridilt kanepi näol altkäemaksu võtmise vahelt pisukest pausi, loen moraali. Ega ma ometi ilmaasjata moraali ei loe, ei-ei. Ma saan Inksilt iga päev 2gr kanepit :)Hiljem lähen ja lõigun meeltesegadusehoos veene.

*köhatab*

Irja ütles ...

Hääd lõikumist

*näitab keelt*

Irja ütles ...

*haugub*

Irja ütles ...

*näub*

Irja ütles ...

*on niisama njummi*

Anonüümne ütles ...

mhh.
see mida siin blogis reformitäkkude kohta kirja on pandud. ma ei tea ise täpselt, aga olles näinud ühe teise erakonna siseelu väga pikka aega ja väga põhjalikult, siis ma ei kahtle hetkegi et see on ülimalt tõenäoline mis kirja on pandud.

Anonüümne ütles ...

>Innol (ja tema kintsu kaapival Irjal)...

Kulla N., siin sa küll eksid - Irja ei kaabi kellegi kintsu, vastupidi, ta teeb Innoga, mida iganes tahab.

Ja Irja: palun, palun, kui saad, siis hoidu nalja viskamast, see on asi, mille peale sul kahjuks vähimatki annet pole.