reede, 18. jaanuar 2008

Kes siis on Kalev Meedia "staarid"?


Väljavõte Päevalehe veebist.

Kalev "ostke meie värskeid uudiseid, meil on neid tuhandeid" Meedia reklaamib, et tema telekanalil on koha sisse võtnud staarid.

Noh, ma olen paar õhtut vaadanud, eile õhtul oli pilt üldse must, kuigi saatekavas pidid olema uudised. Ilmselt ei tulnud uudiseid seekord kokku.

Aga mõni õhtu tagasi oli ekraanil Urmas Reitelmann, vana telenägu, kes on juba ammu sukeldunud reklaami- ja meelelahutusbisinisesse. Ta on muhe mees, aga pole küll mingi eriline staar, ja kaugeltki mitte ajakirjanik. Pole seda kunagi olnud. Ta oli ETV diktor. Ja seda oli saates tunda. Võibolla tahab saada staariks.

Ja siis vaheldumisi Reitelmanniga, nagu aru olen saanud, on ekraanil Hannes Rumm, sotside hall kardinal, kes mulle üllatuslikult töötab nüüd Savisaare juures. Aga nagu aru olen saanud, siis on ta väga võimekas, näiteks väidetavalt on just tema Urve Palo tütre isa. Ja see oli põhjus, miks Rummi reformierakondalsest seaduslik abikaasa Maris Jesse ruttu välismaalt Eestisse naasis. Aga Rumm pole ka enam ammu mingi ajakirjanik. Ta on end sidunud nii paljude projektidega, et vaevalt ta ise mäletab, kus ta kõiges osaline on. Mees nagu orkester. Aga ega küll küllale liiga ei tee.

Ja siis rohkem polegi. Nimed Marko Paloveer ja Margus Kiiver ei ütle mulle kahjuks midagi. Telekanali juht Toomas Lepp on telemaailmas tuntud luuser, kes oma alluvaid telefoniga loobib.

Vahest kõige "staarim" on Kalev Spordi seltskonnast Mart Mardisalu, kes samuti on viimasel ajal avalikkuse orbiidilt kadunud, tegeleb rohkem üritusturundusega.


Mida rohkem, seda uhkem: väljavõte Kalev Meedia "laoseisust".

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lepp pole mingi pops, et telefoniga loobib. Ta on vähemalt kaks läpakat sodiks visanud. Ja sel ajal, kui läpakas oli imeasi nagu habemega naine.
Vaatan...kõik maakeelseks läinud. Hüüdnimi nickname asemel ja puha

Anonüümne ütles ...

Mingi teises kirjutises väitsid sa Inno, et Padar on hoopis Palo lapse isa.

Inno ütles ...

Mitte Padar, vaid kirjutasin, et Palo laps on kangesti Urmas Purde nägu, see on üks kena poiss Peep Vainu firmast.

Aga uuem info ütleb, et lapse isa on Rumm. Ja teadjate väitel ongi laps isa nägu.

Inno ütles ...

Purde on see mees, kellaga Palo käis "last tegemas" Kanaaridel, kui Ingrid Tähismaa oli seal Peep Vainu seltsis. Ingrid tahtis kah last teha, tütart. Vainul vist on tütred, ilmselt seepärast. Minuga tulid ainult poisiraisad, nagu Ingrid ütles.

Anonüümne ütles ...

Eks ta ole nii ja naa. Kas see ongi nii oluline keda me staariks nimetame või kes kellegi jaoks selle mõõdu välja annab. Ise-enesest toimetavad Kalev Spordi eetris ju meeldivad inimesed, varasemast teada-tuntud tegijad. Konarlik see asi veel Kalev Spordis on, aga eks nad ole ju ka alles alustamas. Pigem on tore, et üks (spordisuunitlusega) kanal Eesti telemaastikul juures. Las aga pusivad. Küllap siis ka nende teletegemise tase vaikselt tõuseb, kui just enne õhtale ei minda. Ei ole ju mingit kohustust seda kanalit vaadata kui see ei meeldi. Nagu seda blogigi külastada või kommenteerida :)

Anonüümne ütles ...

k-kanal pingutagu või oma k-pärak k-pannivarreks aga on palju inimesi, kes põhimõtteliselt hoiavad ennast k-asjadest eemale. ei tekita klikke k-veebis, ei telli k-ajakirju ega k-kanalit telekasse ega toeta kogu seda üritust k-kuidagi.