laupäev, 19. jaanuar 2008

Uus inff õhtulehtlaste kohta


Mari-Leen Albers, väljavõte Orkutist.

Nagu selgub, on ka Maarius Suviste väikelinna poiss, pärit Paidest.

Samuti hõigati välja selline nimi nagu Mari-Leen Albers, kes samuti Õhtulehe hingekirjas olevat. Esimest korda kuulen seda nime. Kas keegi teab midagi tast? P.S. Kusjuures jummalasta praegu valetasin teile. Kes siis Mari-Leenu ei tea, ta ju see blogija, kes enne seda käis Arnold Oksmaaga, eks?

Orkutist selgub, et Mari-Leen on 24 a. vana ning et tema lemmikraamatuteks on lisaks Remarque'ile Epu ja Daki teosed. A kes teab lähemalt, lasku käia, kirjutagu meile, mis inimesega tegu. Kas ka samasugune ilkuja nagu teised?

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Juur ja Oja väitsid Ärapanijas (vist viimases) ka, et Oksmaa ekspruut. See peaks tema kohta nii mõndagi ütlema.
Näitasid ka mingit naljakat meili küsimustega. mis ta oli (superstaari) Laurale saatnud. Päris jaburad küsimused olid.
Kes näinud ei ole ja viitsib võib tv.ee -st üle vaadata.

Irja ütles ...

Läheb teise vooru :)!

Anonüümne ütles ...

Leenuke töötab seal esimesi nädalaid alles. Eelmisel kevadel tööle kandideerides tal arusaadavatel põhjustel õnne ei olnud. Aga ajad on muutunud;) Hoidke alt!

Anonüümne ütles ...

Mari-Leenuke on kah oma orkuti lukku pannud, tundub, et neid pekiseid õelutsejaid iseloomustab kõiki ühesugune argus, alaväärsuskompleks ja sellest tulenev kättemaksuiha...
Ometi piisab vaid sellest, et vaadata üle oma söögisedel ja liikuda pisut rohkem, kui kodunt toimetuselaua taha ja tagasi.

Irja ütles ...

Miks siis kevadel õnne ei olnud?

Aga ma panin tähele jahh, et need õelutsejad ise on hirmarad. Kompleksid, mis muud. Mis siis lehes endast ilusamate inimeste pääl välja valatakse.

Anonüümne ütles ...

Kirjutasin siia pika jutu aga siis kustutasin ära. Ühte ma ütlen - sellest tüübist Te veel kuulete. Üldjoontes on 20.01.2008 kell 12.06 kommenteerinul 200% õigus!

Anonüümne ütles ...

Kuulge, kuulge!!!! Irja, vaata kõigepealt peeglisse - pole see Daki ühti jämmem kui Sina! Et jäägem oma kriitikanooltega ikka reaalsuse piiridesse.

Anonüümne ütles ...

minu meelest suht ebaõnnestunud intervjuu:http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=266751

Anonüümne ütles ...

tegemist on ilma igasuguse erialase hariduseta pooletoobisega, kes on slolehe ridadesse võetud vaid seetõttu, et tal on piisavalt nõdrameelsust selleks, et keerata ***** tuntud inimeste kohta. Leenuke teeb peatoimetaja peanoogutuse peale kõike, mida palutakse - läheb ja eksperimenteerib kasvõi enda peal (tegi ajakirjanduslikult äärmiselt vaese reportaazi seksitalust, kust teda loomulikult jutule (loe:kampa) ei tahetud võtta)ja seda kõike peab ta ise ajakirjanduslikeks zedöövriteks. Mainin ka, et ka ta ise on siin kommenteerinud - nimelt on "minust/temast te veel kuulete!" tema lemmiklause. ps. soovitan vaadata ka viimast Justi!