neljapäev, 21. veebruar 2008

Veel uuemat inffi Refi bäkk-offisist, värske apdeit


Kalle Palling, eriline ludri, väljavõte Riigikogu kodukalt.

Ma ei oskagi öelda, millest alustada, aga inffi tuleb nii ohtralt nii uksest kui aknast, Reform lekib nagu sõelapõhi, tõega, nii raha eest, kui ka ilma.

Uhh, kõigepealt niipalju, et käib tige sõnasõda Ansipi ja Savisaare vahel, üks ajab teist majandusministriks, ja vastupidi. Nagu lasteaed, ausõna. Ansip paistab olevat täiesti süüdimatu ja peata, kui olukord kontrolli alt väljub.

Sestap oli äsja 3 päeva Eestis Reformi asutaja Siim Kallas (Toomas Savit nägime kah Irjaga paar päeva tagasi Tartus Ühispanga kontoris raha välja võtmas), kes korraldas kriisikoosoleku, rivistas üles kõik need Ansipid ja Langid, ning päris aru, milles asi. Langil muidugi oli piss püksis, et tema ei tea midagi, tema oli puu otsas, kui pauk käis. Sittagi, ma ütlen! Kui oled mees, siis vastuta!

Ja muidugi ei meeldinud Kallasele, et Maret Maripuu on džoti ette tõugatud, eriti selle viimase töölepingu seadusega. Kurat, Ansip on ikka ilge türa küll, võib kokku võtta Kallase mõtted Eestist. Ansipit ei saa enam valitsusse lasta, ta on täiesti kontrollimatu, et mitte öelda süüdimatu, sestap valmistatakse talle ette vaikset kohta Euroopa Parlamendis. Ja Kallas tuleb ise Eestisse asju ajama, kuigi plaanis juba puhkama minna. Ei saa, mees, kui tahad, et erakond püsiks!

Ja Kallas siis passis ja vahtis siin, Riigikogu ees parklas, kes millal Riigikogus tööle tuleb. Ning tuvastas, et selline vend nagu Kalle Palling käib vaid 1 (ÜHE!!!) korra nädalas tööl. Kurat, vanduma võtab! Täielik munn on majas.

Ja niipalju veel, et Ansipi suursoosik Keit Pentus tahab üldse taanduda Tallinna linnapeaks, juhul kui Savisaar läheb valitsusse. Ja Katja Ljubobratets tahab saada abilinnapeaks! Voh siis! Katja tuli ära Tallinna Teataja peatoimetaja kohalt, nüüd teeb seda lehte Peep Lillemägi.

Reformierakonna naisteühendus on sisuliselt laiali läinud. Noh, eks see reform ole nüüd rohkem armukeste klubi kah ju.

Ma ei oska isegi öelda, kumb variant oleks hullem, ka praeguse seisu jätk või Ansipi ja Savisaare juba tõestatud tandem, sest sel juhul pole opositsiooni enam isegi sümboolselt olemas. IRL ei valda meediat, isegi nii algelisel tasemel kui Kesk. Nende mõju seega null. Kes siis jäävad? Sotsid ületavad vaevalt künnise, Rahvaliit ootab, kuni sussanin-Marrandi nad sotsise rüppe tüürib. Ja grande finito. Ja ei mäleta, et Reform oleks kunagi opositsioonis (valitsusest väljas) olnud. Samas, kui reform ei jää opositsiooni, siis väljuvad asjad täiesti kontrolli alt.

Kristen Michali tibu Kadri Tamme on endiselt erakonna fotograaf, kuigi laseb pildid teistel teha.

Ja Gritskov, see suur eesti keele oskaja, tema on nüüd seotud ka maadevahetuse asjaga, nagu välja tuleb. Ai-ai-ai! Ja siis veel heroiini müügiga Sillamäel. Kurat, ma ei või! Kuidas nii saab? Kus on Siim Kallase silmad?!

Ja Tiina Lokk tahab Reformist väljas astuda, kuna teda narritakse. Ta tahab minna kas IRLi või Keski.

Kurat, tõesti, mitte erakond, vaid lasteaed.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

tahtsin soovida jõudu blogimisele ! eestis mitte enam hiiliva vaid lausa laiutava meediatsensuuri ajal on suur võlu lugeda eriti reformarite tegemistest. tegelikult on see üks väga väga värvikas seltskond. kahju kui eesti sellest infost ilma jääks.
loen blogi juba möödunud suvest enamvähem regulaarselt.

Anonüümne ütles ...

Tallinna linnapeaks pole küll mingi taandumise koht! See on palju kõvem koht kui mingi tühine Riigikogu liige. Selle vastu peab Reform tegema valitsuse Savisaarega või muidu näeb Pentus linnapea kohta nagu oma kõrvu ilma peeglita!

Irja ütles ...

Aitähh!

Anonüümne ütles ...

Kes on need kiusajad, kes Tiina Lokki narrivad? Kas teile on teada nende nagamannide nimed? Tundub, et need poisikesed väärivad keretäit, sest Tiina Lokki ei ole küll ilus narrida!

Anonüümne ütles ...

esimese blogijaga absoluutselt nõus. reformi paljastamine ruulib

Anonüümne ütles ...

Blogi on väga hea ja ammu feedina olemas.
Nojah, parlamendiliikmeid valitakse rahvahääletusega, seega, kui üks korralik anti-ansipi kampaania korraldada, siis see selgrootu loodetavasti parlamenti ka ei pääse.
Reformil on niikuinii vaja üksjagu selgitustööd teha, sest majanduskasv kukub, inimesi koondatakse (Eesti post), palk ei tõuse (vt. avaliku sektori külmutamine) ja mingi 5 või 15 rikkaima riigi hulka me ei jõua.
Sellest on muidugi kahju, et üks järjekordne keskharidusega tüüp riigikogus on. Eks see üks lasteaed pigem ongi, sest enamus direktiive ja seadusi tuleb Brüsselist. Tegelt võiks selle esinduskogu üldse laiali saata.

Anonüümne ütles ...

teil siin ka ju umbe lasteaed,astuge reformi,sobite superhasti!

Anonüümne ütles ...

Kas ei oleks kuidagi mingisugust võimalust, et KAPO hakkaks Reformierakonna tegevust uurima? Oleks nagu aeg juba!

Anonüümne ütles ...

Miks te keskerakonna luukeresid kapist välja ei tiri? Nad on ju reformiga vanad sõbrad. Või on Savisaare kiidulaul teie blogi aadressil teid suukorvistanud?

Inno ütles ...

Noh, eks ole seda Savisaart kah juba küllalt kotitud. See pole enam isegi huvitav. Öeldakse ka, et maaslamajat ei lööda.

vargasurm ütles ...

Selle korterite jama avalikustamisega tekkis palju poliitilisi laippe ja Eesti politseiorganisatsioon kaotas oma kehtivuse.Millal peetakse Isamaaliidu matuseid? Varem oli Eesti politseiorganisatsioon Keskerakonna sponsorite omand,seda kinnitab teile Olev Raju,tehke temaga pits viina ja saate teada veel palju huvitavat.Millal toimuvad Keskerakonna matused?

Anonüümne ütles ...

Rullnokk Pallingust.

Kalle on ühe jalaga pealinnas, teisega endiselt Raplamaal. Kui asjaajamised Tallinnas kinni ei hoia, põrutab ta igal võimalusel kodukohta. Kalle jaoks on lausa lust suurt murulahmakat niita või lähikonnas ATV-ga ringi vurada. Eeskuju on vanematelt, kes soetasid kaks ATV-d, et teha üheskoos väljasõite loodusesse.
Kroonika 24.07.2007

Vatt selline rullnokk on meil Riigikogus. ise veel keskkonnakomisjoni liige.