kolmapäev, 28. mai 2008

Üks tagasiside homoteema kohta

Selline siis:

Ma tean, et vandenõuteooriatesse tasub suhtuda teatud ettevaatusega. Kui ikka korralikult süüvida näiteks Jüri Lina teooriatesse, võid lõpuks täitsa sassi minna. Aga äkki polegi need tema mõtted paljas haige fantaasia?

Nüüd, kus olete täie jõuga tirimas valguse kätte pedeteemat - ja kui asjad ikka tõesti nii on, nagu nad teie lugude põhjal vägisi paistavad olevat - siis on tõesti raske endises meelerahus edasi elada. Kui ikka meedia (ja miks mitte, äkki paljud teisedki eluvaldkonnad) on nii totaalselt pedemaffia kontrolli all - ja see polegi mitte vandenõuteooria - on asi ikka paha küll. Kas see pedede rahuvusvaheline salaordu pole mitte üsna samalaadne kui vendade vabamüürlaste oma? Kellest me suurt midagi ei tea. Aga kelle mõjuvõim maailma asjadele olla suurem kui oskame arvata. Shibstedi näitel võivad asjad täitsa vabalt nii olla.

Hirm tuleb peale.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

jah, jah... ja hirmul on ikka väääga suured silmad :-)

Anonüümne ütles ...

Mina olen sama asja kuulnud,et pede maffia pidavat olema üks rikkamaid ja mõjuvõimsamaid maffiaid üle maailma.
Pedenduse puhul pole vast nõnda hirmutav nende tobe ja väärastunud seksuaalelu kui too n.n.vaimsus.
Pedede moodi käituvad paljud poliitikud,nood lubavad valijail suud ja silmad täis,poevad hõlma alla,mängivad omi poisse ja siis
"keeravad taha" s.o. keeravad kokku mõne käki. Näiteks nagu too iisraeli relvatehing või suhkrutrahv või koolide haldamise erakätesse andmine või Kalevi rndilepingu lugu vms.

Anonüümne ütles ...

Tänane trendiideoloogia on individualism, tugeva, sõltumatu üksikisiku kultus.

Sellel põhineb ka hulk võiduka, privilegeeritud ja teadliku üksildumise, eraldumise, eristumise vorme. Võidukat üksildumist naudivad kehvadest oludest lahti rabelnud uusrikkad ja seda sümboliseerivad kõrged müürid pirakate eramajade ümber.

Varjamatu rõõm eraldumise ja halvasti varjatud põlgus rahatu „töövõtja” vastu kõlab tihti esimese põlvkonna miljonäride intervjuudest.
Igati respekteeritud sotsiaalset eraldumist naudivad ka keskklassi vaprad ja ilusad: tänased hedonistidest üksiklased, keda enamasti ümbritseb seltskondlik melu, kuid kes eelistavad üksielamist traditsioonilistele peresuhetele.

Tõsi, nende puhul kehtib topeltstandardeid.

Kui üksik mees on tänases ühiskonnas, kus üha kauem nauditakse noorusiga ja kus samasooliste suhe on sisuliselt legaliseeritud, üsna tavapärane nähtus, siis üksik naine on püsivate patriarhaalsete ootuste kontekstis ikka veel ebatäiuslik nähtus.

Loe http://www.sirp.ee/index.php?option=content&task=view&id=7130&Itemid=2