reede, 20. juuni 2008

Euroopa on lihtlabane prostituut


Mart Laarilt taaskord tugev kirjatükk, mida ka Delfi tsiteeris.

Euroopa on nõus jalgu hargitama ükskõik mille peale, kui vaid selle eest makstakse. Euroopat seovad Kuubaga eelkõige ärihuvid, kuna paljud Hispaania, Itaalia ja Prantsusmaa firmad on seal kanda kinnitanud, juba vana Fideli valitsemisajal, kasutades USA embargost tulenevat vaakumi. Käitudes variserlikult, murdes lahtisest uksest sisse. Sülitades kõigile neile nn Lääne standarditele, mille eest on ajaloos korduvalt verd valatud. Nüüd lihtsalt Euroopa riigid fikseerisid selle variserlikkuse. Selle sülitamise kõigile neile läänelikele põhimõtetele.

Aga noh, ega seoses Hiinaga olukord parem pole, kus variserlikult on jälle jäme ots USA firmade käes. Kus lääne demokraatia lipukandja poeb mingi jälgi kommunismirežiimi ees. Et miks me üht diktatuurirežiimi ülistame ja teist kotime?! Hiina pole parem kui Kuuba, mitte üheski punktis. Ja Hiina näitab ka, et selline "davaite žit družna" põhimõte ei aita üht režiimi demokraatlikumaks muuta, vastupidi, tiibetlaste tagakiusamine näitab, et asjad lähevad üha hullemaks. Ja neid ei pruugi varsti enam varjutada ei maavärinad ega üleujutused.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kõik müügiks,naised lapsed ka,kõik müügiks. Eks teilegi kallikesed ole hakanud raha meeldima ja unistate korruptsiooni ärist.

Anonüümne ütles ...

juut sõidab rongis ja lutsutab heeringa pead. mees vaatab pealt ja küsib, et miks ta seda teeb? juut vastu, et see teeb targaks. mees kohe, et müü mulle ka üks pea. juut vastu, et seda võib, aga see on väga kallis kaup. mees ikka nõus ostma. saab siis pea kätte ja hakkab ka lutsima. tüki aja pärast mees ütleb, et selle ühe pea asemel oleksin ma saanud tervelt viis kilo heeringat osta. selle peale ütleb juut, et juba tuleb, juba tuleb.
Ma ka ütlen, et Laaril juba tuleb. Kõige naljakam on, et selline "bordell" on sama vana nähtus kui ehtne bordell. Ehk siis nii oli on ja jääb ja Laar ei muuda selles vallas küll mitte midagi.

Anonüümne ütles ...

Mart Laar on mossaadi käsilane, just selle organisatsiooni rahadega uputati Estonia ja diilitati laariga hiljem iisraeli relvadega.