laupäev, 7. juuni 2008

Üks põnev tagasiside Reformierakonna homode kohta

Saabus selline tagasiside:

Heip, Meikar on padu joodik ja narkotsi kasutaja. Uurige lähemalt Tartus Riigikogu kampaaniaid, 2003 ja 2007, on tehtud viinaga. Viimasel korral rentis ta special korteri Tartu kesklinnas, kus kõik valijad said 24h joomas ja tõmbamas käia. See oli tuntud urgas. 2003 maksis iga hääle eest 100kr tudengitele, kuid kui sai sisse;), mõtlen riigikokku, siis tudengid, või paljud neist jäid rahast ilma.

Meikar on Aivar Roobi suur sõber, võib-olla ka enamat.

Rõivast ei usu, ta on luts mees, magab kõigiga, kuid homo vist mitte, kuid kes teda teab.

Ken Koortist ja tema araabia sheigist räägiti (vaadake EE ken koort), et mees kinkis väiksele kenile korteri narva mnt tallinnas just selliste teenuste eest. Ei tea, kuid kulujutud olid.


Pant on suur reformi sõber, ei tea kellega käib konkreetselt.

Sooäär ikkagi ju ResPublica poisu, või kuidas?


Ken Koort koos kallimaga, väljavõte Ekspressi veebist.


Silver Meikar, väljavõte Orkutist.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

rääkige raidalist ja zukermanist!ei usu seda lugu eriti!
http://www.sloleht.ee/
index.aspx?id=222304

Varas oli igalt Raidali pangakaardilt välja võtnud maksimaalse ehk siis nii palju, kui limiit võimaldas, kokku 44 000 krooni.

"Vaat milline tragöödia juhtub, kui poliitikast rääkida," ütles Zukerman "Reporterile".

raidal ju tuntud noorte poistega saunas käija ja ajas mingit tsetseeni asja ka ei tea kas lootis prinke moslemi urre panna vä?
http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=116643

Anonüümne ütles ...

olen ka kuulnud sellest kurikuulast korterist ja valimisjärgsest peost - allikaks üks endime PM ajakirjanik (mitte päris straight)

Anonüümne ütles ...

EHk keegi räägiks siis juba lähemalt sellest korterist ja seal toimunust? Ka sealt väljaspool toimunust. Kuidas selle Silverikese parlamenti saamisega siis ikkagi oli?

See, et ta Ukrainas ja Valgevenes ja jumal teab kus karu perses demokraatiat arendamas saadaval olevate tshikkide pärast käib, see on ju ammu teada. Paneb seal kõiki, kes ligi lasevad. Tahaks aga veel vürtsikaid detaile. ;)

Anonüümne ütles ...

Meikar üüris jah GMP Plazas korterit, kus kampaaniavälisel ajal elas tema paduhomost sõber. Legendaarsed alaealiste läbud, millest võiks pikalt-pikalt rääkida ja kirjutada :).