teisipäev, 10. juuni 2008

Lõpuks ometi Eestis/ At last in Estonia


Väljavõte Apple'i kodukalt/ From Apple website.

Tundub, et Apple'i uus iPhone on peagi Eestis, vähemalt kodukalt võib välja lugeda, et neid telefone hakatakse üsna pea müüma TeliaSonera (Elion ja EMT) müügipunktides üle Eesti.

Ja mulle meeldib uus teenus MobileMe (.mac klientidele tuleb tasuta, ma juba sain vastava e-maili), mis tekitab veebipõhise andmesidesüsteemi, mis kaasajastab infot telefoni ja arvuti vahel veebipõhiselt. Ja mis veel Maci toodetele omaselt TÖÖTAB. Noh, ma tahaks näha, millal Nokia sellise asjaga hakkama saab. Senist arengut arvestades ilmselt mitte kunagi. Nii et hüvasti Nokia ja tere tulemast iPhone'i ajastusse.

Ja ma võin täie kindlusega öelda, et mobiilside areng on seni seisnud just korraliku riistapuu puudumise taga. See, millega Nokia aastatepikkuse punnitamise järel hakkama ei saanud, sünnib nüüd kuudega.
-------
It seems Apple's new iPhone is coming soon to Estonia. At least according to the Apple website. Through TeliaSonera's (Elion & EMT) sales points.

And I like the new service MobileMe that allows over-the-web syncronization of info between phone and computer. And that WORKS like all other Mac products. And I am pretty sure Nokia will NEVER achieve this. Farewell Nokia and welcome to the iPhone era!

And I swear that the development of wireless industry lagged behind just because of the lack of a right product. And what Nokia could not achieve in a century (IT years) now appears just in a couple of months. Good work!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

I PHONE on lulla / mänguasi mitte telefon väga ebamugav on sellega rääkida jne.

Anonüümne ütles ...

v2ga ebameeldiv telefon.telefonipededele muidugi sobilik...

Edmund ütles ...

See on päris huvitav tegelt. Aga samas jällegi, ei tea kui kalliks võib selle kasutamine (mitte ostmine, vaid kasutamine) maksma minna? Kui ma sellise asja endale hangiks, kujutan ette et minu hetke Nokia keskmine kuuarve on kõrvutades vaid väike murdosa sellest, mis võib iPhone'i puhul maksma minna.