reede, 13. juuni 2008

Minu kui mehe seisukoht prostitutsiooni osas

Kahtlemata on tore kaagutada teemal, et prostitutsioon on halb. Sest see on amoraalne. Sest nii kuulutab kirik. Ja kirikusõna on aastasadade jooksul inimestele pähe tambitud. Nii et igale lollilegi on selge, et prostitutsioon on pähh-pähh. Ja pole siis ime, et nõuka aja saabudes olid prostituudid ühed esimesed, kes külmale maale saadeti. Pole inimest, pole probleemi, või kuidas see stalinistlik loosung kõlas.

Aga mina väidan hoopis seda, et suur osa naistest on prostituudid. Kõik need, kes abielluvad mingi teatud omakasu ajendil. Kes siis tahavad saada osa mehe rahast, seemnerakkudest või millestki muust. Ja kes siis sellest mehest kramplikult kinni hoiavad, röövides mehelt tema kalleima vara, vabaduse. Mis on veelgi hullem, sest kui tava-prostituudid annavad ka midagi vastu, siis mõni abielunaine ei anna sedagi, ma mõtlen seksi. Muidugi on ka selliseid prostituute, kes viilivad kõrvale seksi andmisest, küll aga võtavad raha. Aga selliste juurde kliendid enamasti tagasi ei pöördu. Nad on nagu taksojuhid, kes võtavad lennujaama ja Viru väljaku otsa eest 100 või enam krooni. Mille tulemusel ei pöördu paljud külalised enam kunagi Eestisse tagasi. Kui nad just a) ei leia Eestist omale naist või b) ei tule siia prostituudi teenust saama.

Minule kui mehele on huvitav see, et prostitutsiooni teemal võtavad sõna naised, kuigi selles vallas on mehed see nõrgem pool. Kellelt raha kasseeritakse, sageli üsna kehva teenuse eest. Ja vot mina ei saa aru, mis on ühtedel naistel selle vastu, et teised hästi teenivad. Niisamuti ei saa ma aru, mis on ühtedel naistel selle vastu, et teistel hästi läheb. Sest miks muidu ei hääleta naised, näiteks valimistel, teiste naiste poolt. Ilmselt on siin tegemist naistele väga loomuomase kadedusega, mis võtab silme eest mustaks ja sunnib igasugu lollusi suust välja ajama. Nii nagu mu ekskaasa sõimas mu uut väljavalitut kõige ropumate sõnadega, mis ma olen eales kuulnud. Ja mida meie blogi kommentaatorid kirjeldasid kui vituviha.

Ilmselt siis on vituviha see, mis sunnib sõna võtma igasugu mariannemikkosid ja muid tegelinskeid, kes ilmselt ise ei seksi ja ei saa vaadata, kuidas teised seda teevad. Kes on iseenda eluga ummikus ja näevad meelsasti, et ka teised seda oleksid. Ja kes kokkuvõttes ratsutavad kõik selle eesti mehe seljas, kelle eluiga on üks maailma lühemaid. Ja kellelt siis tahetakse võtta need vähesedki rõõmud, millest üks mees võib unistada.

Ja noh, muidugi, ega loodus tühja kohta ei salli. Keelustage jah Eestis prostitutsioon, siis hakkavad ka Eesti mehed tellima rohkem Tai- ja muid reise eksootilistesse paikadesse, nagu teevad seda rootslased ja sommid. Või asuvad koguni sinna elama. Sest milleks norutada kuskil frigiidses Eestis, kui on olemas palju paremaid paiku, kasvõi Lõuna-Euroopas, kus meeste eluiga on, muideks!!!, üks maailma pikemaid, nagu ka Jaapanis, kus on pikaajalised prostitutsiooni- ja geisha-traditsioonid.

Ma arvan, et mariennemikkod ja muud tegelinskid, kes iga natukese aja tagant selle prostitutsiooni-teema üles võtavad, võiks konsulteerida kasvõi Evelin Ilvesega, kes on rääkinud, et eesti mehest peab lugu pidama. Evelini tasub uskuda, ta on juba ühe homomehegi ära kodustanud, ja teab kindlasti, mis on mehele hea. Võtkem siis Evelini juures tunde, lugupeetud mariannemikkod ja muud. Kui te oma loomuomasest intelligentsist ei saa aru, mis meestele rõõmu valmistab.

Tegelt on Mikko päris kobe tükk, ja et ta ei kõlaks tühjalt, võiks ise veidi aega prostituudi leiba maitsta. Teda tellitaks küll. Ja ma usun, et talle see amet isegi meeldiks. Kui ta vaid julgeks olla aus enda ja teiste suhtes, olla tema ise. Ja rääkige nüüd, et Mikko pole ise omakasu ajendil meestega seksinud. Tema näost on näha, et ta on. Ja mitte vähe. Nii et Mikko, julge olla sina ise ja pole vaja endast kujuteldava saatana väljaajamise käigus kõigi teiste elu perse keerata. Pealegi, Mikko, see saatan istub sinu ajukäärdude vahel. Sealt selle väljaajamiseks pole vaja muud kui minna hommikul välja, hingata sügavalt sisse ja tunda rõõmu alanud päevast. Nii lihtne see ongi!

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no meesprostituute on ka, prostitutioonist võiks rääkida ikka laiemalt, kui mehed versus naised. et kas selline teenus on ühiskonnas vajalik meestele JA naistele, no kui Irja enne Sind näiteks, enne kui leidis õige partneri, et oleks kasutanud meesprostituudi teenust seni siis, et kas nii peaksid asjad käima?

Anonüümne ütles ...

Ja rääkige nüüd, et Mikko pole ise omakasu ajendil meestega seksinud. Tema näost on näha, et ta on. Ja mitte vähe.

Ma vaatan, et olen Innoga kuidagi ühel lainel. :) Just mõned päevad tagasi mõtlesin Mikko peale ja tema prostitutsioonivastasest ristiretkest. Ja ise mõtlesin siis ka, et Mikkole näkku vaadates pole ta mitte kohe kuidagi konservatiivne ja igati moraalne kuivik. Näost on selline "vaga vesi, vääääga sügav põhi" tegelane. Meelas nägu, kellele mehed meeldivad.

Raudselt on sisemuselt paras hoorapurikas (heas mõttes, see: kokk, daam, lits). Mikko, ah mis sa siin ikka korralikku tädi mängid!? :) Kuidagi tuleb poliitilisi punkte koguda?

Ja isegi sellega olen Innoga samat meelt, et Mikko on täitsa pandav naine ju tegelikult! Kuigi olen temast palju noorem mees.

Mnjaa, näost näha, et Mikkole mehed meeldivad. Illustreeriv pilt ka:

http://paber.ekspress.ee/itf/ee/eefoto.nsf/0/6D8D2A8BD63A5CC2C22573C5004EF333/$file/EEFV-7AHJUY.jpg

No on ju selline "vaga vesi sügav põhi," nurjatu hoorapurikas? :)

Mikkost kumab seksuaalsust. Marianne, mis sa nii vanade ja vormist väljas meestega, nagu Ilves jändad (nüüd teame siis, et sa naisena Ilvesel vaevalt eriti kõvaks ajad, härral teistsugused eelistused)? Marianne, soeta endale üks energiat täis, võimekas noor mees, kellega voodis ühel lainel olla.

Anonüümne ütles ...

http://www.delfi.ee/news/
paevauudised/eesti/
article.php?id=19126246&com=1

jaankundla plogi ohus ähvardab maha võtmine teheke bäppapp!jäälle sõnavabaduse piiramine

Edmund ütles ...

No üks asi on mõelda, kas prostitutsioon on vajalik või pahe. Aga tegelikult, te olete ju õnnelikus suhtes, ja sestap pole teil kummalgi tarvis seksiteenust osta. Enamik prostitutsioonivastaseid tegelt oskab ainult tagajärgedega tegeleda. Väga raske on tegeleda probleemidega, mis põhjustavad selle, et mees läheb lõbunaise juurde. Aga senikaua, kui meie ühiskond pooldab abielu abielu enda pärast ja teeb õige inimese leidmise äärmiselt raskeks, jäävad enamus inimesi seksuaalselt frustreerunuks ja õnnetuks. Aga kui õige inimese leidmisega kõik hakkama saaksid, siis ei oleks ka prostitutsioonil enam mingit mõtet ega vajadust. Ses suhtes leian, et prostitutsiooni kaitsmine, kuigi omamoodi üllas, on ju tegelikult nn. isoleerpaela lahenduse (duct-tape solution) propageerimine, vastukaaluks probleemi tegelikule parandamisele. Kas õnnetud mehed vajavad oma elu osas isoleerpaela või põhjalikku kapitaalremonti?

Anonüümne ütles ...

Inno, usu või mitte kuid prostituutidega on nagu kassapidajatega - oma tööd ei jälesta alla kolmandiku. Vaata kesksmist eesti seksturisti - paks, pesemata ja purjus (kas soomalne või eestlane pole oluline). Enamus normaalses keskkonnas kasvandu ja hariduse saanud naisi ei tahaks lasta iga päev mitu korda vähese raha eest selliseid enesest üle ratsutada.

Normaalne keskkond seepärast et mingis üsna värskes uuringus mainiti enamus prostituutidest on pärit purunenud peredest, suurel hulgal vanem(ad) alkohoolik(ud), kasutanud laste vastu (seksuaalset) vägivalda, lastel on haridus poolikuks jäänud jne.

Inno ütles ...

Mnjah, vahel on siiski isoleerpael parem kui mitte midagi. Kui ikka noaga omal kogemata veeni läbi lõikad, pole mahti põhjuste peale mõelda, siis tuleb haav ruttu kinni siduda. Loomulikult ideaalis ei peaks kellelgi prostituudi juurde asja olema. Aga kuniks ühiskond on nagu on, siis rahulolu mõttes kärab ka seks või armastus raha eest. See on parem kui mitte midagi. Praegusaja ühiskonna ideaaliks tundub olevat rahulolu, heaolu, või kuidas seda kutsutakse. Miks mitte ka siis tasuline seks, kui see tuju paremaks teeb?! Ja kui mõlemad pooled teevad seda vabatahtlikult.

Ja mis prostituudi ametisse puutub, siis on seal tuleneb palju probleeme sellest, et turg on täiesti korrastamata. Sel alal tegutseb palju selliseid, kes ei peaks seal töötama. Ja osad, kes võiks, ei tihka selle töö negatiivse kujundi pärast. Umbes nagu kunagi oli kaubanduses putkamajandus, mäletate, terve linn oli väikseid putkasid täis, nagu Kadaka turg, kus siis mingid tädid müüsid kõiksugu asju, sigaret hambus ja nägu paistes. Sisuliselt toimib seksiäris samasugune putkamajandus, Kadaka turg, kuigi võiks olla korralikud supermarketid ja kaubamajad. Isegi garantii teenustele. Praegu on nii, et milleski ei saa olla kindel, enamikul juhtude saad petta, ja vahel saad ka midagi head. Ja nõudlus võiks veelgi suurem olla, kui kvaliteet oleks parem. Mina näiteks ei tahtnud Kadaka turule üldse minna, aga Rimis käin heameelega iga päev. See võib olla ka põhjus, miks hoitakse seksiäri põranda all: muidu hakkab seal enamus mehi käima. Ja viivad oma raha kõik sinna. See Mikkodele ei meeldiks.

Ja kas näiteks enamus poemüüjaid või ütleme siis et isegi arste on tervetest peredest, täiskarskete vanematega, kes pole kasutanud laste peal vägivalda; ja siis veel laitmatu haridusteega?! Julgen kahelda.

Inno ütles ...

Ja mis meesprostituutidesse puutub, siis miks ei võiks neidki olla?! Praegu on naistel samapalju või rohkemgi raha kui meestel, eriti Põhjamaades. Soome naised on mindki kunagi kõrtsis rebinud ja igasugu ettepanekuid teinud, ja ausalt öeldes, parema puudumisel oleksin ise ka nõus raha eest oma seksiteenust pakkuma. Nüüd muidugi ma ei kujutaks seda ette, aga varem, kui sobivat kaaslast polnud, siis oleksin võinud sellega vabalt tegeleda. Täiesti win-win bisnis on seksiäri, ei pea kedagi tüssama ega petma, umbes nagu hotelliäri. Kus hea teenuse eest ollakse nõus maksma väga head hinda. Ja kõik on rahul. Pealegi, seks maandab väga hästi pingeid, paremini kui ükskõik milline saun, massaaž või tablett.

Anonüümne ütles ...

Küsimus Innole kui prostituutide kasutajale: kas ei hakka vastu seks naisega, kes enam kui tõenäoliselt teeskleb, kellele on see vastumeelne ja kes pärast sinuga seksimist mõtleb võib-olla enesetapule? Just see on see asi, mis mind prostituutide ostjate juures on alati hämmastanud ja huvitav oleks kuulda sellele vastust.

Inno ütles ...

Ma ei ole prostituutide kasutaja, pole seda kunagi olnud.

Olen seksinud naistega, kes seda ise on tahtnud, nagu näiteks Ingrid Veidenberg-Tähismaa, ja kui selle eest on raha küsitud, siis olen ka maksnud. Olen selline loll helde inimene, mul pole kahju olnud.

Kusjuures Ingrid teeskles, talle oli see vastumeelne, ja ilmselt mõlgutas ka enesetapumõtteid, kui elas koos ja pidi seksima mehega, keda ta ei armastanud. Ja lõpuks seksis vaid siis, kui talle lõhnaõli, sõrmuse või kõrvarõngad kinkisin.

Suur osa nn abielunaisi käituvad nagu prostituudid, ja neile on vastukarva, kui mees oma raha kuhugi mujale viib. Kogu küsimus ongi rahas. Osa naisi on isegi küsinud: oot, abielu, kas see on see, kus mees tahab tasuta keppi saada?!

Anonüümne ütles ...

Kas need lõbumajas käikude kirjeldused, mida sa vahepeal siin-seal avaldasid, olid siis puhas fiktsioon?

Inno ütles ...

Ei kommentaari.

Anonüümne ütles ...

Kuhu see ausus ja avameelsus siis korraga kadus??? (Mitte et ma arvaks, et te selle kommentaari avaldate.)

Anonüümne ütles ...

sellest on veel arusaadav, et kui on täiskasvanud naine ja töötab iseseisvalt(meeldib ja vajaduse järgi), aga need kupeldajad, sundijad, narko ja alkovärk, võlgadesse mässimine ja subotnikud - see on küll jama, selleks peaks asi ikka legaalne olema, et naised kannatada ei saaks.Ja veel, hommikul vaatasin oma tuduvaid tütreid ja mõtlesin, ei taha teile prosti elu, ei taha.

Anonüümne ütles ...

muuseas, mulle küll putkamajandus meeldiks, sest see on huvitav, supermarketid on igavad ja asuvad kodust kaugel.Tuled reedel koju, käid 30 km kaugusel poes ära, kodus avastad, et munad ja või jäid ostmata, kohalik pood aga pillid kotti pannud, krt. siis ajab hinge täis küll.Ja üldse imelikke asju võrdled - putkamajandus ja prostitutsioon!Minust olid putkad legaalsed.

Inno ütles ...

Putkad olid muidugi legaalsed, aga värk oli nimelt selline, et kui said sealt keala mingi saasta, ja sinna tagasi läksid, lootuses õiendada, siis selgus, et see putka on juba pillid kotti pannud ja asemele tulnud mingi teine. Tule eile meile! Haisvad ja rääbakad putkad pole mingi lahendus. Ja neid ei saa võrrelda väikepoodidega, mis tõepoolest pärast Eesti liitumist ELiga pillid kotti panid, sest pole mõtet väiksesse poodi, mis niigi ots-otsaga kokku tuleb, vedada vett ja ehitada sinna kanalisatsiooni (ca 100 000 kroonine investeering!!!), nagu euronõuded ette näevad. Neid pole ka praeguse ELi väikepoodides, nii et ma ei saa aru, miks Eesti endale sedavõrd nürid kohustused võttis. Kas tõesti ainult selleks, et valitud tegelased (Ilvese enda partei sotsid kusjuures) saaks äriklassis Brüsseli vahet sõeluda?!