kolmapäev, 13. august 2008

Ja spordiga võiks ka tegeleda

Tundub, et Balti riikide juhte on tabanud motivatsioonipuudus, kui nad rähmlevad kuskil Tbilisis ajal, kui nende enda majandused kiratsevad ja sportlased pole võitnud olümpial veel mitte ühtegi medalit, ja kui Gruusial hoiavad nagunii silma peal ÜRO, NATO, EL, OSCE, Punane Rist jms organisatsioonid koos vastava ala tippspetsialistidega.

Parem tegeleda koduste asjadega. Näiteks väiksel Soomel on juba kuld ja pronks, Tšehhil kaks kulda, Slovakkial kuld ja hõbe, Rumeenial kuld ja kaks pronksi, Sloveenial ja Rootsil hõbe, isegi Aserbaidžaanil kuld ja kaks hõbedat. Samas kui Gruusial kõigest pronks ja suurel Ukrainal vaid kaks pronksi. Poolal samuti mitte ühtegi medalit.

Tundub, et riigid, kes spordis ei hiilga, on muul alal väga sõjakad. Millegagi peab ju silma paistma, eksole. Või mis?

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eestlastel pole mahti võistelda,nood parandavad seal pead riisi viinaga.Algust sai tehtud ju Viljandi folgil.
Eesti sportlaste probleem on hiinas see,et nood ei tarvita kohalikku dopingut-ei söö koera liha.Aafriklased söövad ära tiigri saavad tiigri jõu,pistavad pintslisse lõvi saavad lõvi võimu,sööks eestlased koera liha saaksid koera kiiruse.
Teise päeva üldjärjestuses olid eestimaa esindajad 86 kohal,edestasid soomet, poolat,leedut.Tänast seisu ma ei tea,ei leia üles seda veebi,ei leia üles üldjärjestust.Medalite järgi jah pole eestimaa esindajaid märgitud.
Tähtis pole võit aga koera liha pugimine ja riisiviina viskamine!

Anonüümne ütles ...

Mis neist medalitest taga nutate. Peaasi, et eestlased sporti teevad, eriti tervisesporti.

Anonüümne ütles ...

Paraku gruusidel kaks kulda ka. Niisamuti kui Venemaal. Niiet vähemalt selles osas seis viigis :)