reede, 8. august 2008

Saakašvili eeskujud on Stalin ja Beria- vaadake siis, keda toetab Mart Laar!!!


Väljavõte ajalehe Guardian veebist.

Nagu kirjutab Guardian, ütles Gruusia praeguse presidendi hollandlasest naine Sandra Roelofs, et tema abikaasa Mihhail Saakašvili eeskujud on kunagised Gruusia "suurkujud nagu Stalin ja Beria". Ning et Saakašvili alustas oma presidendikampaaniat 2003. aastal Stalini kuju ees Gori linnas.

Kas see ei pane mõtlema?

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuna on olümpia aeg ja nüüd selline probleem sõda valla ja Mart leiab kah ebapasliku aja kirjutada reziimidest ja diktaatoritest kes olid illuminaatide käes hüpiknukud siis ma ei saa jätta mainimata,et mina soovitaks võtta eeskujuks ikka kõrg kultuuri juhtivaimaid mehi,näiteks Konfutsiust jpm vana hiina kultuuri omi.
Tänase päeva pildi panen kokku sedasi,vahetult enne olümpiamängude avamist Kuku raadiosse helistajad avaldasid oma arvamust hiina kohta,enamus neist olid halvustavad ja ma kiiruga kirjutasin oma arvamuse,ja oh sa üllatust Kuku diktor luges minu kommi ette Hip!Hip!Hip!Hurra!Suured tänud ilusa jaalega diktoritrissile,hm.
Ja nüüd delfi kommidest selgub,et hiinas keegi reporter suutis ennast ja ka teisi reportereid täis teha...Ei ole mõtet joosta peaga vastu müüri,tobu.Too lollakas tuli maha tegema hiinat.No sõimaku hiinat peale olümpiat aga mitte olümpia mängude ajal,ja tema ülesaanne on ikkagi röökida ainult spordi teemadel.Eks see olnud eliidi tellimus.
Et noh,te eliit kes olete illuminaatide käpa all õppige lugema,lugege raamatuid ja tehke pilti.

Anonüümne ütles ...

Ja John Laughlandi peate te nüüd kõige paremaks allikaks?
Samas kui otsida siis võib internetist leida ka seda, et kõik eestlased on "fašistid" ja nad tuleks hävitada, eksole.

Kui tulevikus peaks olema Eesti kord siis vaatame mida te oma blogis avaldate. Ehk lähete välja deržavaa vabastajatele punaseid nelke kinkima?

Inno ütles ...

Milleks demagoogitseda? Tsitaat ei pärine mitte ajakirjanikult, vaid Saakašvili naiselt.

Anonüümne ütles ...

Üldlevinud eksiarvamus on, et J. Stalin oli grusiin.
Stalin ei olnud grusiin, Jossif Džugašvili ehk Stalin oli rahvuselt osseet, seetõttu vihkas grusiine ja kõike gruusiapärast ning oseedina armastas venepärast.

LPR ütles ...

Loen tanasest Washington Postist, et Shakasvili ytleb, et enam ei ole asi Gruusias vaid "Ameerika v22rtustes?"

Fucking asshole.

Kuni selle momendini olin Grusiinide poolt.

Anonüümne ütles ...

Mind paneb mõtlema hoopis see, et x-päeval viskavad vene lennukid pomme tallinnale ja paldiskile, et vene vabatahtlikud seavad rakvere-narva maanteele kontrollposte ja vene reaktiivmiinipildujad laastavad meie positsioone...

Hetkel toimuv on selge MÄRK.

Anonüümne ütles ...

Meie vaenlase vaenlane on meie sõber! Praeguses olukorras, kus Putini diktaatorriik on kõige suurem oht meie iseseisvusele ja säilimisele riigina, kus eestlased on peremehed, peame tegema kõik mis võimlik, et toetada Gruusia võitlust Vene impeeriumi vastu.

Unknown ütles ...

to:-) kallista tammepuud. kaua sa ikka kallistad? ma kallistasin 19 voi veel enam aastat mite vahem puud, vaid sittade geenidega eesi naist, kelllega onnestus ka lapsed teha. muudax puu ringi_

Anonüümne ütles ...

Veelkord sellest kellest eeskuju võtta.
Õudsalt mõnus on kui elu jälle kord veeretab su teele kingituse.
Vaimses maailmas mõistetakse kingituse või pärli all mitte eset ega raha aga mõnda head mõtet või informatsiooni mis viib sind edasi või muudab su elu kardinaalselt paremaks,teeb õnnelikuks ja rikkaks,info mille kallal on tehtud tööd aastaid ja jõutud sõnumini,mille peale keegi või paljud inimesed on kulutanud otsinguid aastaid või aastasadu,no umbes-täpselt sedasi.
Ja see sõnum on pandud kas mõnda õpetusse või filmi.Vaat kus lugu jah,teised teevad tööd aastaid selleks,et saavutada soovitud sõnumit või tulemust ja kogu selle töö viljad on edasi antavad ühe filmi jooksul mis kestab vaid poolteist või kaks tundi.Filmi vaataja saab põhimõtteliselt tasuta kahe tunni jooksul teiste tehtud töö ja vaeva mille peale kulutati aastaid või isegi aastasadu.
Täna elu kinkis mulle sellise kingituse,pärli.Selleks oli dok.film "Köielkõndija",
"MAN ON WIRE".Selle filmi kulminatsioon oli tolles kus ta käis word trade business centre katuste vahel köie peal.See on ju 450 meetri kõrgusel kus tavaliselt on tugev tuul või võib ilmuda ootamatu ja tugev tuuleiilike mis...
Selle filmi sõnum oligi mulle pärliks.Ma vast pole varemalt elus sellist pärlit saanud.
Peategelane Philippe andis ikka väga võimsa eeskuju tervele maailmale.Kes seda filmi vaatab sellel ei teki enam kahtlevaid ega kõhklevaid küsimusi iseenda ja oma eesmärkide saavutamiste suhtes.
Minu arust tolle filmi vaatamine peaks olema koolides kohustuslikuks.
Nüüd ma tean mikspärast Prantslased on nõnda õnnelikud ja vabad,naudivad iga eluhetke...