pühapäev, 24. august 2008

Veel Eestist kui mitme näoga Janusest


Väljavõte Postimehe veebist.

Kas pole huvitav uudis? Et Eesti tahtis Soomelt veel Pasi soomukeid osta, neid, mida Eesti sõjavägi kasutab...ülatus-üllatus...Afganistanis. Ja kui Soome pool ütles, et neid saab edaspidi kasutada vaid Eestis, ütles Eesti pool sellele pakkumisele ei. Et siis mis värk on?! Rahvale aetakse puru silma ja öeldakse, et relvastust on vaja juurde, kuna Eesti on Venemaa poolt ohustatud, aga tegelikkuses viiakse relvastus hoopis Eestist välja. Et siis niimoodi paanikat tekitades ja kavalusega maetakse rahva raha sõjategevusse Afganistanis?! Mis nagunii on läinud juba üle süütute inimeste hävitamiseks, ehk genotsiidiks, milles Gruusia süüdistas Venemaad. Aga, lubage küsida, millega tegelesid Iraagis 2000 Gruusia sõdurit?! Kas sõda Iraagis, kus nn liitlased on valinud kodusõjas ühe, sunniitide poole ja sellega välja vihastanud šiidid nii Iraagis kui Iraanis, kas see pole genotsiid?! Ja nende genotsiidide õigustamiseks, kauge sõjategevuse finantseerimiseks leitakse nüüd põhjuseid nagu Venemaa. Mis see siis olgu?! Kas see pole kuritegelik oma rahva suhtes, poliitikutel niimoodi talitada?!

Ja aitab küll Eestil sõdimisest kaugetel maadel! Mis kasu sai Gruusia sellest, et hoidis suurt armeed Iraagis? Vastupidi, kui abi vaja oli, siis polnud neid mehi kusagilt võtta. Kui oht on lähedane ja oma kodumaale, siis tuleb unustada kauged sõjad. Ja marss ka eesti poisid Afganistanist ja Iraagist koju! Kui juttude järgi võib Venemaa Eestit iga hetk rünnata, siis mida need poisid seal teevad, ja Eesti sõjatehnika? Kõik paluks koju tagasi tuua! Ja ruttu! Ja siis pole vaja ka neid soomukeid juurde osta.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Afganistaaniga on lood sedasi.
1.Juba nõuka ajal nõuka propaganda masina meedia kirjutas FBI-CIA ja muude luure agentuuride poolt sooritatud narkoärist,kuis nood vedasid afganistaanist militaarlennukite abil narkotsi USA-sse,keegi neid ei kontrolli ju.
Rahvasuu teadis sellest ajast rääkida,et vene punaohvitserid ajasid samuti narkoäri,ühtedes kirstudes tulid tagasi meie sõdurpoisid teistes olid narkootikumid...
2.Tänasel päeval Pakistaanlased räägivad,et taliban olevat hävitanud mooniväljad aga ameeriklased andnud afgaani talupoegadele raha mooniseemne külvamiseks...
3.Küsimus suurele ringile.
KUI MITU AFGANISTAANI ON EUROOPAS?
Iirimaal pole neid ühtegi.Mikspärast siis ei lasta afganistaanlasi põgeneda sõja kolde eest ära kui NATO ju "kaitseb" nende kodumaad "pahade" talibanlaste eest? Küllap sellepärast ei lasta afganistaanlasi euroopasse,et nood ei pääseks rääkima tõde,ei pääseks avalikustama mis tegelikult toimub afganistaanis.
4.Kui palju me teame meie sõdurpoiste elust ja olust afganistaanis? See on ikka päris imal jutt mis sealt tuleb meedia vahendusel.
5.Miks NATO ei pea sõda kolumbia vastu? Vastus,küllap on NATO-l kolumbia narkoäris aktsiad sees.
Kolumbiast veetakse narkotsi allveelaevade abil USA-sse,selle kohta on ka netis teksti üleval.
Millega üldse tegelevad allveelaevad tänapäeval? See on ala millest vaikitakse.Tean inimesi kes teavad öelda,et allveelaevade abil pannakse toime suurema kaliibrilisi kuritegusid,estonia uputamine oli ka seotud allveelaevadega.Evelyn sepp ei kirjutanud isegi avaldust politseisse,kuradima silmakirjatseja.
Hüüa,illuminaatide hüpiknukud ahju!

Anonüümne ütles ...

no jah. nõuka ajal oli ka nali, et kuidas lollist saab kultuuriminister. et sõnale loll, tuleb kahele viimasele l-le kriips peale tõmmata.