pühapäev, 16. november 2008

Üks huvitav tagasiside mehe ja töö teemal

Saabus üks huvitav tagasiside mehe ja töö teemal, õigemini viide ühele esseele (Elu nagu porno):

http://ranprieur.com/essays/youporn.html

Tõepoolest, nii see paraku on (kes inglise keelt ei valda, neile lühike kokkuvõte: naised jahivad rahakaid mehi ja selleks, et naist saada, peab mees rabama kõvasti tööd, ent hiljem, pärast tööd, on ta enamasti liialt väsinud, et naist saada; naised rabavad omakorda tööd, et olla meestega võrdsed).

Kõige lihtsam on sellesse rattasse mitte sattuda. Ent seda on lihtne öelda, eksole. Keegi ei taha sellesse rattasse sattuda, aga kõik, või ütleme, et enamus satuvad. Ja sealt välja rabeleda suudavad vähesed.

Elus kipub olema ka nii, et mees rabab hullupööra, et naisele meeldida (sest naine annab algul mõista, et talle meeldib, kui mees teeb palju tööd ja tal on raha, et osta ilusaid asju). Ent mingil hetkel harjub naine sellega ja ta ei tunnusta enam meest. Hakkab võtma loomulikuna seda, et mees teeb rasket tööd. Siis on loomulik, et mees hakkab pidama armukesi, käib prostituudi juures, kus teda tunnustatakse selle eest, et ta tööd teeb ja raha teenib. Või kes on rahul ja õnnelikud palju vähemaga kui mehe enda naine.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ma olen mõelnud, et te võiksite nagu ajalehedki hakata avaliku elu tegelastelt oma lugude ja arvamuste jaoks kommentaare küsima.
Ja seejärel need kommentaarid siia kommentaaride lehele riputada.

Ei ole ju probleem helistada Erich Kriegerile või Lauri Vahtrele või Jan Uuspõllule ja küsida mida tema Reformierakonna sellisest käitumisest või äraväsitatud meeste teemast arvab.

Blogi contendile kohe väike ja sisukas lisaväärtus.