teisipäev, 16. detsember 2008

Inno-Irja kohvik ühineb õnnesoovidega Hans ja Selle Luigele


Väljavõte tänasest Päevalehest.

Palju õnne Sellele ja Hansule pisitütre sünni puhul!

Juba eilne sündmus, nagu võib aru saada, aga millegipärast pole sellest kuskil uudist olnud. Ei tea, miks.

On kuulda olnud, et Hans ja Selle ei ela enam koos, Selleke on lausa Ekspress Grupi ettevõtetest taandunud. Ja elab eraldi majakeses. Hans pidi elama koos Kristiina Tänavsuuga, oma sõbra Peep Mühlsi naise Kersti Tänavsuu õega. Küllap neil on iga päev üks pidu ja pillerkaar, sest Mühls on kõva naiste-, nalja- ja napsumees. Nii nagu ka Hans. Viimasel ajal on veel narkots ka lisandunud. Kokaiini panevad kõik tegijamad ärimehed ja muud ka, kellel raha või tutvusi.

Mis see põhjus võis küll olla, et Hansuke Sellekese niimoodi enne lapse sündi maha jättis? Kas Hansa tahtis niiväga poega. Ja sellepärast loobus Sellest, et too poega ei saanud. Hea, et Selle veel ellu jäi, Inglise kuningad on oma naistel selle eest päid lasknud maha lüüa, et nood poega ei sünnitanud. Või on põhjuseks liiderlik eluviis, millele Selleke Naistelehes viitas. Või on hoopis Selle leidnud omale silmarõõmu ja pettis Hansu. Või mis.

Vihjaku see, kes teab täpsemalt.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sellel ja hansul on ju poeg juba...

Anonüümne ütles ...

Hansa ei jätnud Sellet maha. Selle jalutas lihtsalt minema, kuna ei viitsinud enam Hansu üleaisa löömist taluda.
Kuna Selle on Hansu elus olnud juba väga väga kaua, usun, et küll nad jälle kokku kolivad mingi aja möödudes.... küll jälle kõik andeks antakse!