teisipäev, 9. detsember 2008

Päeva soovitus: president Ilvese ettekanne juutuubis



Minu meelest väga kõva sõna! Peast (vähemalt jäi selline mulje) ja oma sõnadega, ladusalt räägitud. Tubli, Tom! Hakkab tulema!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ai-ai-ai! Tekst on tal ju all vasakus nurgas kaadrist väljas. Spikerdamise asemel võiks nii lühikese teksti ikka korralikult pähe õppida.

Anonüümne ütles ...

No seletage siis lahti milles see kriis seisneb!
Millised küsimused on aktuaalsed ja tunduvad olevat ületamatud?
Kui IMF on mäda siis miks mitte kasutada muude maade pankade teenuseid,näiteks Islami omi,või hiina või jaapani!!
Kui palju on meie firmasid aafrikas või indias? jne.
Ma olen veendunud,et IMF eeskujul kohalikud pankurid püüavad tekitada juurde panga orje ja ettevõtjad selle väljamõeldud finantskriisi abl püüavad sundida viletsama palga eest tööle.
Kuku raadio saates suur hiina 2008.08.28 on tõestaud kuis muuta meie kodumaa püstirikkaks!!!
Logistikud teenivad miljon krooni aastas...oleks mul miljon krooni...www.logi.ee...Tartu Hoiu-Laenuühistu samuti lubas muuta meie kodumaa püstirikkaks!!Ostke nende osakuid!
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Maha loetud, lõpp vajus ära, kokkuvõte puudus!

Kati

Anonüümne ütles ...

See ei puutu küll sellesse loosse, aga üks väike teema soovitamine.

Peagi tulemas jõulupeod ja riigiametid hoiavad omasõnade järgi sellelt kokku. Tühjagi, riigiametnikud peene nipi välja mõelnud kuidas maksumaksja kulul juua.

Majutus -ja söögiasutused ei esitagi arvet jõulupeo eest, arve esitatakse konverentsiteenuse eest. Et nagu oleks mingi tähtis koosviibimine olnud. Kõik ok ju.

Üks endine Kaitseministeeriumi kantsler kasutas seda nippi oma joomaarvete tasumiseks. Härrale meeldis restoran Italgo, noh see, mis Pärnu maanteel politseimaja ja draamateatri lähedal. Mees tellis seal iga õhtu ühe kena prae ja jõi peale Hennesy või Larseni konjakit, noh pudel või kaks kulus õhtul ära. Kantslerihärra polnud ka kitsi, tegi sõpradele-joomakaaslastele välja. Ainult, et arve läks ministeeriumisse.
Egas siis igapäevaselt arveltatud, restoran Italgo esitas arve kuus korra Kaitseministeeriumile. Arvel polnud muidugi mingeid kalleid jooke - asutus ostutas konverentsiteenust. See süsteem toimib siiani.