neljapäev, 18. detsember 2008

Väikse Irja palve onu Raivole


Väike Irja isaga.

Armas KaPo juht, onu Raivo Aeg!

Lugesin täna Postimehest sinu intervjuud ja sain kohe väga rõõmsaks. Ütled seal, et KaPo onud uurivad võrdselt kõiki korruptsioonijuhtumeid ja et pole vahet, kas kurja teevad Reformierakonna onud või Keskerakonna onud. See on tore, onu Raivo!

Väiksel Irjal on Sulle, tähtsale onule, üks suur palve. Palun uuri, kuidas on võimalik, et Tartu linnavaitsuses võeti eelmisel aastal vastu otsus, et väiksele Irjale ja väiksele Innole ei anta mingil tingimusel kohviku tegemise luba. Väikse Irja ja väikse Inno sõbrad Tartu linnas on nimet kinnitanud, et sellise otsuse võtsid vastu Reformierakonna onud ja tädid, sest väike Irja ja väike Inno kirjutasid Reformierakonna onude ja tädide kohta pahasti. Karistuseks selle eest saatis Tartu linnapea, onu Urmas Kruuse eelmisel sügisel väiksele Irjale kurja kirja, kus ähvardas teda 18 000-kroonise trahviga. Väike Irja polnud selle trahvi ära teenimiseks mitte kui midagi teinud.

Armas onu Raivo! Mina usun sinusse! Usun, et sa ei täida kellegi poliitilist tellimust ja et KaPo onud on kõige paremad onud maailma peal. Nüüd palun hakka kohe uurima, miks Reformierakonna onud ja tädid väikest Irjat Tartu linnas kiusasid ja tal sinna kohvikut teha ei lasknud. Uuri palun järele, kas siin on onu Neinar Seli käsi mängus. Kui sa ikka mõtlesid seda tõsiselt, et ka Reformierakonna korruptsioonile ei vaadata läbi sõrmede.

Jään siis ootama, onu Raivo! Rõõmsaid jõulupühi sulle väikse Irja ja väikse Inno poolt.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ei usu, et nad kohe blogipostituse peale uurima hakkavad. aga kui teil on mingeid tõendeid, nt see trahviähvardus, siis võiks ju politseisse või kaposse ametliku kirja/avalduse kirjutada, sellele nad peavad vastama. siis oleks ju huvitav ka siit blogist asja käiku jälgida?

Anonüümne ütles ...

mis värk teil selle nainar suliga on? kas see teema ei vääriks siin ka rohkem kajastamist.. mine tea, ehk kapoonu raivo saab ka mingi asjaliku vihje, sest räägitakse ikka igasugu sulitempe mehe kohta

Irja ütles ...

Põhimõte selles, et Tartu linnavalituses võeti vastu otsus, et meile ei anta Tartu linnas ühtegi luba. Ja Tartu linnavalitsust kontrollib kes? Eks ikka seesama Suli.

Anonüümne ütles ...

Höh. Kõigepealt tuleb kapol ikka Kilulinna asju uurida, seal on kõige suurem korruptantide ja kriminaalide pesa.