laupäev, 10. jaanuar 2009

Ettepanek: rahutumad eestlased Palestiinasse; Eesti-Palestiina vabariigi dream team



Palestiina (vasakul, allikas: Wikipedia) ja ajalooline Rooma riigi Juuda provints (paremal, allikas: Wikipedia)

Vaatamata sellele, et venelased Eestis on reaalsus ja ajalooline paratamatus ning nii kaua kuni Eesti on Euroopa Liidu liige (ilmselt veel aastakümneid), pole venelasi väevõimuga välja ajada võimalik, vaatamata sellele on eestlasi, kes pole mingil tingimusel nõus venelastega koos ühel maal elama ning nendega sõbralikult läbi saama. See tundub paljude jaoks kohe vastuvõetamatu, kuna nende jaoks iseloomustab riiki rahva etniline puhtus. Mida teha? Oleme Irjaga seda teemat vaaginud nii- ja naapidi ning täna jõudsime ühe võimaliku lahenduseni: eestlased, kes pole nõus venelastega sõbralikult läbi saama, võiks luua omaenda riigi kusagil mujal, soovitavalt Venemaast kaugel. Ja see koht võiks olla näiteks Palestiina. Kusjuures täitsa võimalik, et eestlased ongi Palestiinast pärit, lihtsalt vastavad ürikud on hävinud.

Miks on see hea? Esiteks saaks need tõelised eestlased, kes sinna kolivad, lahendada aastakümnete või isegi aastasadade pikkuse vastuolu juutidega, kuna Palestiinasse on kolinud elama ka eriti tõupuhtad ja sõjakad juudid. Ning palestiinlased, kes peavad nende sõjakate juutidega seal praegu hakkama saama, saaks oma peredega kolida Eestisse. Ning siis saavad puhtad ja sõjakad eestlased kasvõi aastatuhandeid pista Palestiinas rinda sõjakate ja tõupuhaste juutidega. Seejuures oleks see võitlus ka palju võrdsem kui kukepoks venelastega. Sest Venemaa on suur, Iisrael palju pisem. Eestlastele saaks siis appi minna ka sõjakate eestlaste suured sõbrad grusiinid, kes elavad seal palju lähemal.

Me panime Irjaga kokku ka selle tõelise ja tõupuhta Eesti Vabariigi, või siis Palestiina-Eesti vabariigi nn dream teami või unistuste valitsuse. See oleks järgmine:

President- Mihkel Viljasaak (endise nimega Mihhail Saakašvili, ta saab ilmselt Gruusias varsti kinga, olles telefoniga pähe virutanud igale teisele ministrile, ja siis on ta vaja kuidagi ära paigutada, ta paistab olevat tõeline eestlane, kuna saab tõupuhaste eestlastega hästi läbi ja tema kantselei koosneb juba nagunii suures osas eestlastest)
Peaminister- Mart Laar (kahtlemata kõige õigem valik sellesse ametisse)
Propagandaminister- Marko Mihkelson (ühtlasi riigi ainsa ajalehe "Eesti Eest!" peatoimetaja), abiminister Kaarel Tarand (ajalehe "Eesti Eest!" peatoimetaja asetäitja, presidendi kõnede kirjutaja)
Majandusminister- Raimo Ülavere (ta pole nõus kehvema positsiooniga, hoolitseb selle eest, et riigi rahakotist ei pudeneks mitte üks sent rohkem kui häda pärast vaja), abiminister Peep Vain (üleriigilise kampaania "Ole positiivne!" eestvedaja)
Rahandusminister- Taavi Veskimägi (kelle eestvedamisel teostatakse ulatuslikud reformid, sealhulgas Palestiina aladel elavate juutide ning lastetute naiste mitmekordne maksustamine)
Justiitsminister- Ken-Marti Vaher, abiminister Urmas Reinsalu (neil kahekesi koos on ühtlasi õigus muuta kohtuotsuseid ning jagada kohtunikele sunduslikke juhiseid, samuti katkestada kohtuistungeid, kutsuda istungitele omapoolseid tunnistajaid. Kohus on selles riigis ühe-astmeline).
Siseminister- Rein Lang (teostab järelvalvet Kaitsepolitsei üle)
Kultuuriminister- Hans Hadniel Luik (jagab välja kultuuripreemiaid riigitruudele loovisikutele), abiminister Juku-Kalle Raid (organiseerib riigivaenulike loovisikute ahjuajamist)
Välisminister- Toomas Hendrik Ilves (nõuab teistelt riikidelt äärmiselt lugupidavat suhtumist, on nõus suhtlema ainult nende riikide esindajatega, kes näitavad üles äärmist lugupidamist)
Kaitseminister- Risto Teinonen (kuulutab koheselt välja üldmobilisatsiooni ja sõja juutidele)
Haridusminister- Andres Herkel (algatab juudisõbralike raamatute põletamise ning viib koolides sisse kohustusliku religiooniõpetuse), abiminister Lauri Vahtre (kirjutab patriootlikus vaimus ümber ajalooraamatuid, tema värskeim teos on: "Valesti mõistetud kangelane- Mihhail Saakašvili alias Mihkel Viljasaak")
Sotsiaalminister- Varro Vooglaid (hoolitseb selle eest, et igas peres oleks vähemalt kolm last, keelab abordid surmanuhtluse ähvardusel)
Võrdõiguslikkuse minister- NALJA TEETE VÕI? Eesti riigis on naiste koht kodus!!!
Rahvastikuminister- Margus Lepa (hoolitseb muu hulgas rahvuspuhtuse eest, abielud sama soo, teise rassi või teise rahvuse esindajaga on surmanuhtluse ähvardusel keelatud, legaliseerib mitmenaisepidamise)
Kaitsepolitsei juht- Andrus Ansip (tema juhtida on riigi võimas, 100 000-pealine koerte-armee poliitiliste oponentide jälitamiseks ning näksimiseks)
Kaitsevägede juht- Martin Helme (hambuni relvastatud ja magadeski valvel)
Kirikupea- Andres Põder (samas ka inkvisitsioonikohtu esimees)

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga Iisraeli poolt okupeeritud Palestiina alad on ju vene juute täis, ei pääse eestlased sealgi venelaste kui okupantide jutust... Aga dream-team on suurepärane. Teie blogi läheb iga päevaga aina paremaks!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

"Juku-Kalle Raid(organiseerib riigivaenulike loovisikute ahjuajamist)"
Mis moodi? Mida sa selle all mõtled?
Ma ei saa aru sellest arvatavasti ületähenduslikkust mõttest.Kas võiksid lahti seletada?

Anonüümne ütles ...

See on küll huvitav seisukoht... Et siis eestlased kuhugi mujale? Milles peaks seisnema "venelastega hea läbisaamine"?

Praktika iseenesest pole muidugi uus. Seda prooviti juba 1941 juunis ja 1949 märtsis.

Iseenesest õige - kui ikka põlisrahvas tulijatega läbi ei saa, siis tuleb nad võimalikult kaugele jalust ära saada. Palestiinasse näiteks.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Sulle Inno jääb üle Maksuameti peadirektori soe koht...
Irja saab portfellita ministri koha...
Selle postituse nali tundub mulle olevat kuidagi mitte päris Inno ja Irjalik,justkui miskit on mäda...
Kuidas siis ikkagi niimoodi,et teed nalja Juutide teemal?
Jah anna mulle andeks aga ikkagi see nali...Kuidas saab see olla nali kui väikeettevõtlust ei peeta mitte kui miskiks? Kuidas siis ikkagi nii,et Get a life!
Kuidas me ei peaks hoolima mida teevad Eestimaal olevad pangad kui kogu maailma pangandus on juutide käpa all??!!!
Sul on miskit Juutide ja
Mart Laariga väga olulist mis sind lummab...suur raha teeb pimedaks ja muudab hoolimatuks igasuguste rahvustunnete suhtes...
Ei noh igal inimesel oma elu ja ma olen siin blogis külaline jne.
Nii,et parem ma ei võta enam sõna arvatava Inno ja Mart Laari,ning juutide seose teemal sest olete Irjaga kahekesi parimad üle terve Eestimaa...kardan kaotada sind...armastan vaid sind.)))Möö!

Anonüümne ütles ...

Ratsionaalsem oleks neil eestlastel kes venelasi ja nende transiiti (ja mida iganes taga) igatsevad Venemaale kolida. Juudamaa kõrbed on iidamast-aadamast liiga tiheda asustusega aga Venemaal on palju hõredalt asustatud maad. Putin ju kutsubki inimesi juurde.

Kuhugi Kaug-itta sobiks ju hästi uus Eesti ANSV, seal saaks asutada linna Novõi-Talin ja Vene naftatransiit muudkui kimab. Ponkssõduri kingiks ka neile. Kui vaja siis Savisaar saaks seal kuberneri ametiga kindlasti hiilgavalt hakkama.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

anole 13.42
Huvitavad mõtted sul.
Ma arvan sa oled kade,et keegi teine peale sinu veel tahab rikastuda transiidi abil.
Su kommentaarist loeb välja ka see,et sulle ei lähe korda eesti majandus tervikuna ja riigi majandussurutisest välja toomine.
Kui see nii on siis sinuga käivad asjad lihtsamalt.Sind pole vaja saata nõnda kaugele kuhu sa teisi tahad saata...
Sinu tee on väga lühike.
Mine persse!