neljapäev, 22. jaanuar 2009

Üks põnev üleskutse


Väljavõte Videviku veebist.

Kas pole huvitav üleskutse: Eestis on võimukriis ja sekkuma peab rahvas, kaasa arvatud pensionärid. Et kaitsta oma õigust lubatud 15% pensionitõusule aprillist, mis peaks korvama vahepealse kiire inflatsiooni tõttu tekkinud kadu.

Mnjah, pensionärid on Eestis suurim jõud, neid on 400 000. Eks nad peavad ise otsustama, mida teevad. Ja keegi ei saa neilt võtta ära õigust otsustada. See on nagu karu, mis oli vahepeal suikunud talveunne, aga nüüd, tundub, on ta suudetud üles äratada.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tegelikult hämatakse praegu valitsuse tasemel täiega. Raha ei ole ja võtame selle pisku ära veel kõige nõrgematelt - pensionäridelt ja lastelt. Kuna sellelt valitsuselt pole midagi loota siis tuleks kiiremas korras algatada valimissüsteemi muutmise aktsioon. Muidu on samad värdjad järgmistel valimistel jälle eesotsas. Valimine peab olema nimeline ja kes mandaati ei saa see jääb kuni järgmise korrani ukse taha. Tänane loll valimiskord kus koha saab raha eest parteikassasse ja 0 häälega on oma aja ära elanud või õigemini olnud nürisünnitus.