esmaspäev, 19. jaanuar 2009

PÄEVA POMM: POSTIMEHE MAJAS END ÜLES POONUD ISIK OLI MARGUS ORG

Kirjasaatjad, kes laiali üle maa, annavad teada, et mees, kes end Postimehe majas 12. juhtkonna korrusel üles poos, oli Margus Org (40).

Pole teada, kas ja kuidas oli Margus Org seotud Postimehe grupiga.

Google'i otsingust võib välja lugeda, et Margus Org oli Fend Kinnisvarahalduse OÜ juhataja. Et ta elas Sakus, aadressil Pargi 10-6, kus tal oli möödunud aastal juunis, augustis ja septembris korteri enampakkumine. Esimese pakkumise alghind oli 900 000 krooni. Teisel ja kolmandal pakkumisel 800 000 krooni. Pole teada, mis hinnaga korter lõpuks müüdud sai ja kas üldse. Kokku oli laenu (hüpoteegi) summa SEB panga kasuks 1,3 miljonit krooni.

Margus Orgi nimi käib läbi tantsuklubi Stiil vilistlaste lehelt, kus on tema nimi näib olevat lahkunud isikute sekka hiljuti lisandunud.

Võib arvata, et kogu loost koorub välja ühe majandusraskustega silmitsi seisva isiku, võimalik et perekonna traagika. Raskes olukorras on praegu tõenäoliselt suur hulk inimesi. Praeguses olukorras on lausa kuritegelik valitsuse "tagumine paar välja" poliitika, kus osalevad täiel rinnal sotsiaaldemokraadid.

Siin väljavõte oksjonikeskkonnast auction.ee:

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tähismaade blogi paljastused on vägagi huvitavad, ja nagu kalevi lehtede pankrotiuudisest selgus- ka tõesed, panin lehekülje kohe lemmikute alla.

Anonüümne ütles ...

kohutavalt kurb. me ei tegele sellise infi seedimisega enne, kui oleme ise samas olukorras... aga üles puua? võiks ju reformivihkajaks hakata! mingit tööd ikka leiaks ja vaikselt reformi alustalasid uuristada...kuni kukub...nii et enam ei tõuse... ja enda elu läheb paremaks. juba laste vm lähedaste pärast ei tohiks nii lahkuda, sest halb mälestus püsib põlvest põlve. üks ütleb - minu isa (vanaisa) oli õpetaja, kunstnik, autojuht vms, teine ütleb - minu isa (vanaisa) poos ennast üles...

Anonüümne ütles ...

sitt mees , kes ei suuda iseenese problemidest muul moel välja tulla . Kas keegi sundis teda kinnisvara arendama?

Anonüümne ütles ...

Enesetappude koha pealt ma pean kordama nagu kägu seda mantrat:
Enesetapu mõtted on normaalsed ja need ilmuvad regulaarselt.
Enesetapu mõtted tähistavad ühe elu perioodi lõppemist ja uue algust.Mil tulevad pähe enesetapu mõtted siis tuleb midagi muuta enda elus,näiteks kasvõi:
1.hakata korralikuks 2.tõsta toas mööblit ümber 3.osta uus auto 4.hakata mungaks5.hakata usklikuks,jehoova tunnistajaks,kristlaseks,
moslemiks ,islami fundamentalistiks,5.külastada hullumaja,6.muuta hobi,
7.kui sind on tõstetud koos perega tänavale ja raha on otsas ja kui sugulasi enam pole ja sõpru samuti siis võib ju hakata vargaks ja röövliks varastada rikaste tagant ja neid maha koksata.Soovitan maha koksata pankureid piiramatus koguses.

Mis,kas Margus Org ei suutnud tagasi maksta eluasemelaenu ja korter võeti käest?
Ühes kahetoalises korteris saab elada koos kümne inimesega ja siis kui kõik võlad makstud siis saata liigsed inimesed järgmise juurde kel vaja maksta võetud laen.
Dublinis hiinlased elavad seismekesi 14 ruutmeetrises toas.
Kõik valged inimesed on minu arvates hiinlastest madalama rassi inimloomad,seega,14 ruutmeetrisesse tuppa peaks mahtuma elama 14 valget inimest...
Hüüa,vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

oma võimete analüüsimine oleks kasuks tulnud, uhkus ei lubanud nullist alustada ja oleks veel nullist, mehel oli pangalaenus kuus nulli sees!

Anonüümne ütles ...

mix küll kaabliga ja avalikus kohas?kas ta oli mingi sõnum sellega ajakirjandusele.väga visa hing die hard five lausa!sest 1.korda kukkus alla aga see ei lugenud vinnas ennast ülesse ja uuesti kuniks teises ilmas oli!ei tea kas nüüd kummitab ka seal.te seda vaimude ja nõidade teemat ka olete irjaga uurind vä?

Anonüümne ütles ...

13.12-le
Kas siis allaandmine läheb kokku uhkusega??!! Kuidas siis tema uhkustunne lubas alla anda?
Õigem vast on see,et eestlased on kole puised nii füüsiliselt kui vaimselt ja kompleksides.
Eriti paha on vaadata kolka elanikke sest nad külades närivad teineteistel närvid sisse ära ja suruvad endid üheskoos põhja....
Vargad ahju!