kolmapäev, 21. jaanuar 2009

Reformierakondlase kokkupõrge lehmaga - see on enne!


Väljavõte Õhtulehe veebist.

Tänasest Õhtulehest võib lugeda, kuidas Heltermaalt koju Käinasse sõitnud reformar Hannes Maaseli põrkas koos oma Wolkswagen Passatiga läinud kolmapäeva õhtul kokku lehmaga. Vaene mees pääses napilt eluga, tänu oma juhtimiskogemusele ja kiirele reaktsioonile.

Mnjaa. Mina ütleks, et see on enne. Väga halb enne. Võib arvata, et Reformierakond põrkab ka Europarlamendi ning kohalike omavalitsuste valmisel ühe väegade ebameeldiva elukaga kokku. Ja siis, sõbrad reformarid, kes te mul Tartus kirjanduskohvikut avada ei lasknud, ei päästa teid ka mitte juhtimiskogemus ja kiire reaktsioon.

Sest vaatke, see, millega te siis kokku põrkate, ei ole miski süütu mäletseja. See, millega te siis sarvipidi kokku satute, on teie omaenda ülbus, juhmus ning oskamatus oma vigu tunnistada ja parandada. Vaat nii.

Ja siis, kui te olete selle hirmsa elukaga kokku põrganud, teen mina ikkagi Tartusse, oma vanavanaisa ja vanaisa ehitatud majja kirjanduskohviku. Ja täpselt sellise nagu ma seda alguses plaanisin. Mõnusa, hubase, kus teenindajateks on hallipäised tädikesed ning noored emad joovad 10-kroonist kohvi. Loodan, et Neinar Seli on seks ajaks pankrotis ning et tema Taskus vilistab tuul.

Osake siis väärikalt kaotada, tuhajuhanid.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inglise keel on kenasti suus, saksa keelega pisut kehvasti, see germaani automark on siiski Volkswagen. Ein Volk, ein Reich, Ein Führer!

Anonüümne ütles ...

4.53-le
Kes on meie fürher?
Kas Madisson?
Estland,Estland über alles!
Hüüa,Vargad ahju!