reede, 9. jaanuar 2009

Sõnumeid Gruusiast: Saakašvili lõi peaministrit näkku ja viskas telefoniga


Väljavõte Foxnews veebist.

Gruusiast on tulemas taas ärevaid sõnumeid. Ajal, kui Eesti rahvas pidas rahulikku jõuluaega, ei istunud meie sõber, Gruusia president Mihhail "hull lendur" Saakašvili käed rüpes, vaid virutas riigi peaministrile rusikaga näkku ning viskas veel telefoniga takajärgi. Tekitades valitsusjuhile kehavigastuse, mida too hiljem Saksamaale tohterdama sõitis. Lisaks lubas Saakašvili valitsusjuhi ametist vabastada.

Vat selline, ütleme, temperamentne rahvas on grusiinid. Ja eks seal ole oma terake tõtt sees, kui Saakašvili ütles, et tema suur eeskuju poliitikas on Jossif Stalin. Juba on Saakašvili lubanud taas Venemaad rünnata, Gruusia koondab juba vägesid Osseetia piiri lähedusse. Elame-näeme, mis seal saama hakkab.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

selline temperamentne rahvas jah. samas on selle rahvuse hulgas üks vanamemm, kes on venemaa peaministri ja ekspresidendi emme. eks geenid mölla ka selles pisikeses mehes.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mobiiltelefon on külmrelv,kui tabad kolmandat silma siis hakkavad vaenlases pihta tagasipöördumatud protsessid...)))
Vaadake Koraanis on kirjas kõik kuidas asjad käivad...see kinga loopimine Bushi pihta ei olnud niisama emotsioonide ajendil toimunud akt...sellega käivitati ühiskonnas suured protsessid...nagu näete peale seda Sukasvili loopis telefoniga...see kingaloopimine muutis paljude inimeste arusaamu ja küllap ka käitumist...
Austaraalia aborigeenid varsti viskavad kohaliku presidendi suunas bumerangi...venelased viskavad Putja(see medvedjev pole keegi) suunas vodka pudeli...
Ilves saab varsti näkku kartulakoortega...jne.

Anonüümne ütles ...

Putini ema (Vera)ja isa(Platon) olid venelased. Egas kõik Gruusia elanikud automaatselt ju grusiinid pole, või mis.... ??

ehh, mis kuradi geenid.....