laupäev, 28. veebruar 2009

Inno ja Irja kohvik soovitab: mesi taruvaiguga



Soovitame soojalt, mesi taruvaiguga. Taruvaik ehk propolis on tõeline looduslik ravim, asendab põletike ravis edukalt apteegi-antibiootikume. Efektiivne ravim seente ja bakterite vastu. Talvel peaks olema kohustlik toidulisand kõigile külmas ja niiskes Eestis elavatele inimestele. Lisaks küüslaugule.

Ma olen nüüd juba nädala jagu teist tarvitanud, kaks korda päevas üks lusikatäis ja väga hästi on mõjunud. Enesetunne on väga hea. Ka Irja on võtnud ja kiidab, et on parem kui tavaline mesi. Mesi propolisega ei ole nii lääge nagu tavaline mesi, nii et võib terve purgi korraga nahka pista ilma, et süda läikima hakkaks. Väärt kraam. Saadaval peaks olema kõigis hästi varustatud toidukauplustes, samuti tervisepoodides.

5 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Jah nii mõnus on mett saiale määrida ja juua peale maapiima...
Mulle meeldib sedasi maiustada:võtan(võtsin) pätsi saia ühte kätte ja teise kätte poti täie mett,jõin mett ja hammustasin saia peale,kui mesi alla ei läinud piisavalt kiiresti siis jõin peale piiramatus koguses piima.))))
Väljamaal pole saadaval selliseid maitsvaid saiasid nagu on eestis...leivad on maitsetud samuti...
Kunagi levisid sellised jutud,et külmetushaiguste korral on kasulik juua kuuma piima meega.Ja siis kuumutati mett ja hävitati selles olevad ensüümid.)))
Õige on: külmetushaiguste puhul tuleb juua sooja piima meega.Mitte kuuma aga sooja.)))
Retsept on selline:kaks liitrit piima ajad soojaks,segad selle piima meega ja jood ära s.o.jood ära kaks liitrit piima mis on segatud ohtrasti meega,ning keerad paksude tekkide vahele magama.Ööläbi higistad haiguse koos piimaga välja,hommikul pesed dushi all endalt haiguse jäänukid maha.))))
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

mesi meeks, aga saiasööjad süüdistagu oma hädades küll vaid iseennast. teravili pole inimtoit. vaatamata sellele, et enamiku organism näib selle seedimisega toime tulevat.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

13.33-le
Ära räägi,saiaga jah ei maksa liialdada aga teravili on on olnud üks põhimisi toitaineid läbi aegade...teravili kõige ehedamal kujul on tangud...tangud on puhas vili,puhastatud vili...kõige naturaalsem asi maailmas mis on loodud...
Tangudest saab valmistada väga erinevaid toite,panna supi sisse või pudruna vms.
Tangusid peab hoolikalt pesema...
Ma tavaliselt teen sedasi,et pesen kraani vee all puhtaks,nopin kivid välja,lasen tangud keema,keedan paarkümmend sekundit siis valan vee ära ja panen uue veega ja sama lugu,alles kolmanda veega,millele olen lisanud soola ja tugevaid maitseaineid,keedan kümme minutit ja siis jätan seisma 12 tunniks,vahepeal valan peale keedetud vett...
Kui tangud on piisavalt paisunud siis lasen pannil soojaks,lisan mida tahes juurde sibulat või tsillit või kalakonservi või liha vms.ja valan igasuguste Hiina soustidega üle ja viib keele alla...taimetoit ja väga palju annab jõudu...
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Teraviljas on väga palju antimetaboolseid aineid, mis kahjustavad soolehattu ning töötlemata toitained satuvad vereringesse, kutsudes esile allergiaid ja tekitades vigastusi soolestikus. Teravili takistab paljude vajalike mikroelementide imendumist. Teravilja proteiinid meenutavad inimese endas leiduvaid proteiine, kutsudes esile ristreaktsioone ja autoimmuunhaiguseid. Lihtsamalt - terakesed ei taha, et neid ära süüakse aga inimesed ei saa sellest aru. Lisaks kõigele on teravili happeline süsivesik = osteoporoos, katkised hambad, rasvumine...
Teraviljas sisalduvad antitoitained takistavad ka tsingi, magneesiumi, kaltsiumi ja raua imandumist. Samuti on teraviljade toitainete sisaldus kalori kohta võrreldes juurviljade ja puuviljadega naeruväärselt väike - see müüt, et neist saame palju vitamiine ja mineraalaineid, on ainult teraviljatootjatele ja nendest surrogaattoitu valmistajatele kasulik.

Anonüümne ütles ...

20.49-le
Nisu idusid oled söönud?
Vargad ahju!