neljapäev, 5. märts 2009

Ansipil 100 mln osalus Emajõe Ärikeskuses?


Väljavõte Äripäeva veebist.

Kas pole huvitav uudis, et Ansipil on 100 mln osalus Emajõe Ärikeskuses, ehk firmas, millele kuuluvad Tartu kesklinnas Pläsku, Tasku, hotell Dorpat spa ja R-kioski mõõdus bussijaam. Mida Äripäev vahendab Eesti Ekspressist.

Mis võib ka tõele vastata, sest selliseid asju on Eestis ennegi olnud, ja midagi peab või pidi Ansip vastu saama selle eest, et lasi Neinar Selil röövida tartlaste käest bussijaama territooriumi ning anda vastu see kuut, mida nimetatakse bussijaamaks. Tegelikkuses pidi bussijaam tulema sellesse kohta, mida nüüd nimetatakse Taskuks ja kus on uhke eksklusiivsete kaubamärkide kaupluste promenaad. Midagi sarnast Tallinna Viru keskuse bussiterminaliga. Aga seda ei tulnud. Ja selle mittetulemise korraldas linnapeana Andrus Ansip.

Miks Ansip seda tegi või teha suutis? Sest Tartus puudub vaba ajakirjandus. Tartu ajaleht Postimees on Ansipi sõbra Mart Kadastiku kontrolli all, samuti on raadiojaamad Kadastiku ja Ansipi peremehe Neinar Seli kontrolli all, samuti kuulus tasuta ajaleht Tartu Ekspress Neinar Selile.

Tartu rahvas on üksikute tegelaste poolt täielikult kotti püütud. Info ei liigu. Arvamusi hoitakse kinni. Reform peremehetseb Tartus täiega, teeb mis tahab, paneb rahva raha ja vara vasakule (sellest on kirjutanud Äripäevas ajakirjanik Väinu Rozental), ja teised erakonnad nagu IRL, sotsid ja Kesk on võimetud midagi tegema. Kuna nad on ära hirmutatud, ja kodustatud. Nagu koerad keti otsas.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Lööge mind või risti, olen veendunud et Ansipil on Tartus Emajõe Keskuses osalus. Küsimuse peaks hoopiski selliselt tõstatama, kes on Tartus Ansipi tankist? Seli tankiste ma tean. Võimalik, et need kattuvad. Lugupidamisega "Teie Pärisorjuse tunnetaja"