reede, 13. märts 2009

PÄEVA POMM: Reform asus survestama Lauri Laasit


Väljavõte Delfi veebist.

Nagu teatavad kirjasaatjad, kes terased nagu nugised, kargas eile Reform Riigikogus turja Riigikogu liikmele Lauri Laasile, kes esitas peaministrile arupärimise, miks lasi Reform ühe oma liikme (endise Andrus Ansipi nõuniku) hullarisse panna ja viskas erakonnast välja vahetult pärast seda, kui see liige oli esitanud teravaid märkusi erakonna liikmete kohta internetis ja edastas selle kohta kirja erakonna liikmetele.

Teadaolevalt avaldati Laasile survet, et ta üldse oma arupärimise tagasi võtaks, siis et ta võtaks tagasi oma suulise arupärimise ning esitaks selle kirjalikult, et sellele saaks ka kirjalikult vastata ja ei tekiks mingit diskussiooni. Laasile oli lubatud lausa peksa anda. Vai-vai. Niipea, kui saame uut infot selle asja kohta, anname kohe teada.

Sellest juhtumist on olnud juttu ka kohvikus.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Teile tuleks hoopis üle turja anda. Mis siis nüüd on? Lass katsus Laasit ja selle eest sai ülesande lollustega riigikogus esineda.
Olete ise ju avaldanud Kiilase kirju, need ei ole mõistusega inimese kirjad. Aga ega need Inno kirjatükid on ka vahel sellised, et kutsu või arst

Anonüümne ütles ...

Oravaid päästab veel ainult viimnepäev!