reede, 13. märts 2009

Tubli, Tõnis!


Väljavõte Delfi veebist.

Tubli, Tõnis! Nii jätkata! Minister peabki õpilaste eest välja astuma, sest neile tehakse "ülevalt poolt" tihtilugu liiga. Ja loodan väga, et Metlevi juhtum ei jää viimaseks ainult seetõttu, et ta nö poliitiliselt korrektset arvamust avaldas, nüüd oleks aeg ka selle õpilase kaitseks välja astuda, kelle pihku endine sisiminister ja nüüdne koolijuht Tarmo Loodus mõni aeg tagasi koni kustutas. Tookord tambiti see õpilane maa sisse, nii et keegi tema kaitseks välja ei astunud. Tookord ütlesid sa, Tõnis, ise, et õpilased on ülekäte läinud ja nende "korrale kutsumiseks" tuleks karmimaid abinõusid tarvitada.

Juhtumeid, kus õpilasi nende arvamuste põhjal koolides diskrimineeritakse, on palju, ja kõik need tuleks avalikkuse ette tuua! Ning iga juhtumiga peaks tegelema minister isiklikult!

Inno ja Irja kohvik on alati olnud väljas nõrgemate eest ja taunivad IGASUGUST kooli poolset ülekohut õpilaste suhtes.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No kuulge, Tähismaad, ei maksa ikka võrrelda näppu ja nokut! Hea küll, otseses mõttes teiesugustel neil kahel asjal muidugi vahet pole, küll aga võiks olla kaudses. Mõõta ühe puuga Metlevit ja mingit suvapätti... oh, miks see mind samas küll imestama ei pane. Lülitage veel Vene saadik ka oma kaitsealuste nimekirja, tal seda kindlasti väga vaja!

Anonüümne ütles ...

võrreldamatuid ei saa võrrelda. te keerate asjad pae peale. väljas tuleb olla õige asja eest. mitte pimesi õpilase poolt, vaid põhimõtte poolt. kui oled mingi asja poolt, siis pole oluline, kes seda ütles, tähtis, et oled poolt. kui oled mingi asja vastu, siis olegi selle vastu.
mina olen ka selle vastu, et kooli territooriumil suitsetataks. ja tehku seda kas õpilane või õpetaja, olen selle vastu. kui oleks territooriumil suitsetanud direktor, siis oleks ka selle vastu olnud ja selle õpetaja maasse tampinud. eks.

Inno ütles ...

Just. Kusjuures too õpetaja, Tarmo Loodus tegi ise ka sealsamas suitsu. Aga talle ei meeldinud, et õpilased suitsu teevad.

Kohviku põhimõte on kaitsta nõrgemaid. Ja mis suvapätti puutub, siis ka Vene saadiku ja kooli juhtkonna jaoks võis Metlev olla suvapätt. Kõik on suhteline.

Anonüümne ütles ...

ootame homseni ja siis hakkate poisikest süüdistama, et ta Reva ja Klenski püha üritust Eestis segab.

Inno ütles ...

Miks peaks?

Anonüümne ütles ...

Aga nii te teete tavaliselja just ütled, et suvapätt. Teil on täna muuseas pidupäev, ise teate ka või? Teie suur sõber Linter sai Moskvas kätte Izvestia auhinna rahutuste organiseerimise eest Tallinnas, nii just seda nimetatigi Vremjas. Koos temaga oli seal veel Zurab Tsereteli näiteks suure kunsti eest.Ja žüriis on impeeriumi kaitsja Mihhalkov ise Vägevad ja kaitstud sõbrad teil, ei tea kuna ise raha rinda saate.