neljapäev, 12. märts 2009

Tuli selline tagasiside Tiina-Mare Hiobi kohta

Tiina-Mare Hiob on see advokaat-tulehark, kes ühel istungil vastaspoolel näo täis sõimas, aga advokatuuri aukohtus ikka õigeks jäi. Tema kohta tuli selline tagaside, ilmselt siis mõnelt advokaadilt (või prokurörilt?) Paistab, et mitte keegi ei salli Hiobit. Kas keegi oskab täpsustada?
Italic

Tere!


Mul oli täna Liivalaia kohtumajja asja. Kuna istung jäi ära, siis mõtlesin kohvikus aega parajaks teha. Ja mida ma näen! Uskuge või mitte - paks Tiina-Mare Hiob on röötsakil laua taga ja vitsutab kahe suupoolega seapraadi. Täpselt nagu teie järjejutus! Ma olen varemgi tähele pannud, et mis kirjutate, on ka tegelikult tõsi, aga see Hiob... Ta on tõesti selline nagu te teda kirjeldasite ;).

Muide, kõik advokaadid naeravad ta üle ja teine samasugune kõõm on Mare Lust, nii et ka ses osas on teil õigus...

J.
jurist ;)

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Täna ei olnudki Liivalaia kohtumaja kohvikus seapraadi menüüs, nii et see ennast üle maa laotanud kirjasaatja valetab jälle! Aiai, nii pole küll ilus teha!

Anonüümne ütles ...

Vaene Hiob üritab end puhtaks pesta ;). Ei ole kerge olla kõikide naerualune. Küllap tuleb kord sinugi mihklipäev, ei jõua ära oodata seda päeva ;).

Kolleeg

Anonüümne ütles ...

Kas inimene ei või enam seapraadi ka süüa?

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja, te pole vist ammu sattunud Liivalaia kohtumajja, muidu teaksite, et seal pole juba aastaid kohvikut. Inno ja Irja, usinad kirjasaatjad, kes te olete laiali üle kogu maa ja muuga ei tegelegi, võiksite ikka väheke tööd teha, mitte ainult oma soperdisi üles riputada.