reede, 13. märts 2009

Üks huvitav kirjeldus, NB! Nõrganärvilistel mitte lugeda!


Väljavõte Liis Lassi veebist.

Üks huvitav kirjeldus praegusest majandusolukorast ja võimest sellega kohaneda, Liis Lassi veebist.

Ja nõrganärvilistel, eriti neil, kel ilustamata olukirjeldused (ja võimalik, et ka elu ise) depressiooni tekitavad, palun seda mitte mingil juhul lugeda!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mis seal ikka imestada, kui inimesed raha ei teeni ja ainult kulutavad, siis on ju loogiline, et asi läheb hulluks. Korteri oleksid nad pidanud kohe üürile andma ja ise ajutiseks sugulaste juurde kolima, vanavanemate juurde...mida iganes aga endist elustiili ei oleks tohtinud jätkata. Tütar mingu kohe raha teenima, kasvõi kassapidajaks, asi seegi, sest niisama kodus istudes on ainult kulud ja kulud...lisaks veel masendus. Ja sotsiaalabi toimib ka teatud piirini, nii et pole hullu midagi.

Anonüümne ütles ...

Halvasti kirjutatud ebatõepärane käkerdis, kui üritada end viisakalt väljendada.
Miks te seda liislassi jama propageerite, uskuge mind, see saast võib teidki nakatada.

Anonüümne ütles ...

Üks palve Teie kohvikule, pange oma lehekülje päisesse üks palja Viljaku pilt. Nii mõnus oleks seda vaadates pihku peksta.

Anonüümne ütles ...

Jah, see jutt ei ole tõesti usutav, inimene peab ikka loll olema, et ennast nii kaugele viia ja loll saab kirikuski peksa. Pole kahju sellest libaperekonnast, kahju on vaid sellest, et keskpärased koolikirjandid hakkavad teie kohvikut reostama:(